teksto suvokimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-22
19:23:33
| Nuoroda
ble ka jus svaigstat? juk kiekvieno zmogaus skirtingas rastas!! jo tai jeigu man i eilute telpa trys zodziai o kokiam asilui 20 tai sorry .... nesamone, kad neskaitys, ok galiu smulkiai rasyt, bet paskui velgi "neiskaitomas rastas" ir ka jus jiem pasakyt? o gi nieko... tai kita karta kai ruos uzduotis tegu atsizvelgia, kad zmones ne kompiuteriai ir triju sakiniu i dvi susiktas eilutes nesutalpins, man tai pikta kad per tokius asilus dabar turiu plaukus nuo galvos rautis ir draskytis ar uzskaitys ar ne!!!!! idiotiska svietimo sistema daugiau nieko pasakyt negaliu.
|
Žinutė parašyta:
2008-05-22
19:36:40
| Nuoroda
O as tai talpinau talpinau i tas eilutes, tai puses ka galejau neparasiau. Tai ir atsakymai nei siokie, nei tokie
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-22
19:43:27
| Nuoroda
kokius atsakymus raset teksto suvokime???
1.pasireiskia politikoj,pilieciuose,mene?? raset kur nors televizija? "pasidaryt pinigeli" ironija ar metafora??as rasiau metafora,bet manau suklydau...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-22
20:00:02
| Nuoroda
jo rasiau televizija ,.... dar buvo retoriniai klausimai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-22
20:15:29
| Nuoroda
visi galėjom rašyt už eilučių, bet negalėjo ir nerašėm, jei skaitys už eilučių bus nesąžininga sutalpinusių atžvilgiu, nes mes turėjom spaust ir daug ko neparašėm, tad mūsų ats bus blogesni nei tų kurie elgės ne pagal taisykles... neteisybė
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-22
20:46:15
| Nuoroda
"pnigėlį" - manau čia deminutyvas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-22
20:48:52
| Nuoroda
aš visą frazę rašiau "pinigėlių galima pasidaryti" ir kaip ironija įvardyjau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
01:35:06
| Nuoroda
nejuokakit. juk buvo parasyta egze, turejo pasakyt ir mokytojai ir vykdytojai,kad turit tilpt i eilutes... simta kartu girdetos man tos frazes..manau jums ir..tikrai neskaitys..niekad neskaitydavo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
08:48:47
| Nuoroda
arba galima buvo visa fraze rasyti ir i butu kaip ironija
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
09:53:51
| Nuoroda
taisyklese parasyta ;Atsakymai TURI tilpti i eilutes...tas "turi" kazkoks negrieztas zodis... tad... tikrai uzskaitys... o jei as parasiau ne deminutyvas o deminOtyvas klaida ??
o siaip del to fakto literaturos tikrai ne televizija,nuo kada tv yra literatura
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
13:01:08
| Nuoroda
kurioje vietoje tos taisyklės ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
13:46:34
| Nuoroda
į pirmą kl. atsakiau jog kultūros apraiškos visuomenėje yra 1) domėjimasis menu, jo supratimas, 2) pilietinis sąmoningumas ir 3) pilietinis bei politinis kultūringumas.
meninės priemonės buvo antonomazija (apie grainius ten) ir ironija (pinigėlį galimą pasidaryt). šita frazė dar galėjo būti sinekdocha (kai dalis, t.y. pinigėlis, yra įvardijama vietoj visumos) arba deminutyvas, bet, ko gero, tikrai ne metafora.. jeigu kas rašėt metfora, tai atsakykit į paprastą klausimą: kieno metafora tekste tampa šita frazė? ir man įdomu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
18:32:07
| Nuoroda
as irgi sita zinau kad atsakymai turejo tilpti i eilutes, aiskiai buvo parasyta, beto dar buvo parasyta, kad gerai apgalvotumem mintis (p.s. netgi juodrastis buvo tam) nes jei atsakymas pribraukytas tai net neskaito, ji praleidzia ir duoda 0 tasku, sitas irgi buvo parasyta.... tai kazkaip sumaliau viska i tas eilutes, tik ten kur menines raiskos priemones parasiau metafora, epiteta ir ironija, bet blogus pavyzdzius turbut parinkau, norejau braukti, bet prisiminiau jog jei pabraukysiu tu ats net neskaitys, tai palikau, o gal vis delto atspesiu...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
19:22:02
| Nuoroda
Žmogai, kokią problemą suformulavot įdomu labai.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
19:32:30
| Nuoroda
Mums mokytoja paaiškino, jeigu netyčia ne tą ats parašei ir nori jį pakeisti, tai reikia nubraukti ir viršuj ĮSKAITOMAI (svarbiausia) parašyti ir tikrai tokį ats užskaitys..Šiaip turbūt čia metai iš metų po egzaminų abiturientai kone alpsta.Visi viskuo nepatenkinti, panikuoja.Bet turbūt čia taip turi būti:).Aš ir rašiau po eilutėm, net interpretacijos nesutalpinau t.t ir t.t.....Bet gi aš puikiai supranti, kad NIEKO nepakeisiu.Laukia kiti egzaminai, reikia ruoštis jiems, o beto gyvenimas jais nesibaigia:).Mažiau panikos, streso:).
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
19:33:28
| Nuoroda
as rasiau lygtais kazka apie tikruju autoritetu mazejima, kazkaip idomiai parasiau...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
20:28:13
| Nuoroda
[color=#FF00FF:qyxx9mxq]fakto literatura parasiau vienu zodziu- televizija ;D o siaip daug kur uz eiluciu isejau [/color:qyxx9mxq]:lol:
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
20:54:45
| Nuoroda
tikrai skaito už eilučių. nepergyvenkit. tikrai tikrai skaito
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-23
23:00:52
| Nuoroda
jei pribraukiau keliuose ats tikiuosi vertina? na jei parašiau. nubraukiau ir tilpo toliau parašyt neramu pasidarė
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-24
12:33:43
| Nuoroda
nu tai aisko.tu pamatytum mano darba as visada pribraukau...
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą