Vartotojo *Vaida* pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-25 22:03:07 | Nuoroda
acana69 rašė:
*Vaida* rašė:
acana69 rašė:

Vaida,o tu kelintu nr. rašei soc. darbą? Ir gyvensi bendrabuty ar bute? :)

jau žadėjau pati tavęs to paklausti :D, gyvensiu tikrai barake, o rašiau 3 vietoje, dviejose pirmose VDU, na bet ten trūksta beveik 2 balų, tai manau pakliūsiu į Kauno Kolegija. Viena pažįstama iš mokyklos mokosi čia, jau bus trečiame kurs,e tai nuteikė, kad čia labai smagu, ir nenori baigti mokslų, sakė liko dar vieni metai mokytis o jau turi 3 darbo pasiūlymus. Jaučiuosi beveik laiminga(laukiu kada sužinosiu, kad tikrai čia mokysiuosi :D). Kažin šeštadienį galima važiuoti dokumentų priduoti? :)

Barake? Ir dar taip užtikrintai :D Man atrodo galima,pati planuoju ( jeigu priims ) važiuot šeštadienį,dar prie to pačio dėl buto susitart :)

Pasiskaičiau tai kolegija dirbs iki 13val.  O barakas man mielesnis variantas, pigu, ir šeip ten verda studentiškas gyvenimas, bute manau dar bus progų pagyventi ;D

Žinutė parašyta: 2012-07-25 22:04:32 | Nuoroda
acana69 rašė:
*Vaida* rašė:
acana69 rašė:

jau žadėjau pati tavęs to paklausti :D, gyvensiu tikrai barake, o rašiau 3 vietoje, dviejose pirmose VDU, na bet ten trūksta beveik 2 balų, tai manau pakliūsiu į Kauno Kolegija. Viena pažįstama iš mokyklos mokosi čia, jau bus trečiame kurs,e tai nuteikė, kad čia labai smagu, ir nenori baigti mokslų, sakė liko dar vieni metai mokytis o jau turi 3 darbo pasiūlymus. Jaučiuosi beveik laiminga(laukiu kada sužinosiu, kad tikrai čia mokysiuosi :D). Kažin šeštadienį galima važiuoti dokumentų priduoti? :)

Barake? Ir dar taip užtikrintai :D Man atrodo galima,pati planuoju ( jeigu priims ) važiuot šeštadienį,dar prie to pačio dėl buto susitart :)

Pasiskaičiau tai kolegija dirbs iki 13val.  O barakas man mielesnis variantas, pigu, ir šeip ten verda studentiškas gyvenimas, bute manau dar bus progų pagyventi ;D

Žinutė parašyta: 2012-07-25 22:04:32 | Nuoroda
acana69 rašė:
*Vaida* rašė:
acana69 rašė:

Žinutė parašyta: 2012-07-27 11:25:17 | Nuoroda

Yra čia įstojusių? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 12:53:33 | Nuoroda
redlof rašė:

yra :D

Darosi vis smagiau :D

Žinutė parašyta: 2012-07-28 15:32:53 | Nuoroda

Kauno kolegijoje man padavę ne tą sutartį. Įstojau į nemokamą, o man davė sutartį kur parašyta valstybės nefinansuojama. Galėsiu pasiskambinti tik pirmadienį, o dabar visą savaitgalį tokia nerami širdis. Gal kam yra taip atsitikę?

Žinutė parašyta: 2012-07-31 11:08:47 | Nuoroda

Nesikuklinkite būsimi socialiniai darbuotojai :D, prisijunkite prie mūsų :)