VU fuksų stovyklos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:04:01 | Nuoroda
mmm, nes aš tai neturiu palatkės ir apskritai, nieko čia man neišeis... o gaila
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:31:37 | Nuoroda
Stovyklos gi vyksta ne vienu metu, 2-3 srautais vyksta, į kažkurį turėtum patekti. Na palauk dar kelias dienas ir tada jau tiksliau bus aišku...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:37:00 | Nuoroda
Ne, aš ne dėl to, kad nepateksiu tiesiog būtų nelabai patogu belstis autobusu į Vilnių, o ir miesto visiškai nepažįstu, o draugų, stojančių į fsf neturiu, tai nėra su kuo kartu organizuotis... Na nežinau, dar svarstau ką čia reiks daryt
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:40:46 | Nuoroda
Klausyk, ten važiuojama kaip tik susipažinti su žmonėmis... Tikriausiai kur nors susirinksite ir autobusu jus nuveš, o paskui ir parveš, o jeigu dar stoji į Vilnių tai tuo labiau keliauk čia, laikas išmokti miestą, gal mažokas kaimas žiūrint iš tam tikrų vietų... Jeigu tik miesto pažinimo problemos, galime palydėti ir nusakyti maždaug kaip šis kaimas pastatytas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:45:44 | Nuoroda
gerai, tai aš užsiprašysiu, kad kas nors ateitų manęs į stotį pasitikti žinau, kad važiuojama susipažinti, dėl to ten labai ir noriu na, jei įstosiu, tai kai vešiu dokumentus, visko išsiklausinėsiu, turbūt užsirašysiu, o tada žiūrėsim [i:1etptymb]Gal kas nors iš Alytaus (ar pan.) stoja į VU FSF??? [/i:1etptymb]
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:52:22 | Nuoroda
O stotis, kiekvieną dieną beveik ten būnu... Taigi iš Filosofijos fakultete, pagrindiniame VU pastate studijuosi (tikėkimės), hm... Ten yra labai senų kambarių, biblioteka ypač, ir ten kur dėstytojai dirba paskutiniame aukšte, vien mediena, seni mediniai stalai, gaubliai, teleskopai ir pan, fantastiškai atrodo. Ten atrodo ilgiausią dieną būna naktinės ekskursijos, patariu nueiti. O žmonių ieškok ne šioje temoje, o ten kur apie Filosofijas ir panašius dalykus diskutavote, ten didžiausia tikimybė ką pričiupti.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 10:56:28 | Nuoroda
Ir ką gi tu kasdien veiki toj stoty??? Tai, kaip supratau, siūlaisi man viską aprodyt Juokauju žinoma Patikėk, ieškojau ir ten, bet kažkaip niekas neatsiliepė Tai nežinau, ar fsf toks nepopuliarus, ar alytiškai čia nesilanko, ar dar kokios problemos
Žinutė parašyta: 2008-07-20 11:30:28 | Nuoroda
Ten mano vaikystės draugė dar iš Kauno laikų studijuoja, tik jau kelerius metus taip ir kažkaip vis nesusitinkam (dalinai mano kaltė). Am... Gyvenu Vilniaus pakrašty, o todėl visada pirmiausia važiuoju į stotį (paskutinė ir patogiausia mano autobuso stotelė), o paskui jau kojomis judu arba jeigu labai toli kitu autobusu. Jeigu reikia, aprodysiu kažką...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 11:34:12 | Nuoroda
Turėsiu omeny žiūrėk, tavo gerumu čia tuoj daug kas ims naudotis pirmu numeriu žinoma aš
Žinutė parašyta: 2008-07-20 11:49:13 | Nuoroda
Dėl to per daug nesijaudinu...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 13:33:08 | Nuoroda
david, o kelintam kurse jau esi ir ka studijuoji? (Susidomejau jau as )
Žinutė parašyta: 2008-07-20 14:15:35 | Nuoroda
che o del torciuku... na taigi skanu
Žinutė parašyta: 2008-07-20 14:39:03 | Nuoroda
Skanu tai skanu, bet daug valgyti, daug sukraus, daug visko... Točiukų narkomanija... Aš jau antrakursis... Tad iš pirmakursio žvilgsnio čia rašau ir iš kitų patirties (ir savos). VU, MIF, Programų Sistemos.
Žinutė parašyta: 2008-07-20 14:42:47 | Nuoroda
torciuku narkomafija geras dede david, daug visokiu patarimu ir info dave
Žinutė parašyta: 2008-07-20 15:40:13 | Nuoroda
Labas rytas Ghm, tai kokia šviežiausia info dėl torčiukų iškylos vietos ir laiko?! Aš - ne iš Vilniaus, tai būt gerai į vakarą netempti, kad galėčiau namo pargrįži ;]
Žinutė parašyta: 2008-07-20 15:42:31 | Nuoroda
Jeigu tai darbo dienos, tai kaip tik ryte, gal net ankstyva... Tada žolytė dar šlapoka, gražus rytas, saulėtekis ir žmonių beveik niekur nėra, na vasara, kiek daugiau yra, bet vistiek ne tiek daug... Plius orų prognozę reikia stebėti, mat dabar dažnai lyja, tad vistiek tai turi būti kažkoks kelių dienų tarpas, jeigu norit išvengti lietaus.
Žinutė parašyta: 2008-07-20 15:44:27 | Nuoroda
na kol kas liepos 29..centras mano subtiliu suvokimu,naujieji vilniaus gyventojai ir esamieji tiesiog privalo susitikt pacioj sauniausioj vietoj - katedros aikstej o siaip tikslaus dar nieko nera,nes vat klaustukas ,kiek gi cia bus musu beje,dar galite i skype pas mane belstis ( cryingshit) cia siaip VISI norintys belskites
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 15:53:56 | Nuoroda
Belskit ir jus iskas!
Žinutė parašyta: 2008-07-20 16:05:06 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2008-07-20 18:09:37 | Nuoroda
Prisibeldžiau vakar Bet dėl vietos reikia iškart susitarti, o ne Katedros aikštėj tartis Nes turiu jau patirties, kai krūva žmonių vietoj tariasi, kur eiti, ir kokias 4h ratus Senamiestyje suka nesugalvodami, kur nueiti
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą