Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:58:25
| Nuoroda
Enrika.M. rašė:
Tai ar yra įstojusių? Būtų malonu susipažinti. Beje. Gal kas žino, kokio notaro patvirtinimo reikia, jeigu nesu Lietuvoje ir negrįšiu iki liepos 31d.? Sveika Aš įstojau Oj... žinok jau čia su notarais reikia tartis, protingesnio žmogaus klausti |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
03:05:06
| Nuoroda
Enrika.M. rašė:
Saule_* rašė:
Enrika.M. rašė:
Tai ar yra įstojusių? Būtų malonu susipažinti. Beje. Gal kas žino, kokio notaro patvirtinimo reikia, jeigu nesu Lietuvoje ir negrįšiu iki liepos 31d.? Sveika Aš įstojau Oj... žinok jau čia su notarais reikia tartis, protingesnio žmogaus klausti Gal gali kontaktus kokius duoti? Norėtųsi pabendrauti.:) Arba gali mane per feisbuką pasikviesti, aš Enrika Misiūnaitė. Jau pakviečiau Paulina Briginaitė ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
13:20:38
| Nuoroda
zaika-niznaika rašė:
Sveiki. Įdomu su kokiais balais įstojot į vf? Aha, tikrai įdomu. Aš pati įstojau į mokamą, o mano balas 18,14 |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
06:53:53
| Nuoroda
Kiek žinau, į nemokamą turėjo įstoti nuo 18.66 balo ) Na ką, draugai, pasimatysime fakultete D |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-29
11:39:30
| Nuoroda
Enrika.M. rašė:
Ar planuojate į pirmakursių stovyklą važiuoti? Ir beje, gal kas žino, kiek i viso į šią specialybę priėmė žmonių? Ir kiek iš nemokamai.
|
||
Žinutė parašyta:
2012-07-29
11:41:45
| Nuoroda
Enrika.M. rašė:
Ar planuojate į pirmakursių stovyklą važiuoti? Ir beje, gal kas žino, kiek i viso į šią specialybę priėmė žmonių? Ir kiek iš nemokamai. Pati dar nežinau, ar važiuosiu, nes darbas trukdo ;DD Ir šiaip manau, kad susipažinsime visi ir be stovyklos Kiek esu bendravusi su būsimais grupiokais, visi vnf tupi, o kas vf net nežinau |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-12
15:39:34
| Nuoroda
GiedrėGri rašė:
Sveiki, smagu būtu sužinoti iš tų kurie čia studijuoja ar džiaugatės ir kaip ten viskas, ar reikėjo pereidinėti CMK? Sveika Aš studijuoju šioje profesijoje. Ką galiu pasakyti- man patinka. Kol kas mokomės vien teisinius dalykus, psichologiją, filosofiją. Kiek žinau, mokomės iš visų daugiausiai- turime tokius dalykus, ką kiti mokosi trečiame kurse Reikia įdėti savarankiško darbo kaip ir visur, keisti mąstymą apie apie pačią teisę. Ikiteisminiams CMK'o pereiti nereikėjo |