busimiem studentam
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 23:56:39 | Nuoroda
A... nedaug... o tai ka, tu panele ? va, jau yra kam po langais burkuot
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 17:31:58 | Nuoroda
nu Alvyda, tai tikriausiai panele... Nu kad wargu ar tawe as isgirsiu... Iki penkto auksto labai aukstai...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 18:25:59 | Nuoroda
Mazai paneliu ten? tai visai neidomu tada,as tikejaus kad ju ten nemazai yra..patys suprantat naujas miestas,reikes silumos,paguodos ir panasiai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 18:37:06 | Nuoroda
Mazai paneliu EIF fakultete... O siaip kituose fakultetuose daug....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 19:18:01 | Nuoroda
Sveiki visi, žiūriu, kad nuo pokalbių apie stojimus visi nukrypo link kur kas pikantiškesnių dalykų gal yra studijuojančių bankinynkystę? man labai idomu ar mano balų užteks įstoti į visiškai nemokamą vietą. tai būtų Lietuvių 85 proc. anglų 83 proc. nu ir kas labiausiai neramina, tai matematika 46 proc. planavau ir visada norėjau įstoti į VU. bet dėl matematikos keliai į mif ar ekonomikos fakultetą užsivėrė. kad kaip ten bebūtų dabar galvoju, kad VK bus net ir geriau. tai turbūt iki susitikimų ekonomikos fakulteto koridoriuose ir auditorijose.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 19:50:28 | Nuoroda
p.s. balas 17,6 mano gaunasi. ir ar tiesa, kad šiemet mažina vietų skaičių? tokiu atveju jau kad ir neįstosiu truputi neramu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 23:01:13 | Nuoroda
Turiu sudetinga klausima,pvz as istoju i verslo vadybos fakulteta,o draugas i elektroikos ir informatikos..ar butu galimybe apsigyvent kartu vienam barake,ta prasme viename kambaryje nors musu barakai turetu buti skirtingi??! Ar cia jau misija neymanoma net per pinigus?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 23:05:25 | Nuoroda
Siaip galima butu... Bet nuo rugsejo tai nemanau kad priims taip... Nes pacio fakulteto buna daug studentu kurie nori bendrabucio...
Žinutė parašyta: 2008-07-17 16:21:34 | Nuoroda
Broliuk Donatai, taip, tai visiska tiesa, kad siemet mazina vietu skaiciu i bankininkyste.. pernai buvo priimti 56, o siemet planuoja priimti tik 24.. manau, kad i visiskai finansuojama vieta gal ir nebepakliusi, bet i dalinai finansuojama tai manau dar yra viltis.. nors pernai didziausias buvo 22, o maziausias 15,4 mazdaug atrodo... bet kadangi siemet priims tiek mazai, tai manau apatine riba turetu gerokai kilti.. o tu nenori i finansus bandyt stot? as kazkaip manau kad ten irgi visai idomi ir perspektyvi specialybe... o ir balu tau pakaktu tada manau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 16:51:48 | Nuoroda
Patikslinsiu, kad priimti buvo 68 studentai i bankininkyste
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 17:49:27 | Nuoroda
ausryyytia, domėjausi aš kas ir kaip buvo. pas mane po bankininkystės iškart finansai eina. apgalvota. iš pradžių į finansus galvojau, bet dabar labai užsimaniau į bankininkystę. toks jaunatviškas užsidegimas ir tiek. šiaip iš esmės man nėra skirtumo ar į vf ar vdf, nes 520 į semestrą nėra mirtina vienu ar kitu atveju, labai ačių tau už atsakymą tikiuosi geriausio. o tu gal irgi čia kažkur taikai ar jau studijuoji? xarunasx, tai 56 vf ir 12 į mokamą. man taip atrodo, nes šiemet irgi taip 24 į vf ir 12 į mokamą. o ką tu planuoji ar jau darai?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 18:06:16 | Nuoroda
dar vienas klausimas. labai jau aš įkyrus. o kaip dėl fuksų stovyklos? bus kažkas tokio ar ne?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 18:19:57 | Nuoroda
jei neistosiu i vk, nusisausiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 18:23:52 | Nuoroda
oho kaip drastiskai... Nereikia sautis...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 19:10:21 | Nuoroda
o tai ka daugiau daryt prisizadejau sau kad jei istosiu - pasodinsiu kanape ant lango, o jei neistosiu nusisausiu kazi nieks nepyks jei bendrike ant palanges kanapes augs ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 19:23:41 | Nuoroda
34 buvo kiek pamenu Vf, o kaip siemet bus tai nzn...as jau studijuoju bankininkyste, busiu antram kurse
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 19:37:37 | Nuoroda
o kelintu numeriu įstojai? kiek iškrito? koks tavo balas buvo? ar idomios studijos? ar daug praktikos? nepyk dėl klausimų, labai idomu man. manau turėtum suprast ar pats barake gyveni? kokios sąlygos? (nelabai sekasi man butą susirast)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 19:38:41 | Nuoroda
As taip pat planuoju stoti i VIKO (kulturines veiklos vadyba), parasiau antru numeriu, nes nelabai tikiu ar i pirmaja istosiu:) Noriu susipazinti su galbut busimais kursiokais:) butu labai malonu, kad atsilieptumet.. mano skype'o nickas gretuttee. Rasykit, nesidrovekit.. bus visvien drasiau rugsejo 1aja
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 19:44:35 | Nuoroda
Istojau i dvf 36 numeriu pernai(mano balas buvo 16.51), paskui perejau i nemokama, barake esu buves, gyvent galima, o as gyvenu ne barake:) praktika buvo tik prie kompu dvi savaites, tai ten su exel ir access programomis, ismestu dar nebuvo, isskyrus tuos kurie savo noru nelanke ir nejo i egzus(nezinau kaip su jais bus, bet tokiu tik keleta), tai jei stengies, tai manau, issilaikysi
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 20:44:41 | Nuoroda
Lollipop> nu kas ten zino del tos kanapes...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą