Vartotojo justejonikaite pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-05-21 19:31:16 | Nuoroda

Sveiki. :) Noriu paklausti, ar bus 2012 Italistikos ir romanų kalbų grupė? :)

Iš anksto ačiū. :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-09 12:45:03 | Nuoroda

Sveiki. :) Norėjau paklausti koks numatomas žemiausias konkursinis balas norint stotį į Italistiką ir romanų kalbas VF? :) Ačiū :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-09 16:13:07 | Nuoroda

Sveiki, o jei aš dabar metus studijavau VDU, bet stosiu į naują irgi VDU, ar man nereikės  iš naujo laikyti informatikos ir anglų kalbos testų? Ir ar užsiskaitys tie A grupės dalykai kuriuos jau praėjau?

Žinutė parašyta: 2012-07-10 22:57:27 | Nuoroda
vingrida rašė:

Sveiki, norėčiau paklausti, kada reikia laikyti informatikos ir anglų kalbos testą? Kai atvažiuoji pasirašyti sutarties ar galima vėliau?

Anais metais buvo anglų testas tą dieną kai sutartį rašaisi, o informatikos rugpjūčio 31. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-11 21:22:43 | Nuoroda

Gloss, jei stojant į Tavo specialybę nereikalingas anglų kalbos egzaminas, nebūtina. :) Tik po to pasirašant sutartį turėsi laikyti anglų kalbos testą. :)

Ori, anglų kalbos testas yra reikalingas tam, kad nustatytų kuriuo lygiu universitete mokysies anglų kalbą (ji yra privaloma nebent iš anglų turi 80%, arba nebent anglų išlaikai 5 lygiu). Jei išlaikai pirmu lygiu, anglų mokysies 4 semestrus, jei antru - 3 semestrus, jei trečiu - 2 semestrus, jei ketvirtu - 1 semestrą. :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-13 00:23:35 | Nuoroda

Sveiki. Noriu paklausti, ar įsiteisino įstatymas dėl gerai besimokančių studentų? Tai yra, ar įstojus į VF vietą, galiu ją prarasti, jei mano vidurkis semestro gale bus žemesnis negu 8, ar prarasčiau tik tada jei turėsiu akademinių skolų.  

Žinutė parašyta: 2012-07-13 16:04:22 | Nuoroda

Ar kas stojate? :) Ar turite kokios informacijos? Kodėl būtent ši specialybė? Pasidalinkite. :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-13 18:21:02 | Nuoroda

Su 17,28 bandysiu VDU Italistika ir romanų kalbas. :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-15 21:48:55 | Nuoroda
Gloss rašė:

sveiki,ar istociau i vdu su 16,56 i liet filologija??matyt,kad ne..

Anais metais paskutinis į VF buvo 16,58, tai manau vilčių turi. :) Gali pasislinkti juk... :)

Žinutė parašyta: 2012-07-30 21:01:42 | Nuoroda

Turiu kelis klausimus.. :)

1. Ar diagramoje numeriukas šalia linijos reiškia kelintu numeriu aš įstojau?

2. Įstojau į vnf, ir pasirašiau sutartį. VDU taisyklės yra, kad bent 500lt turi įmokėti prieš pasirašant sutartį. Ar jei įstosiu antru etapu, jie man bus grąžinti?

3. Čia labiau retorinis klausimas, bet visgi, kaip manot, jei į Italistiką ir romanų kalbas įstojo 23, per penktadienį/šeštadienį pasirašė 8, o per šiandien 7, ar yra vilčių, kad per ryt pasirašys ne daugiau nei 5? :D

4. Ar stojant antru etapu, konkursinį balą žiūri pagal studijų grupę? Pvz, humanitariniai, socialiniai etc.. ar pagal būtent tos specialybės į kurią stojau konkursinius balus?  

Žinutė parašyta: 2012-07-30 21:01:42 | Nuoroda

Turiu kelis klausimus.. :)

1. Ar diagramoje numeriukas šalia linijos reiškia kelintu numeriu aš įstojau?

2. Įstojau į vnf, ir pasirašiau sutartį. VDU taisyklės yra, kad bent 500lt turi įmokėti prieš pasirašant sutartį. Ar jei įstosiu antru etapu, jie man bus grąžinti?

3. Čia labiau retorinis klausimas, bet visgi, kaip manot, jei į Italistiką ir romanų kalbas įstojo 23, per penktadienį/šeštadienį pasirašė 8, o per šiandien 7, ar yra vilčių, kad per ryt pasirašys ne daugiau nei 5? :D

4. Ar stojant antru etapu, konkursinį balą žiūri pagal studijų grupę? Pvz, humanitariniai, socialiniai etc.. ar pagal būtent tos specialybės į kurią stojau konkursinius balus?  

