Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
17:48:00
| Nuoroda
beatka19930305 rašė:
Laba Aš tiek nesurinkau, bet žinau: 35t=61%. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
18:59:49
| Nuoroda
Persia rašė:
Sutinku, sutinku, teisus esi Matai, noriu, kad lengva viskas gyvenime būtų Na, kol kas dar visai lengva, bet ateity viskas bus tik sunkiau, todėl reikia pasiruošti sunkumams. ;D Nors iš kitos pusės stojimas į aukštąsias kartais net ir laimės reikalas, nes čia sėkmę lemia maži skaičiukai po kablelio, kurie, deja, gali būti labai svarbūs gyvenime. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
19:16:39
| Nuoroda
Abejoju, ar turime nors vieną Seimo narį baigusį politikos mokslus. Na, palieku nedidelį šansą, kad tokių turime mūsų Parlamente, bet dauguma jų tokių mokslų tikrai nėra baigę. Daugiau tai - kompetencijos nestokojantys, viešai savo simpatijų nerodantys žmonės, galbūt diplomatai. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:55:18
| Nuoroda
leguska2 rašė:
Pajacas rašė:
leguska2 rašė:
Gal kas žino kiek maždaug taškų reikia surinkt,kad gauti 31 proc. ? 28 nu blema kas per nsm gavau 31 proc, už 28 taškus, o kai kiti už 31 jau turi 43 proc.. nu lempa... o kai dar matematika man svarbiausias egzaminas....... : ((((((
Nuo ~20-24 - ojo taško įgauna progresiją, kuri ne visada būna vienoda (iki tam tikro taškų skaičiaus, kurio nedrįsiu spėti, kadangi rezultatų analizės ar bent jau įvairių ir skirtingų rezultatų po ranka neturiu). Ši progresija atspindi, kiek taškas buvo "sunkus". Sąsajų su taškais neturime, nes VBE balas skaičiuojamas pagal tai, kiek abiturientų, išlaikiusiųjų MVBE tu aplenkei. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
17:21:34
| Nuoroda
deiviokas rašė:
eikit jus durneliai dezinformacijos:D zmogus rupinasi duoda atsakymus tokius kokius turi, o jus dar puolaT. TIKRI LIETUVIAI MATOSI ISKARTO. pagatavi vienas ktiam akis isplesti slykstu ir skaityt tokius forumus. 8000LT kazkas nori prisiteisti:D bukaprociu visokiu privise, nezino patys ka kalba, vietoj to kad aciu pasakytu....liudna. O už tokį gražų komentarą tikrai galima kai kur kreiptis, tada jau mamytė sužinos, ką ponaitis veikia prie kompiuterio. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-30
14:17:34
| Nuoroda
Na, tai kas šiemet į KTU taikomąją matematiką pirmu numeriu? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-30
22:25:31
| Nuoroda
KTU taikomąją matematiką. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-01
01:42:53
| Nuoroda
Nemokamos kolegijoje. Manau, kad argumentų ieškoti nereikia, tik pasakysiu, jog Lietuvoje už mokslą mokėti neapsimoka. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
11:34:50
| Nuoroda
Jole! rašė:
man įdomu, jei priimtų studijuot su šia stipendija, tai ją gauni visus studijų metus, iki tol, kol tavo mokymosi rezultatai atitinka tą jų nustatytą vidurkį? gal kas žinot? Taip. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
11:35:37
| Nuoroda
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
13:30:11
| Nuoroda
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. nu bet esmė ta pati? vistiek tau nereikia mokėt pinigų, o iš tos stipendijos moki už mokslą? Taip, tik studijų krepšelio (VF) bei stipendijos (VNF/ST) praradimas skiriasi. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
14:23:30
| Nuoroda
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Entity rašė:
_kato_ rašė:
Tai aš kiek suprantu pildant prašymą į kolegiją tas st reiškia tą patį kaip vf? VF - studijų krepšelis, VNF/ST - be studijų krepšelio, bet su stipendija, atitinkančia norminę studijų kainą metams. nu bet esmė ta pati? vistiek tau nereikia mokėt pinigų, o iš tos stipendijos moki už mokslą? Taip, tik studijų krepšelio (VF) bei stipendijos (VNF/ST) praradimas skiriasi. Ačiū, padėjai Nėra už ką. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
10:29:46
| Nuoroda
Tos moterys... www.youtube.com/watch?v=ezVib_giTFo&feature=g-soc |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:01:37
| Nuoroda
Galėsit man dantis pataisyt, merginos. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
19:55:24
| Nuoroda
Siūlyčiau pažiūrėti du Youtube įrašus: |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
16:05:15
| Nuoroda
Aš trečiu KTU finansus ir septintu VDU finansus parašęs, bet taip ar taip tikriausiai neužtektų KB. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
22:25:15
| Nuoroda
oris"12 rašė:
Entity rašė:
Aš trečiu KTU finansus ir septintu VDU finansus parašęs, bet taip ar taip tikriausiai neužtektų KB. o ka rasei pirmu numeriu? KTU taikomąją matematiką. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
17:40:48
| Nuoroda
Eeee123 rašė:
Sveiki Jum suildytam prašyme šalia studijų formų atsirado balas geriausioje eilėje ir konkursinis balas AM programoje? ir ką jums ten rodo? man 0,00 o jums? Gal tada, kai bus įvesti mūsų egzaminų rezultatai, rodys mūsų konkursinį balą atitinkamoje mokslų srityje prie kiekvieno pasirinkimo. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-15
21:58:00
| Nuoroda
Ir vėl aš. Kadangi pats žadu stoti į KTU, būtent Fundamentaliuosius mokslus (Taikomąją matematiką), domiuosi tuo ir manau, jog daug pokyčių nebus - minimalus balas turėtų būti 15-16. Tiesa, anais metais fizikos dar truputį aukštesnis buvo - virš 16, bet medžiagų - kur kas žemesnis. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-16
16:06:40
| Nuoroda
Tai va, kad čia didelės konkurencijos nebus. Na, bent jau neturėtų būti. Visi sustoja į vadybas/finansus/ekonomikas - nuplaukia su visa mase, kur tik lengviau prasisukti, o čia pagrinde lieka tiek, kiek yra VF vietų, ypač kalbant apie matematiką. Aš manyčiau, jog pasirinkimas turi priklausyti nuo to, ko pats žmogus nori. Ir visi šie trys dalykai yra perspektyvūs, negalima būtų išskirti vieno iš jų. Beje, kaip tikriausiai žinai, matematikoje yra gretutiniai dalykai, kuriuos galėsi rinktis po antro kurso. Todėl, kalbant apie universalumą, matematika šiek tiek išsiskiria. Nano ir fizika jau konkretesni dalykai, bet taip pat nemažiau sunkūs ir įdomūs. |