po lietuviu valstybinio egzamino
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:21:12
| Nuoroda
kaip sekesi?
man sunkiausia tai buvo antra egzamino dalis, tikrai buvo sunku suprasti antra kurini aspie premijas tas visas!
kaip manote kaip islaikete?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:36:58
| Nuoroda
Man tai lengvas tas suvokimas teksto ...nesuprantu kas jame blogai? Gi tokio ir reikejo tiketis.Manau ji parashiau neblogai, bet interpretacijoj tai galejau susimalt su kableliais ir pastraipom
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:41:03
| Nuoroda
Rašinio temos buvo ypatingai lengvos. Net ir neinirtingai besidomintiesms aplinka, buvo kazka imanoma suverpt apie diskriminacija ir vargse Berneen... O suvokimas - man kaip visada sunkus, bet, sakyciau, lengvesnis uz pernykščias R.Šerelytės blevyzgas. Įdomu, kad nei pagr. minčių nereikėjo, nei temų... Būtų įdomu sužinoti, ką įavrdinote meninėmis priemonėmis.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:43:19
| Nuoroda
na kaip islaikeme tai neimanoma nuspeti,nes neaisku kaip kitirm pasiseke,koks bus aukščiausias įvertinimas ..man ir lewas buwo teksto suvokimas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:46:29
| Nuoroda
dvi metaforas: pinigelius galima pasidaryti ir skauda širdį ar kažkas ten tokio..ka tu?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:49:32
| Nuoroda
suvokimas tai per ziaurus ...;}
apsidziaugiau kai pamaciau biliuna,bet kai perskaiciau istrauka ,nulis konkretumo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:53:16
| Nuoroda
sovokimas tai labai sunkus... ypac Landsbergio kalbos nesupratau... pirmus klausimus atsakiau tik tam, kad atsakyti, pati nesuprasdama ko reikalauja
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:54:48
| Nuoroda
o raset kas nors Vaiciunaiteis eilerascio interpretacija ? ka pagrindinai tai destet ? jauciu visi tik ir eme biliuna, nes pirma kart toks lengvas buvo valstybiniam o suvokimas be galo sunkus..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:58:01
| Nuoroda
o tai kokios buvo rasinio temos ? ir ar jau baigesi egzaminas, gi kazkada buvo rasyta, jog jis truks virs 7 valandu ar cia kazka maisau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
14:58:54
| Nuoroda
ar yra kas?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:00:00
| Nuoroda
esu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:00:50
| Nuoroda
is pradziu galwojau su suvokimu pasikelsiu bala bet kaip perkskaiciau tai supratau, kad jis mane tik zemyn trauks, zodziu labai sunkus suvokimas o su rasiniu kazka sulemenau, tik lausimas ar i tema?
|
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:01:41
| Nuoroda
Rašiau Vaičiūnaitės interpretaciją, bet sunkokai ten man su ja ten ėjosi. O teksto suvokimas tai žiaurus kažkoks.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:02:16
| Nuoroda
Pagaliau. Sitos dienos taip laukiau.. NEbeturesiu nieko bendro su lietuviu kalba daugiau niekada gyvenime.
Rasinio temos buwo:
1.Ka reiskia buti tolerantiskam?
2.Ar menas tikrai daro zmogu geresni?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:03:58
| Nuoroda
As ir rasini rasiau... Prirasyt prirasiau bet irgi neaisku kiek jis geras bus.. o suvokimas tai ka daryt... is tiesu tik zemyn trauks... Taip ir nesupratau kas ta fakto literatura... ir kas buvo kulturos apraiskos...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:05:12
| Nuoroda
rasinio temos tai super lengvos buvo, bet analize tai tikrai sunki, bet tikiuosi geriausio
dabar penktadieni kitas sibandymas- informatika
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:09:03
| Nuoroda
as rasiau Biliuno "liudna pasaka" interpretacija. tekstas tikrai buvo gan dekingas, nudziugau pamacius. bet vat suvokimas tai galutinai mane suzlugdys
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:18:01
| Nuoroda
Prie priemoniu tai aš rašiau retorinius klausimus ir epitetus. Rašinio tema viena : Ką reiškia būti tolerantiškam? O kita skamba panašiai į šitą : Ar menas ugdo žmogų? Ar kažkas panašiai ...O man tai kaip tik V.LAndsbrgio kalba buvo visiškai suprantama, o vat kitas tekstas tai turėjo tokią sudėtingesnę leksiką biškį. Ar kasnors skaičiavot tuos žodžius? Aš tai pamiršau...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:24:20
| Nuoroda
aga interpretuot galima buvo ir biliuna ir kreve gana lengvai.
bet suvokimas tai brttttt tikejausi kazko panasaus bet vis vien sis pasirode sunkokas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-21
15:27:33
| Nuoroda
rasinio temas pamaciusi neisigandau, tikrai buvo tokios kur galama daug neksaicius parasyti. rasiau apie tolerancija. o testo suvokimas painus ziauriai, kai kurie klausimai taip susikti, kad nera net ka isgalvoti, nelengva buvo, ypac pirmas klausimas, ir apie priemones susimoviau. o kur klause kas yra faktas isviso pievu prirasiau. zodzius apytiksliai suskaiciavau, virs 500 isejo, ir tai daug ka isbraukiau, nes laiko per mazai buvo..
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą