CHEMIJOS VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
12:04:43
| Nuoroda
gal zinai kiek reikia surinkti tasku uz valstybini chemijos egza kad jis butu islaikytas?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
12:13:35
| Nuoroda
mazdaug buna ketvirtadalis visu tasku + dar kokie 2-4. Tai manau apie 28
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
15:04:12
| Nuoroda
Mano manymu, gali būti ir mažiau, nes, pavz., '06 tereikėjo 20 taškų.
Niekas nėjot pas mokytojas,kad išaisytų? Aš tai surinkau 72 taškus ( mažiau ne, bet gal keliais ir daugiau). Labai daug idiotiškų klaidų, bet visai patenkinta esu, kadangi daugiau nelabai ir tikėjausi.
Mane vienas klausimas labai domina - kur reikėjo apskaičiuoti pH, jūs rašėt tik atsakymą, ar ir tą logaritmą? Aš ats. užrašiau tesisingai, bes log - ne... Manau, kad už klaidinga informaciją nuims tą vieną tašką. Kaip galvojat?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
17:25:05
| Nuoroda
manau, kad neturetu nuimti, nes neparasyta [color=#BF8040:ipz7if7i]parasykite nuoseklu sprendima,[color=#000000]o tesiog apskaiciuoti reikejo[/color:ipz7if7i][/color]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
20:28:04
| Nuoroda
Tikiuosi...
Ar jūs grafike žymėjot ašis? Aš tai pažymėjau tik x ašį, nes y ašiai pažymėti nebuvo vietos, be to, juk buvo parašyta, kad už ribų pateikti atskaymai nebus skenuojami ir vertinami, tai aš nei nerašiau kažkur paraštėse... O kaip jūs darėt?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-07
17:03:26
| Nuoroda
buvo tos vietos viskam, reikejo nebraizyt paciam kraste o palikt po langeli nuo krastu ir viskas lb graziai gavos
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą