Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
21:05:26
| Nuoroda
mandinga rašė:
Miki,su tokiu balu atimsi vieta studijuoti man ... ;(((((...... kodel ne VU? Jo, jo. Man irgi jau baugu kuo toliau darosi. Pasisakiusiuju balai ne mazesni 18. Bijau, kad galiu neistot |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-22
21:40:00
| Nuoroda
Mikis:) rašė:
Tai ko bijai? Kažin kur visi kiti? Vangoka čia... Visi ateis cia penktadieni, nores susipazinti su busimais kolegomis |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
15:09:36
| Nuoroda
O pagal ka yra nusprendziama su kuo gyvensi bendrabutyje? Jei pvz. nepatiks kambariokai, ar trukdys mokytis yra kazkokia galimybe pasikeisti? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
15:22:52
| Nuoroda
LEU LF SA rašė:
Šiap pagal pavarddžių abėcėlę, po ko eisi sąraše, su tuo gyvensi:) Šiaip, vėliau galima pasikeisti kambariokę. Bendrabutis yra Švitrigailos 4., Naujamiestyje. Tau kambariokas bus lituanistas, jei toks atsiras, jei ne, tai istorikas ar ekonomistas, arba mane paliks kambariokas, tai gyvensim kartu:) Taigi, bendrabutyje gyvena ekonomistai, istorikai ir lituanistai. Kambariai neblokiniai:) O kiek uz bendrabuti reikia moketi? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:38:44
| Nuoroda
ale rašė:
O pasirasyti sutarti reikes vaziuoti i Sevcenkos g. ar i pagrindinius rumus? Manau, kad i Sevcenkos, tikriausiai bus parasyta kur Kada varysi pasirasyti? (jei istosi) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:46:16
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
O pasirasyti sutarti reikes vaziuoti i Sevcenkos g. ar i pagrindinius rumus? Manau, kad i Sevcenkos, tikriausiai bus parasyta kur Kada varysi pasirasyti? (jei istosi) Ei, kas cia dabar, tu man pats sakei, kad as istosiu turbut kita diena, sestadieni... dar reikes suzinot, kaip jie dirbs... Tu iki siandienos galejai savo prasyma koreguoti, tai nezinau kelintu numeriu irasei LF LEU |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:59:03
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
O pasirasyti sutarti reikes vaziuoti i Sevcenkos g. ar i pagrindinius rumus? Manau, kad i Sevcenkos, tikriausiai bus parasyta kur Kada varysi pasirasyti? (jei istosi) Ei, kas cia dabar, tu man pats sakei, kad as istosiu turbut kita diena, sestadieni... dar reikes suzinot, kaip jie dirbs... Tu iki siandienos galejai savo prasyma koreguoti, tai nezinau kelintu numeriu irasei LF LEU Kaip pries menesi uzpildziau viska , tai nieko ir nekeiciau, taigi negasdink cia manes:) ir taip, zinok, baisu:) As irgi taip pat Ne tau vienai baisu. Matyt, sis penktadienis bus lemiamas ir labai svarbus |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
22:05:05
| Nuoroda
LEU LF SA rašė:
Pasirašysite sutartis pagrindiniuose rūmuose, kitaip vadinami centriniuose rūmuose, Studentų g. 39 (prie upės universitetas). O kokius dokumentus reikia tureti? Ir koks yra mokestis? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
22:07:20
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
O pasirasyti sutarti reikes vaziuoti i Sevcenkos g. ar i pagrindinius rumus? Manau, kad i Sevcenkos, tikriausiai bus parasyta kur Kada varysi pasirasyti? (jei istosi) Ei, kas cia dabar, tu man pats sakei, kad as istosiu turbut kita diena, sestadieni... dar reikes suzinot, kaip jie dirbs... Tu iki siandienos galejai savo prasyma koreguoti, tai nezinau kelintu numeriu irasei LF LEU Kaip pries menesi uzpildziau viska , tai nieko ir nekeiciau, taigi negasdink cia manes:) ir taip, zinok, baisu:) As irgi taip pat Ne tau vienai baisu. Matyt, sis penktadienis bus lemiamas ir labai svarbus Aš žinau, kad tau baisu. bet nuo šito man nelengviau:D Nesiparink tu taip, buk optimiste |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
22:11:10
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
O pasirasyti sutarti reikes vaziuoti i Sevcenkos g. ar i pagrindinius rumus? Manau, kad i Sevcenkos, tikriausiai bus parasyta kur Kada varysi pasirasyti? (jei istosi) Ei, kas cia dabar, tu man pats sakei, kad as istosiu turbut kita diena, sestadieni... dar reikes suzinot, kaip jie dirbs... Tu iki siandienos galejai savo prasyma koreguoti, tai nezinau kelintu numeriu irasei LF LEU Kaip pries menesi uzpildziau viska , tai nieko ir nekeiciau, taigi negasdink cia manes:) ir taip, zinok, baisu:) As irgi taip pat Ne tau vienai baisu. Matyt, sis penktadienis bus lemiamas ir labai svarbus Aš žinau, kad tau baisu. bet nuo šito man nelengviau:D Nesiparink tu taip, buk optimiste Man patiko, kad tu taip parasei...aciu uz palaikyma, dabar maziau parinuos:D kuo gi as tau tuomet galiu padeti?:) Laikyk uz mane spygas ir galbut busim grupiokai |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
22:14:21
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
O pasirasyti sutarti reikes vaziuoti i Sevcenkos g. ar i pagrindinius rumus? Manau, kad i Sevcenkos, tikriausiai bus parasyta kur Kada varysi pasirasyti? (jei istosi) Ei, kas cia dabar, tu man pats sakei, kad as istosiu turbut kita diena, sestadieni... dar reikes suzinot, kaip jie dirbs... Tu iki siandienos galejai savo prasyma koreguoti, tai nezinau kelintu numeriu irasei LF LEU Kaip pries menesi uzpildziau viska , tai nieko ir nekeiciau, taigi negasdink cia manes:) ir taip, zinok, baisu:) As irgi taip pat Ne tau vienai baisu. Matyt, sis penktadienis bus lemiamas ir labai svarbus Aš žinau, kad tau baisu. bet nuo šito man nelengviau:D Nesiparink tu taip, buk optimiste Man patiko, kad tu taip parasei...aciu uz palaikyma, dabar maziau parinuos:D kuo gi as tau tuomet galiu padeti?:) Laikyk uz mane spygas ir galbut busim grupiokai sutarta:) :-) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
11:57:54
| Nuoroda
mandinga rašė:
O tai kaip su tomis kopijomis,kur jas ,,pasigaminti'' ? Nusikpijuoti namuose jei turi skeneri, arba firmoje kokioje nors, 1 lapas 7 ct |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
11:58:33
| Nuoroda
LEU LF SA rašė:
atestatą turėti bei jo kopiją, asmens tapatybės kortelę ir jos kopiją, susimokėti įmoką - 120 litų bei jei neklystu 2 fotonuotraukas. Dar bus paskelbta informacija penktadienį bei rekvizitai. O kur ta imoka susimoketi? Jau nuvykus i universiteta? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
12:20:45
| Nuoroda
LEU LF SA rašė:
Kaip bus paskelbti rekvizitai, susimokėti reikės banke. Kopijas pasidaryti galite visose Copy1 ir kitose vietose, kur yra teikiamos kopijavimo paslaugos, blogiausiu atveju, universitete galima atsispausdinti;) Aciu uz naudinga pagalba! |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:02:12
| Nuoroda
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:13:35
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku Žinom. Turiu prielaidą, kad čia paveikė visų sotjančiųjų pasirinkimą frazė "Nevadovauk nieko nebaigęs". Galbut visi nori vadovauti tik, o dirbti tai ir niekam nera |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
22:22:33
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
pilks vilks rašė:
Ciabuvis rašė:
Lietuvoje yra 3mln. vadybininku Žinom. Turiu prielaidą, kad čia paveikė visų sotjančiųjų pasirinkimą frazė "Nevadovauk nieko nebaigęs". Galbut visi nori vadovauti tik, o dirbti tai ir niekam nera Eh, žinom. Aš su savo psichologija nenorėčiau biržoj glaustis, gal išeis pasiimti magistrą UK smegenų tyrimus MRI ir pan. ir dirbsiu su kompiuterine tomografija medicininės diagnostikos skyriuj... O gal ir nepavyks. Gal mesiu, who knows. Kur tu stoji, o gal jau stovi? As is kitos planetos LEU Lietuviu filologija |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
10:13:39
| Nuoroda
Na jau liko tiek mazai, bet kazkaip truputi baisoka |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
23:59:04
| Nuoroda
LEU Yra bendraminciu? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-26
00:10:23
| Nuoroda
aaagnė.k rašė:
ouchh rašė:
Mildzix rašė:
Bandysim į gestų kalbą Vilniaus kolegijoje. ) ir as ja irasiau,bet pas mane ji gale,nes tiesa sakant net neisivaizduoju kuo galeciau dirbt pažįstama buvo įstojus, jau po penkių mėn.metė, likusios ir ne ką laimingesnės ten studijuodamos. irgi sita rasiau penktoje vietoje Bet tikiuosi, kad cia neistosiu, nes taip pat blogu atsiliepimu esu girdejes |