Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-25
22:03:07
| Nuoroda
acana69 rašė:
*Vaida* rašė:
acana69 rašė:
Vaida,o tu kelintu nr. rašei soc. darbą? Ir gyvensi bendrabuty ar bute? jau žadėjau pati tavęs to paklausti , gyvensiu tikrai barake, o rašiau 3 vietoje, dviejose pirmose VDU, na bet ten trūksta beveik 2 balų, tai manau pakliūsiu į Kauno Kolegija. Viena pažįstama iš mokyklos mokosi čia, jau bus trečiame kurs,e tai nuteikė, kad čia labai smagu, ir nenori baigti mokslų, sakė liko dar vieni metai mokytis o jau turi 3 darbo pasiūlymus. Jaučiuosi beveik laiminga(laukiu kada sužinosiu, kad tikrai čia mokysiuosi ). Kažin šeštadienį galima važiuoti dokumentų priduoti? Barake? Ir dar taip užtikrintai Man atrodo galima,pati planuoju ( jeigu priims ) važiuot šeštadienį,dar prie to pačio dėl buto susitart Pasiskaičiau tai kolegija dirbs iki 13val. O barakas man mielesnis variantas, pigu, ir šeip ten verda studentiškas gyvenimas, bute manau dar bus progų pagyventi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
22:04:32
| Nuoroda
acana69 rašė:
*Vaida* rašė:
acana69 rašė:
Vaida,o tu kelintu nr. rašei soc. darbą? Ir gyvensi bendrabuty ar bute? jau žadėjau pati tavęs to paklausti , gyvensiu tikrai barake, o rašiau 3 vietoje, dviejose pirmose VDU, na bet ten trūksta beveik 2 balų, tai manau pakliūsiu į Kauno Kolegija. Viena pažįstama iš mokyklos mokosi čia, jau bus trečiame kurs,e tai nuteikė, kad čia labai smagu, ir nenori baigti mokslų, sakė liko dar vieni metai mokytis o jau turi 3 darbo pasiūlymus. Jaučiuosi beveik laiminga(laukiu kada sužinosiu, kad tikrai čia mokysiuosi ). Kažin šeštadienį galima važiuoti dokumentų priduoti? Barake? Ir dar taip užtikrintai Man atrodo galima,pati planuoju ( jeigu priims ) važiuot šeštadienį,dar prie to pačio dėl buto susitart Pasiskaičiau tai kolegija dirbs iki 13val. O barakas man mielesnis variantas, pigu, ir šeip ten verda studentiškas gyvenimas, bute manau dar bus progų pagyventi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
22:04:32
| Nuoroda
acana69 rašė:
*Vaida* rašė:
acana69 rašė:
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
11:25:17
| Nuoroda
Yra čia įstojusių? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
12:53:33
| Nuoroda
redlof rašė:
yra Darosi vis smagiau |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
15:32:53
| Nuoroda
Kauno kolegijoje man padavę ne tą sutartį. Įstojau į nemokamą, o man davė sutartį kur parašyta valstybės nefinansuojama. Galėsiu pasiskambinti tik pirmadienį, o dabar visą savaitgalį tokia nerami širdis. Gal kam yra taip atsitikę? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-31
11:08:47
| Nuoroda
Nesikuklinkite būsimi socialiniai darbuotojai , prisijunkite prie mūsų |