VU fuksų stovyklos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
18:30:01
| Nuoroda
Kad jūsų nebus labai daug. Kokie max 5 žmonės. Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungt, bet neturiu galimybės dabar, liepos pabaigoj, varyt - esu iš Mrj. Skanaus torčiuko.
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
19:50:59
| Nuoroda
Kad žinok kartais ir tie 5-6 žmonės nesusitaria
zzz17, gal rugsėjį pakartosim torčiukus Tada galėsi?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
20:11:21
| Nuoroda
Aha, jei kartosit, tai būtinių būtiniausiai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
20:11:49
| Nuoroda
o cia visi is skirtingu fakultetu?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:04:47
| Nuoroda
taip
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:21:53
| Nuoroda
ooooo.. kokios saldžios kelionės
vis kai atrandu laiko užsuku paskaitinėt ;P
šiaip toks patarimas.. tikrai, tikrai varykit į fuxų stovkę ir jokio išsisukinėjimo, kad manęs vistiek nepriims šiaip nežinau kaip kituose fakultetuose, bet pas mus priimami visi norintys.. ir nieks nežiūri į fuxo grožį, o kalbina varyt visus ligi vieno
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:22:09
| Nuoroda
o as jums patariu nueit i kalnu parka truputi po kalnus palaipiotumet, o ten virsuj tai tikrai lb grazu, visas miestas matosi arba i sereikiskiu, prie vilneles atsisest pasedet gamta, grazu, mmm
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:24:29
| Nuoroda
beje, cia prievartos nera,kas nori - tas jungiasi arciau,kas nenori -tas nenori:) taisykliu taip pat jokiu nera, svarbiausia,kad visi butu pozityviai ir laisvai nusiteike, nesvarbu, ar lipsim i kalna,ar sedesim kavinej. sunkiausia yra suderinti visiems patogu laika. dar viena smulkmena - nori zmones ir is kitu miestu, tad velgi
oro nesugaudysi,daug kas priklauso ir nuo jo. taip pat visi vargsai dar tik busimi studentai , tad kazkokiu super truper isvyku miskus ar ezerus nepridarysi - tam reik papildomu galimybiu (masinos,siaip papildomos islaidos).nebent kas turit sodyba ir norit mus isileist issikept bulviu ar saslu
taigis,geri pasiulymai kol parasiau komentara,vel kiek radau jega!:)
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:28:40
| Nuoroda
Aš kadangi negaliu, tai dbr jau gamta "gamta, gražu, mm... "
O i fuksu stovykla visai noreciau, jei priims, bet kazkaip baugu vaziuot. Nieko nepazistu, o as nesu is tu, kurie prie svetimu zmoniu elgiasi itin laisvai. Aišku, galiu pasistengt, jei lb reikia, bet nzn nzn
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:31:38
| Nuoroda
o as tai i fuxu stovykla butinai vaziuosiu, sako, kad ten lb linksma buna. o kas del to laisvumo, tai nera ko bijot, juk daug tokiu buna
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:32:46
| Nuoroda
na nebukim jautrus - manau daug kam teks (taip pat ir man) perzengt per save ir ismokt klausti,dometis,pakalbinti,bendrauti su visiskais nepazistamais. tad viskas su laiku. o del tamstos issisukinejimo,kad is mrj - tai susimildama! manu_kose is klp ir nieko,vaje kaip nori
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:38:45
| Nuoroda
Na, tikiuosi, kad daug tokių "ne vakarėlių liūtų". Smagu būtų susipažint su grupiokais šiaip.
ruduopasauliu, as irgi vaje kaip noriu. O butu galimybe mane pasiimt is stoties ir paskui vel nulydet?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:40:06
| Nuoroda
sutinku, kad vienam baisu važiuot į stovyklą.. bet taip pat beveik garantuoju, kad ten bus dar kieliasdešimt tokių pačių bijančių ir šiaip stovykloj tu esi priverstas susipažinti su kitais, susirasti draugų čia priverstas gal ir jau per žiauriai skamba, bet bendra veikla daro savo
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:40:34
| Nuoroda
nebijokit jus to vilniaus vilnieciai draugiski ir paslaugus jeigu reikia pagalbos, tik paklauskit as tai puikiai suprantu, mano viena drauge nenorejo cia studijuot tik del to, kad visiskai nebuvo susipazinusi su miestu, nieko cia nezinojo, o stai db lb dziaugiasi, kad cia pakliuvo
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:42:41
| Nuoroda
Priklausomai nuo dienos galėčiau palydėti grupę žmonių iki reikiamos vietos, net žemėlapį galiu padaryti su svarbiausiais dalykais, nurodyti pagrindines "arterijas" kuriomis vadovaujantis pasiklysti neįmanoma. Miesto mokymas...
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:43:26
| Nuoroda
O taip taip, manu_kose nori!! Reiks pričiupti dar kokių draugužių ir atkeliautume ;] dokumentus žadu vežti pirmadienį, tai bus 28diena..tai gal tada ir darom torčiukų fiesta? ))
O į fuxų stovykla taip pat norėčiau. Gi puiki galimybė susirast naujų pažinčių ir šiaip, savo likimo žmonių ;DD
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:43:56
| Nuoroda
o šiaip gi visi varysit dokų priduot, tai ko nenorit tiktis univere?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:45:36
| Nuoroda
david, puiki ideja
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:45:43
| Nuoroda
Gerai... jau beveik užsimaniau į fuksų stovyklą.
Universitete susitikt butu, manau, gera mintis. Tik gali but, kad mane brolis atves, tai kur jam detis visa ta laika? Na, nieko... Vilnius didelis
|
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:46:22
| Nuoroda
zzz17 o as taves nepazistu? nes pati marej gyvenau
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą