Vartotojo Meow* pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-05-24 19:07:29 | Nuoroda

Gal kas nors žinot kaip ten yra su tuo stojamuoju? Nes kažkaip maniau, kad esi prileidžiamas prie rašinio tik tuo atveju, jei praeini testą. O dabar kai žiūrėjau tvarkarašti, tai pamačiau, kad testas 8h prasideda, o rašinys 9h. Tai vadinasi rašai abu, nesvarbu ar praėjai testą ar ne? 

Žinutė parašyta: 2012-06-05 19:31:16 | Nuoroda

www.kf.vu.lt/lt/news/view/?id=4409
Taip išeina, kad kokiu internetu nebus įmanoma nusiųsti tų darbų? Ne vietiniams tai tikrai ne kažką...

Žinutė parašyta: 2012-06-05 21:21:13 | Nuoroda

Kokia viešosios komunikacijos studijų programos kaina metams?

Žinutė parašyta: 2012-06-18 18:24:29 | Nuoroda

Ar galima jau nuo pirmo kurso imti gretutines studijas? Ir ar baigus gretutinių studijų diplomas yra lygiavertis pagrindinei specialybei kurią studijuoji? Beje, ar lieka bent kiek laisvo laiko, ar tampi visiškai užimtas?

Žinutė parašyta: 2012-06-20 11:19:53 | Nuoroda

Kiekvienas gali mąstyti už save ir tavęs visai neliečia abiturientų pasirinkimai. Mažiau aiškink, daugiau rūpinkis savo ateitimi.

Žinutė parašyta: 2012-07-03 15:26:16 | Nuoroda

Čia durnas klausimas, bet čia tikrai tikrai skaitos, kad išlaikiau? Bijau džiaugtis net :D

Žinutė parašyta: 2012-07-03 18:10:04 | Nuoroda

Spėju skaitei facebook'e vu kf puslapyje? Aš ir ten mačiau ;D Nenustebino, nes iš daug ko girdėjau kad apie 40 būna priimta. Va praeitais metais ir tik 47 priėmė. Šiaip tai liūdna, kad tik tiek. Reikia būt laaaabai gerai išlaikius egzus norint praeit.

Žinutė parašyta: 2012-07-07 20:19:11 | Nuoroda
Cibulis rašė:
aaagnė.k rašė:

o čia visi į VDU taikys?? kas, pavyzdžiui, ką rašėt pirmu numeriu??

Aš tai pirmu numeriu rašiau VDU Viešąją komunikaciją, antru - VDU Lietuvių filologiją, o trečiu numeriu jau užrašiau VU KHF Lietuvių filologiją. Nors, tiesą pasakius, nelabai į VU noriu. :) VDU - svajonė. :D

O, kaip matau viešoji komunikacija pirmu numeriu. Gal kokių labai gerų atsiliepimų girdėjai apie šią specialybę iš jau studijuojančių ir gali pasidalinti? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-08 16:47:37 | Nuoroda
Cibulis rašė:
Meow* rašė:
Cibulis rašė:
aaagnė.k rašė:

o čia visi į VDU taikys?? kas, pavyzdžiui, ką rašėt pirmu numeriu??

Aš tai pirmu numeriu rašiau VDU Viešąją komunikaciją, antru - VDU Lietuvių filologiją, o trečiu numeriu jau užrašiau VU KHF Lietuvių filologiją. Nors, tiesą pasakius, nelabai į VU noriu. :) VDU - svajonė. :D

O, kaip matau viešoji komunikacija pirmu numeriu. Gal kokių labai gerų atsiliepimų girdėjai apie šią specialybę iš jau studijuojančių ir gali pasidalinti? :)

Nesu. Tiesiog mane pačią labiau traukia viešoji komunikacija. :) Tik įtariu, jog jei ir pakliūsiu, tai būsiu visai gale, nes neturiu metinio informacinių technologijų pažymio. O tu girdėjai kokių atsiliepimų ar irgi ne? :) Irgi rašei komunikaciją pirmu numeriu? :)

Ne pirmu rašiau. Kol kas pas mane 3-4 vietoje maždaug, neapsisprendžiu tarp politikos mokslų ir viešosios komunikacijos. Anksčiau aukščiau buvo tik, kad va neigiamų atsiliepimų prisiklausiau. Draugė buvo VDU toje programoje moksleivi pabūk studentu, tai sakė labai daug kas skundėsi pasirinkę tas studijas. Bet konkrečiai taip ir nėjo suprast dėl ko skundėsi. Gal kadangi nauja programa nėra dar viskas normaliai sudėliota, bet čia aišku, kiek žmonių tiek ir nuomonių :D

Žinutė parašyta: 2012-07-16 14:06:42 | Nuoroda

O gal yra čia dar tokių kas rašo politikos mokslus VU? Jei taip būtų įdomu, kad pasidalintumėte kodėl žurnalistiką aukščiau ar žemiau rašėte politikos mokslų. ;)

Žinutė parašyta: 2012-07-18 19:45:52 | Nuoroda

Kol kas vis dar pas mane žurnalistika 1oje vietoje.
Papasakok ką nors kas labiausiai įsiminė per šiuos metus, ar nenusivylei! :)

Žinutė parašyta: 2012-07-18 19:46:54 | Nuoroda

Gal žinot kokius dokumentus reikia pateikti norint gauti bendrabutį? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-20 11:33:05 | Nuoroda

O, šaunu tada, ačiū! :)

Žinutė parašyta: 2012-07-22 22:41:33 | Nuoroda

Ar yra čia tokių, kurie žada gyventi bendrabutyje? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-24 17:09:37 | Nuoroda

Gera ta rekomendacija, gera, bet logiškai pamąsčius būdamas pirmakursių kuratoriumi juk ir nestums ant šių studijų :D Tad aš laukiu mokslo metų, kad pati išmėginčiau viską ir galėčiau susidaryti savą nuomonę :D

Žinutė parašyta: 2012-07-24 17:12:36 | Nuoroda

P.S. jei įstosiu, nereikia švęsti anksčiau laiko :D
P.P.S. šaunu, kad yra dar norinčių gauti bendrabutį! :)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 00:31:57 | Nuoroda
Vytkinson rašė:

Užuojauta įstojusiems

Ačiū!!!

Žinutė parašyta: 2012-07-27 01:32:28 | Nuoroda
Avis rašė:
Vytkinson rašė:

Užuojauta įstojusiems

Ne ne, tai kam tos gėlės... 

Meow*, sveikinu (: 

Kaip suprantu tave irgi galiu sveikinti :} Važiuosi sutartį pasirašyt ar internetu pildysi? :}

Žinutė parašyta: 2012-07-27 01:41:02 | Nuoroda

Aš pirmadienį ketinu važiuoti. Beje gal jau pildei tą prašymą dėl bendrabučio internetu?

Žinutė parašyta: 2012-07-27 01:51:36 | Nuoroda

O, tai jei viską šeštadienį jau išsiaškinsi apšviesk ir mane, kaip ten kas dėl to bendrabučio, ok? :D Nenoriu pramiegot ;D