Emociniai, vidiniai pojuciai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-12
10:19:37
| Nuoroda
as tai laikiu 6 valstybinius tai biski nervojaus tik pries pora egzu, db net nesitiki kad nebereikia nieko mokintis, erzina tas laukimas, bet kai gausiu bent poros egzu rezus tai bus ramiau...
|
Žinutė parašyta:
2008-06-12
10:26:39
| Nuoroda
as laikiau 4is egzus ir kazkaip labiausiai jaudinausi gal pries lietuviu kadangi pirmas buvo o poto kazkaip isvsi ant tiek ramiai o as tai pasiskaiciavau savo mazdaug taskus vis egraiu tiketis kazko nei gauni sms nulis ;D db zinau kad chem ir bio tikrai taip neturretu ivykti va lietuviu cia po situ gandu neaisku o naglu kaip bus taip nesvarbus sitas egzas
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-12
11:38:14
| Nuoroda
labiausiai jaudinausi priesh LT egza,nes buvo pirmasis smagiausia buvo egzo pabaigoj,kai vos spejau perrashyt rashini aishku baisoka buvo priesh matieka,net nzn kdl taip jaudinausi...o per paskutinius du buvau visishkai rami,nes tikrai neblogai pasiruoshiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-12
14:31:13
| Nuoroda
aš 4 laikiau. vastybinius anglų, lietuvių ir istoriją, o info mokyklini. geriausia buvo, kai sužinojau, kad iš info 9 gavau, o tada kaip tik džiaugiaus karšta vasaros diena parke ant žolyno ir su draugais alų gėriau, tai išvis buvo nesvekąąą :D vakar per istorijos egzaminą sėdėjau prie pat lango, kuris buvo atidarytas, pradėjo man pūst žiauriai, sugalvojau uždaryt ir sugadinau tą nelemtą langą!! per anglų tai ganėtinai linksma buvo, vykdytojos tokios smagios pasitaikė lietuvių tai mano stiprioji vieta, tai kažkaip ramiaks toks buvau nė vienam egze neišsėdėjau iki galo. nes jei būčiau dar sėdėjus, skaičius, tai iš teisingų ats būčiau pertaisius į neteisingus.
o va kas man labiausiai patiko, tai tėvų, sesės, brolio ir draugų palaikymas visad, kai mokydavaus, atnešdavo arbatėlės, kavos, dar kokį šokoladą...
dabar keista kažkaip, kad mokytis nebereikia. atostogos jau belieka tik atsiimt atestatą smagu
gerų atostogų visiems
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą