Kaip supratot Anglu VBE rasinio tema???
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:41:04
| Nuoroda
jei nepataikai pagal temą 0 taškų ir rašinio daugiau netikrina .. vat .. ir aš napataikiau ir man stogas čiuožia nuo tokios lievos temos .. ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:42:02
| Nuoroda
http://www.peticija.lt/visos/1428
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:42:17
| Nuoroda
Mielieji, nebeverta čia jums diskutuoti ir gadintis nervų. Mūsų mokytojai visi kitaip skao-viena, kad galima rašyti tik PLACE I LIKE TO GO, kita, kad tinka ir PLACE I WOULD LIKE TO GO. Taigi, ta mokytoja, kuri važiuoja pirmadienį taisyti valstybinių egzaminų, pasakė, kad iš esmės tiktų abu variantai, bet viskas paaiškės tik pirmadienį, kas ir kaip tinka. Ir nesijaudinkit, sakė, kad per daug balų nenumuša, nėra visi vertintojai baisūs jau tokie..... Taip, kad geriau ramiai palaukit žinių, o turint omeny tai, kad dauguma rašė apie tą vietą, kur nori laikyti, būtų nelogiška, kad visiem neužskaitytų ;]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:43:56
| Nuoroda
Is esmes tai savaime suprantama, kad reiketu suprasti tema, kaip vieta, kurioje megstu lankytis (the place I like to go to). Taip pat aisku, kad cia buvo samoningas kabliukas, kadangi visi taip butu rase, jei tema skambetu 'The place I like going .. ar visiting' tuomet butu aiskiau. Manau, nesazininga butu uzskaityti maximalu tasku skaiciu tiems, kurie parase I would like to go to, kadangi temos pilnai neatskleide ir ant kabliuko uzsikabino.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:47:42
| Nuoroda
nestūmk
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:50:26
| Nuoroda
patariu pasirasyt po peticija, nes tyledami tikrai nieko nepasieksim http://www.peticija.lt/visos/1428
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:53:39
| Nuoroda
ka tik kalbejau su mokytoja, tai sake, kad jei i tema neatsakyta bus 0 balu. Bet dar neaiksu, gal ten ka ir keis, kai pamatys kad puse ne taip suprato.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:01:22
| Nuoroda
Durnyzmas, aš išverčiau pavadinimą kaip "Vieta, kur nori nuvykti". Juk like turi ir reikšmę norėti ir jokių would nereikia Jei man suknis reikalą, subombarduosiu NEC (joke)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:12:13
| Nuoroda
čia tikrai tikrai dviprasmybė. ne vienerius metus vartoju anglų kalbą kas dieną. Po daugiau nei kelias valandas. turiu daug reikalų su anglakalbiais. Ir jie taip pat juokėsi, kad temos pavadinime naudojamas infinitive.
Ir šiaip, manau, kad anglų kalboje pažengę mokiniai nesistebi, kad čia gali būti dviprasmiškas variantas (aš net savęs labai pažengusiu nevadinu, ir tai suprantu, kad dviprasmybė). Taigi, mes, pasirodo, privalome sustabdyti savo žinias ir įsijungti pirimityvų "present simple" mąstymą. Tada balai būtų aukštesni. MAN PABODO MĄSTYTI LĖČIAU NEI NEC'as.
ir per informatikos įskaitą mąsčiau "hmm... čia turbūt nec'as galvojo, kad šitas neteisingas". Nors visi variantai buvo teisingi
Taigi. Ir per lietuvių turėjau stabdyti save ir rašyt necui priimtinomis sakinių struktūromis ir t.t. ir pan.
O dėl anglų tai esu įsitikinęs, kad niekam neturėtų mušti balų už temą. Ilgai gaudę mus jie galiausiai prikirpo uodegas sau.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:45:58
| Nuoroda
ra6iau irgi apie vietą, kurioje mėgstu lankytis. bet pasakykit man kitą dalyką: ar labai daug balų nuims už struktūrą, jeigu aš parašiau ne kaip composition, o kaip paragraf ?.. vieną ilgą pastraipą..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:53:16
| Nuoroda
Tegu musa visiem balus, kas ne taip suprato, mes daugiau gausim.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:54:46
| Nuoroda
va dbr tai tikrai neužskaitys rašinuko mano.... atsiverčiau užduotis ir primečiau, kad parašiau tą rašinį ne į lapą, kuris subrūkšniuotas ir viršuj parašyta "final version of composition", o į juodraščio antrą lapą... BBD.. eina peklon dbr tai mirimas..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:58:58
| Nuoroda
tas rasinys visiems vienaip ar antraip kaip uzburtas viska gadina
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:03:17
| Nuoroda
ne nu rimtai jau nu bet o jei juodraščiuos aš su pieštuku rašiau, o o jau tą tikrąjį, kad ir juodrašty, bet užtad lb tvarkingai, be jokio pribraukymo ir su tušinuku, tai gal užskaitys?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:05:27
| Nuoroda
jauciu kad ne...
o as pvz svarrasti lb trumpinau ir pribraukiau tai gal neuzskaitys dar????
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:06:33
| Nuoroda
Žmonės, jūs nurimkit. Peticijas kurt išvis yra kvaila, kai egzaminas yra dar net neištaisytas. Klaidų ir dviprasmybių užduotyse visuomet pasitaiko ir tokiais atvejais abiturientai tikrai nėra skriaudžiami.
Neabejotinai bus užskaityti abu variantai.
O tie, kas parašė apie mėgstamą vietą, kurioje atseit dažnai lankotės, nesipūskit ir nemanykit, kad jūs esat "teisesni", "kompetetingesni" ir "vertesni" aukštesnio įvertinimo.
Jeigu mokytojai sako, kad tinka abu variantai, ir "neitiv spykeriams" šitas sakinys atrodo nekorektiškas, apie ką daugiau galima bešnekėti?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:08:20
| Nuoroda
atrodo supratimai pasiskirste 60% ant 40% abejoju ar ir tiem ir tiem uz 1 rasiny nec'as nusprestu duot absoliutu 0 ir neuzskaityt. nebent taskely uz temos suvokima priims nubraukti ar panasiai tik jau ne 0 tasku tukstantiniai miniai , bijotu mitingu maziau nervuokites
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:09:04
| Nuoroda
antanai pats ne i tema parasei, tau blogiau nuo to nebus, taip kad netrukdyk
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:22:46
| Nuoroda
Gerb. Ugne, tu nesigink, o pati pagalvok, ką darai Nei tau, nei man, nei kam nors kitam nuo tos peticijos absoliučiai niekas nepasikeis. Čia yra vaikų žaidimas, daugiau nieko. Jei nori kažko pasiekti, rašyk laišką tiesiai nacionaliniam egzaminų centrui. Nors, kaip sakiau, dar per anksti...
|
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:25:21
| Nuoroda
[antanai pats ne i tema parasei, tau blogiau nuo to nebus, taip kad netrukdyk ] gal nezinai, kad wisi turime zodzio laisve????
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą