Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2013-06-19
18:57:36
| Nuoroda
rutac rašė:
Sveiki, norėjau paklausti dėl bendrojo priėmimo tvarkos, nes lamabpo.lt tinklapy man kertasi du punktai. Rašo, kad antro priėmimo metu į valstybės finansuojamą vietą gali pretenduoti tie, kurie pirmu numeriu pirmam etape nebuvo pakviesti į vf vietą. Bet žemiau rašo, kad jeigu pasirašė sutartį dėl vf vietos, tai antram etape gali pretenduot tik į vnf. Mano klausimas toks, jeigu aš pirmam etape pasirašysiu sutartį dėl vf vietos, bet ją prašyme būsiu pažymėjus, tarkim, 3 numeriu, o ne 1, ar galėsiu antram epate pretenduot į vf vietą? Ačiū! negalesi, galesi tik del VNF antram etape pretenduot |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-26
21:54:21
| Nuoroda
Abituriantė rašė:
Crystalica rašė:
as per ziopluma vel siemet i medicina neistosiu gal kas i slauga planuojat? ;DD Aš galvoju jeigu neįstosiu į mediciną, stosiu į Klaipėdos vastybine kolegija bendrąją slaugą. O kur žadi stoti į slaugą? zadu i LSMU nzn ar imanoma, bet bandyciau po pusmecio i medicina pereit. reiks pasidomet, kai istosiu |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-03
12:45:48
| Nuoroda
kuriuo nr. rasysi slauga? |
||
Žinutė parašyta:
2013-11-07
15:46:54
| Nuoroda
tai kad i VK veterinarija labai lengva istot, jeigu cia tavo svajoniu specelybe, tai i kitas specelybes net nesidairyk, mokykis lietuviu, biologija, chemija |