Pliotkams/paskaloms NE...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-11
10:43:35
| Nuoroda
nors kiek normalesne kompanija sitam forume:)) man irgi patinka pavadinimas Lochnes:)) super:)
O siaip atsibodo man jau laukt tu rezultatu... Nervas ima tiek paskaicius tas kitas kvailas temas... nes kiekvienais metais vis tas pats:) visi forumai knibzdete knibzda pasipiktinusiu zmoniu... juk cia sugedes telefonas... as ji zaisdavau iki kokiu 13-15 metu... bet juk jau suauge zmones esam... kam reikia to bereikalingo laiko gaisinimo vienas kito rasant nepagristus faktus... didelis minusas abiturientams... Vienoj temoj susirinke protinguoliai po visa puslapi pilna priraso vienas kitam i viena zinute ir gincijasi tipo del Lietuviu VBE uzduociu... jau vienas "zino" kad jos neteisingai suformuluotos , kitam jos tobulos... nu ir argi tai naudinga , tie gincai?:) manau tikrai ne:) tik nepulkit.. pasakiau savo nuomone... retai cia reiskiuosi nes gaila laiko savo:) nes va minciu daug susikaupia... tai jau uztrunka kelias minutes per kurias galeciau pasert zuvyte ar padaryt mamai kavos:DD visi islaikys kas ir turejo islaikyt... kas ne - perlaikys:) nieko labai siaubingo:) nes viskas vis dar musu paciu rankose:) Sekmes diskutuojant ir belaukiant rezultatu:) Veliau paplepesim kai gausim visi juos:)
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą