VU fuksų stovyklos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
00:38:59
| Nuoroda
fuxu sekta rulez ;DDD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
00:41:19
| Nuoroda
Beje, mačiau, čia kalbėjot apie studentų pažymėjimus. O geriau darytis paprastą ar ISIC kortelę?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
00:51:42
| Nuoroda
šiaip reikia to paprasto lietuviško studento pažymėjimo.. nes gali negauni kai kurių nuolaidų
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
06:44:52
| Nuoroda
LSP yra svarbiausias. Tarptautinis ne toks jau ir svarbus. Na, bet turi savo pliusų. Lengvatomis galėsi naudotis Europos lygiu ir kitose šalyse, naudosiesi kortelės nuolaidomis, atrodo net ir lėktuvo bilietus 20% pigiau su ja viena kompanija parduoda.
Pirmą savaitę jums labai daug informacijos teiks, labai daug visokių popiukų bus ir pan. Šiek tiek įdomesni leidiniai:
http://www.ipix.lt/images/88416004.png
1) Studentiško Gyvenimo VADOVAS '07 (VU), - naujai iškeptiems studentams su visa informacija kurios jiems reikės kaip studentams.
2) Studento Dienoraštis, - Pradžioje informacija studentui apie VU, fakultetų ir kitų svarbių vietų adresai, be to gražus ir paprastas dienoraštis. (Vistiek nesinaudoju, kaip ir jais visais).
3) Karjeros Dienos '08 (VU), Įmonių Katalogas, - matyt viena svarbesnių knygučių jeigu galvoje dirbti, ateis greitai laikas ir pradėsite ieškoti kontaktų.
Kiek apie bendrabučius:
Niurjokas
Kamčiatka
Čiulionkė
Baltupiai
Olandų bendrabutis
Tauro bendrabutis
Ir dar yra šeimyninis bendrabutis, jeigu kas nors kurią šeimą. Aišku, gal reikėtų plačiau parašinėti, kas kur gyvena bet dar tik rytas.
3)
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
09:39:50
| Nuoroda
O čia dėl lsp viskas mums tinka? ar gal visai kažką ne tą suradau
http://www.hansa.lt/lsp474.html
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
11:15:17
| Nuoroda
Kokios gražios knygutės. O kur jas galima gauti?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
12:06:59
| Nuoroda
išmiegojau ri dar vieną klausimą sugalvojau ar dokumentus įformint visi veža į savo fakultetus, ar visi į vieną vietą?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
15:45:28
| Nuoroda
ciuju i savo fakultetus,man taip pajauta kuzda
ka gi , liepos 28?norinciu bus?
Lina, kaip jusu ezeras- jura?
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
15:56:19
| Nuoroda
Gal kas galit man pasakyt, kiek nuotraukų reikės pateikti universitetui? Kokios jos turi būt: spalvotos ar nespalvotos?
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:06:09
| Nuoroda
Atleiskit, nebuvo laiko atsakyt anksčiau, paskaitos...
Iš kur gauti knygutes? Am... Iš niekur, tiesiog kartais ima ir dalina jeigu studentų atstovybė nusprendžia jas pagaminti. Matyt ir jums pagamins ką nors anksčiau ar vėliau.
Ne, visas įforminimas vyksta pagrindiniame universiteto pastate, tai bus saulėtekyje. Pirma kopijas darysitės, paskui pas notarą patvirtinsit, tada eisit prie reikiamo kabineto (fakulteto), kur ir pasirašysit sutartis, tada kam reikia dar prašymas dėl bendrabučio. Praeitais metais tai dar buvo iš banko ten kažkas, mini scena, muzika, visai nieko buvo, jeigu ne tūkstantinės eilės ir beveik visa diena sugaišta. Taigi visi patekę į VU, važiuos į vieną vietą ir praeitais metais didžioji dalis praėjo per pirmą dieną, įsivaizduokit koks košmaras buvo (iš patirties). Jeigu norit sveikatą patausoti, rinkinės 3-4-5 dienas bent.
Nuotraukos, taip, taip... 3 nuotraukų, ten 3x4 tokios spalvotos būna, na kas fotografuos pasakyk kam reikės ir maždaug kokių manai reikės, ten jau padarys reikiamas. Svarbiausia, nesakykit, kad reikia kaip pasui, jie to nekenčia ir dažniausiai ne tokių reikia.
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:11:48
| Nuoroda
o as sakiau kad pasui nu px, pasidarysiu dar tu fotkiu. o tai sita, jeigu as turiu notaro kopija jau tai iskart i fakulteta galima lekt? ai bet susimoket reik...o siaubeli, siaubeli.
beje,kokios paskaitos vasara??:D
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:27:35
| Nuoroda
Į kokį fakultetą, kaip jau sakiau, viskas bus viename pastate, tau ten reikės į vieną kabinetą nueiti. Realiai atrodo tinka ir paso nuotraukos, bet geriau niekada nesakyti, kad kaip paso reikia, vistiek nepatikės niekas, nebent tikrai pasą darytumeisi.
Šiais laikais vien to, kad baigei neužtenka, reikia sertifikuotis, turėti praktikos, patirties prie didesnių projektų. Taigi mokausi dar ir Matematikos ir Informatikos Institute vykstančiuose kompanijos mokymuose.
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:30:24
| Nuoroda
ruduopasauliu, aš irgi jau notaro patvirtintas kopijas turiu, valio
O dėl tų nuotraukų...reikės eiti kokias 8 iškart pasidaryti
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:35:42
| Nuoroda
Ech..aš neturiu dar tų kopijų. Kai nešiau čia Klp į KU tai ten pat atšvietė ir užfėjo antspaudukus..galėtų ir Vln taip būt, mažiau makalynės ;D o db net nežinau iš kur tą notarą ištraukti ;DD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:38:04
| Nuoroda
Aš tai jau turiu notaro patvirtintą kopiją, tai kol kas ramiau buvau suplanavus važiuot 25 dieną, ir būtų ramu, bet kad prigąsdino čia, kad tada didžiausios eilės būna, tai nebežinau...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:39:14
| Nuoroda
Važiuok 28 dieną ;] tada torčiukų fiesta lygtais nusimato ;DD
Ar jau kažkas pasikeitė, mielieji žmonės?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:41:22
| Nuoroda
ai tik kabinetuka...aaa nu gerai... tai gal ryt reiktu nusifotkinti?:D paskui po treciadienio galiu but itin pachmielinga
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:50:56
| Nuoroda
ruduopasauliu, fotkinkis ketvirtadienį, tada ilgai tą trečiadienį atsiminsi
Manu_kose, lyg nepasikeitė dar
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
16:56:16
| Nuoroda
Praleidus kiek laiko Delfyje, štai apie praeitus metus ir dokumentų įforminimą:
http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=13917105
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-21
17:05:45
| Nuoroda
nereikia man tokiu uztinusiu prisiminimu
jo,28
beje, mes dar ne viska aptarem surum burum i skype!
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą