Vartotojo Umiga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-01 15:08:21 | Nuoroda
pilks vilks rašė:

O kur būtų galima sužinoti, kaip paskirstė šiemet tuos krepšelius? 

Man irgi būtų labai įdomu :)

Žinutė parašyta: 2012-07-01 20:06:00 | Nuoroda
agniuxxsss rašė:

Sveiki, as taip pat bandysiu stoti i KK, pirmu numeriu rasiau farmakotechnika, noreciau rast  busimu kolegu :)

Laba :) O, kažkas naujo :) Dar farmakotechnikų neturėjom :DD

Žinutė parašyta: 2012-07-01 20:06:29 | Nuoroda
Lsmu(kinezi) rašė:

Sveiki,

pats sunkiausias metas laukti egzaminų rezultatų, daug nervų kainuoja... Mačiau iškilo klausimų su finansuojamomis vietomis. Taigi pabandysiu paaiškinti. Valstybė skiria tam tikrą skaičių krepšelių pwz: biomedicinos studijoms LSMU 300, na ir nesvarbu kur bestotų žmonės ar į mediciną ar į kineziterapiją, krepšelius gauna pirmi 300 stojančiųjų su aukščiausiais balais. Na tik su slauga ir akušerija berods šiais metais bus kitaip, bet kokiu atveju slaugoje bus 8 nemokamos vietos, kad ir su mažais balais stos į slaugą. Labai sudėtingai aš čia nežinau ar ką supratot, bet jeigu iškils daugiau klausimų rašykite mielai atsakysiu. Pats studijuoju LSMU.

Labas, Ačiū už informacija ;)

Žinutė parašyta: 2012-07-04 19:26:35 | Nuoroda
Indrė:) rašė:

Mane tiesą sakant nuliūdino, tikrai tikėjausi geriau, bet gavosi, kaip gavosi. :) Su universitetais teks atsisveikinti. :D

Indre, o kiek gavai? :) mane irgi nuliūdino... žiauriai... nepasisekė, tai nepasisekė... ;/

Žinutė parašyta: 2012-07-04 20:24:03 | Nuoroda
Umiga rašė:

Mane tiesą sakant nuliūdino, tikrai tikėjausi geriau, bet gavosi, kaip gavosi. :) Su universitetais teks atsisveikinti. :D

Indre, o kiek gavai? :) mane irgi nuliūdino... žiauriai... nepasisekė, tai nepasisekė... ;/

56 procentus.  Labai daug mokiausiu ir nesuprantu. Labai, labai nuliūdino..
O kiek tu? :)

50proc. irgi daug mokiausi, bio labai patinka ir visa kita... nesuprantu, kur galėjau taip susimaut ;x

Žinutė parašyta: 2012-07-04 20:31:43 | Nuoroda
Umiga rašė:
Umiga rašė:

50proc. irgi daug mokiausi, bio labai patinka ir visa kita... nesuprantu, kur galėjau taip susimaut 

Galiu pasakyti tik tiek,kad kvaila vertinimo sistema. Dar bučiau ne taip nuliūdus, jei bučiau nesistengus, man taip pat šis mokslas patinka labai,todėl į jį dėjau daugiausią vilčių, o gavau tik tiek. Ir tai patvirtina mano žodžius,kad egzaminai kaip loterija. :)

Dabar dar chemija laukia... nesitikiu nieko gero išgirst, tai dar vienas smūgis bus... eina sau... tiek metų dėl praktiškai nieko... ;/ liūdna... ;// kad bent į kolegiją įstot...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 20:37:11 | Nuoroda
Umiga rašė:
Umiga rašė:
Umiga rašė:

50proc. irgi daug mokiausi, bio labai patinka ir visa kita... nesuprantu, kur galėjau taip susimaut 

Galiu pasakyti tik tiek,kad kvaila vertinimo sistema. Dar bučiau ne taip nuliūdus, jei bučiau nesistengus, man taip pat šis mokslas patinka labai,todėl į jį dėjau daugiausią vilčių, o gavau tik tiek. Ir tai patvirtina mano žodžius,kad egzaminai kaip loterija. :)

Dabar dar chemija laukia... nesitikiu nieko gero išgirst, tai dar vienas smūgis bus... eina sau... tiek metų dėl praktiškai nieko... ;/ liūdna... ;// kad bent į kolegiją įstot...

Nepergyvenk taip. :) Į kolegija tikrai įstosi. :) Nors iš tiesų gaila tų 12-kos metų. Mokeisi, mokeisi ir va,kas gavosi.
Tačiau,man svarbiausia,kad nereikėtū mokėti už mokslą, ne tam mokiausi.

Mokėjimas už mokslą tai irgi yra ne kažkas... ;/ Kad ir kur įstočiau ir kiek kainuotų, man ,pvz, yra sudėtinga mokėt... ech.... greičiau tas mėn galas, greičiau viskas pasibaigtų

Žinutė parašyta: 2012-07-04 22:24:58 | Nuoroda
Umiga rašė:
Umiga rašė:
Umiga rašė:
Umiga rašė:

Nepergyvenk taip. :) Į kolegija tikrai įstosi. :) Nors iš tiesų gaila tų 12-kos metų. Mokeisi, mokeisi ir va,kas gavosi.
Tačiau,man svarbiausia,kad nereikėtū mokėti už mokslą, ne tam mokiausi.

Mokėjimas už mokslą tai irgi yra ne kažkas... ;/ Kad ir kur įstočiau ir kiek kainuotų, man ,pvz, yra sudėtinga mokėt... ech.... greičiau tas mėn galas, greičiau viskas pasibaigtų

Supratau vieną,kad ne patys egzaminai baisiausias dalykas, o egzaminų rezultatų laukimas, neleidžia atsipalaiduoti. O dar stojimų, vėl laukia laukimas, nerimas ar įstojai ar ne, ar reikės mokėti už mokslą.Galėtų viskas greičiau praeiti. Beje, ką tu ketini studijuoti? :)

Tikra tiesa.... Planuoju kinezą :)

Žinutė parašyta: 2012-07-10 17:21:33 | Nuoroda
laurapetnycaite rašė:

Sveiki, gal kas galetu patarti, kur geriau studijuoti kineziterapija lkka ar kauno kolegijoj ? 

Labas ;) Aš irgi ruošiuosi studijuoti kinezi ir mąstau tarp kelių univerų,tarp jų ir KK ir LKKA... Lkka tai man nepatinka, nežinau kodėl, bet manęs jis netraukia, tad būsiu laimingesnė, jei įstosiu į kk :D

Žinutė parašyta: 2012-07-11 14:22:54 | Nuoroda

Laaabas :) Sakau, reikia pajudint jus čia esančius :D Koks jūsų KB?  :))

Žinutė parašyta: 2012-07-12 01:00:29 | Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:

Laba ;) 16,56 :D.. o tavo koks? :)

Mažiukas pas mane... 15.58 ;/

Žinutė parašyta: 2012-07-12 10:11:33 | Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:

Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių :P

Ir neprarandu, mažokas, bet ne mažas ;P Įstot įstoju :)

Žinutė parašyta: 2012-07-12 11:38:02 | Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:

O kokia Specialybe ? :)

Kinezas, o tavo? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-12 11:39:50 | Nuoroda
Nafmera rašė:

Mano KB 14,7 :) neisivaizduoju ar imanoma su tokiu istoti i nemokama...

Viskas yra įmanoma ;) Reikia neprarast vilties :)

Žinutė parašyta: 2012-07-12 16:50:15 | Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:

Xe xe :D  irgi kineziterapija! ;)

O.o konkurencija!! Tu, kaip džentelmenas, turėtum nusileist damai, tarp kitko :P :D

Žinutė parašyta: 2012-07-12 21:45:25 | Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:

O.o konkurencija!! Tu, kaip džentelmenas, turėtum nusileist damai, tarp kitko :P :D

Tai susilyginkim balais, paimk iš manes trupoutuką :D O šiaip kokia čia konkurencija, ir tu ir aš įstosim juk, tai greičiausiai bendrakursiai būsim :) :P

Kaip keista jau pradėt susipažint su bendrakursiais ;DD Man tai keista, kaip čia vaikinas kineziterapeutas nori būti ;D

Žinutė parašyta: 2012-07-12 22:05:59 | Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:

Tai susilyginkim balais, paimk iš manes trupoutuką :D O šiaip kokia čia konkurencija, ir tu ir aš įstosim juk, tai greičiausiai bendrakursiai būsim :) :P

Kaip keista jau pradėt susipažint su bendrakursiais ;DD Man tai keista, kaip čia vaikinas kineziterapeutas nori būti ;D

Visai smagu juk tarp panelių pabūti mažuma bus :D

Jau tie vyrai... >.> :D

Žinutė parašyta: 2012-07-23 02:24:55 | Nuoroda

Labas:) Kamuoja čia mane tokie klausimai :)

1. Kurias tiksliai dienas ir kurias h reikės varyt pasirašyt sutartis?

2. Ar dėl bendrabučio pildysim irgi tą pačią dieną ar kaip? Ir kokių dokų reikia dėl barako, kad gaut? :))

Žinutė parašyta: 2012-07-26 14:25:48 | Nuoroda
Dzika rašė:
Umiga rašė:

Labas:) Kamuoja čia mane tokie klausimai :)

1. Kurias tiksliai dienas ir kurias h reikės varyt pasirašyt sutartis?

2. Ar dėl bendrabučio pildysim irgi tą pačią dieną ar kaip? Ir kokių dokų reikia dėl barako, kad gaut? :))

Ateidamas pasiimk tokius dokumentus (reikalingi dokumentu
originalai ir paprastos kopijos):
• asmens tapatyb!s kortele arba pasa;
• asmens fotonuotrauka 3X4;
• brandos atestata ir jo prieda (-us) arba kitus vidurini išsilavinima
liudijancius dokumentus (originalus) arba notaro patvirtintus ju
nuorašus;
• dokumento, patvirtinancio pavard!s keitima, jeigu ne visi
pateikiami dokumentai yra ta pacia pavarde, kopija;
• sumok!tos studiju registravimo mokescio kvita. Registracijos
mokestis – 120 Lt.
Studiju registracijos mokesti mok!kite i tos aukštosios mokyklos
saskaita, iš kurios gavote kvietima studijuoti.
• kitus papildomus dokumentus, už kuriuos gali buti suteikti
papildomi balai. Pilna reikalingu dokumentu saraša rasi Bendrojo
pri!mimo taisykl!se www.lamabpo.lt .

----o del bendriku tai kai nuvarysi pasirasyti sutarti (nuo 27d iki 31d 17val) taves pagal viska turetu paklausti ar barake gyvensi o jei nepaklaus tai pati sakyk kad barake nori ir tau turetu duoti parasyti ten vietoj toki prasyma na bent jau taip buvo pernai kiek zinau :))

Labas, ačiū, kad nepatingėjai ir parašei ;) (nors visa šita jau buvau radus ;DD) Dėl barakų,tai tikiuosi, kad bus, kaip praeitais metais tuomet :))

ps. skaičiau, kad kk priėmimas vyks 28d (9-14h), 30-31d.

Žinutė parašyta: 2012-07-27 00:30:28 | Nuoroda

Nagi... :) Kur įstojot? :)

Aš į LKKA kinezą mokamą ir KK bendrosios praktikos slaugą nemokamą. Nežinau, ką pasirinkt ;/ Iš tiesų nenorėjau nei į vieną iš šių ir va... Nenoriu lkka univero ir taip pat nenoriu slaugos... Šūdeliauskas...