Žinutė parašyta: 2012-07-30 21:28:03 | Nuoroda

Sveiki, turiu porą klausimų. :)

1. Ar stojant antru etapu, konkursinį balą žiūri pagal studijų grupę? Pvz, humanitariniai, socialiniai etc.. ar pagal būtent tos specialybės į kurią stojau konkursinius balus?   

2. Ar galiu turėti vilties įstoti į vf  Italistiką ir romanų kalbas su kb 17.28? :)

AČIŪŪŪŪŪ :)

Žinutė parašyta: 2012-07-31 00:46:53 | Nuoroda
Paul1us rašė:

Dar beje vienas klausimas, jei dabar matau per lamabpo, kad i multimedija pakviesta 28 zmones, ir 19 jau pasirase sutartis, reiskia kad yra like tik 9 vietos, ir per antra etapa ju nepadauges ?

Aha, man šitas irgi labai įdomu.. 

Žinutė parašyta: 2012-07-31 00:49:32 | Nuoroda
amlivv rašė:

istojau į vf universitete, PERVEDZIAU PINIGELIUS uz stojima ir sugalvojau nebesimokyti ten. galiu 2etape meginti stot į kita sprecialybę vf?  ar reikia universitete pranesti kad sumokejau pingus bet nebesimokysiu ten neatvyksiu pasirasyti dokumentu?

Į universitetą pranešti turėtum tik tokiu atveju, jei norėtum tuos pinigėlius atgauti manau. :) O šiaip kol nepasirašai sutarties gali dalyvauti. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-31 11:12:55 | Nuoroda
Riesas rašė:

Paskambinau lamai ir klausiau del antro etapo nors pasirašiau vnf sutarti sakė, kad antru etapu galiu dalyvaut ir dėl vnf ir dęl vf neprarasdamas savo sutarties, nejau kažka netaip aš paklausiau?

Viskas taip. :) Dėl vf varžytis negali tik tada, jei pasirašei sutartį su vf, o jei su vnf - gali. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-31 17:20:07 | Nuoroda

Mano specialybėj liko 4 laisvos vietos, bet aš į vnf įstojau trečiu numeriu, tai vilčių turiu... :) 

Žinutė parašyta: 2012-08-01 01:25:12 | Nuoroda
gabija8 rašė:
justejonikaite rašė:

Mano specialybėj liko 4 laisvos vietos, bet aš į vnf įstojau trečiu numeriu, tai vilčių turiu... :) 

kokia specialybe? maniskej ir 4....

Italistika ir romanų kalbos VDU. :)

Žinutė parašyta: 2012-08-01 15:59:48 | Nuoroda
funiefunie rašė:

Kaip matau, niekas nesiruošia atsakyti į mūsų klausimus :D Oki doki. Spaminu toliau :D
Gal galit kas mane apšviesti apie rotaciją VDU?

Labukas. :) Rotacija kas du metus vykdoma ir iš nemokamos vietos iškrenta su akademiniais įsiskolinimais, arba jei studento vidurkis yra 20% žemesnis už bendrą tos srities studijų kurso vidurkį. :) Man rodos taip. :)

Žinutė parašyta: 2012-08-01 18:12:08 | Nuoroda
funiefunie rašė:
justejonikaite rašė:
funiefunie rašė:

Kaip matau, niekas nesiruošia atsakyti į mūsų klausimus :D Oki doki. Spaminu toliau :D

Labukas. :) Rotacija kas du metus vykdoma ir iš nemokamos vietos iškrenta su akademiniais įsiskolinimais, arba jei studento vidurkis yra 20% žemesnis už bendrą tos srities studijų kurso vidurkį. :) Man rodos taip. :)

O tikrai kas du? Kažkur esu skaičiusi, kad VDU , kas puse metų 

Va radau, kur prieš porą savaičiu pats VDU rašė čia. :)

Rotacija VDU vykdoma kas dvejus metus. VF vieta prarandama turint akademinių skolų bei jeigu Jei vertinant studijų rezultatus studento vidurkis bus daugiau kaip 20 proc. žemesnis už bendrą kurso vidurkį. Daugiau skaitykite www.smm.lt

Žinutė parašyta: 2012-08-01 18:12:09 | Nuoroda
funiefunie rašė:
justejonikaite rašė:
funiefunie rašė:

O tikrai kas du? Kažkur esu skaičiusi, kad VDU , kas puse metų 

Va radau, kur prieš porą savaičiu pats VDU rašė čia. :)

Rotacija VDU vykdoma kas dvejus metus. VF vieta prarandama turint akademinių skolų bei jeigu Jei vertinant studijų rezultatus studento vidurkis bus daugiau kaip 20 proc. žemesnis už bendrą kurso vidurkį. Daugiau skaitykite www.smm.lt