Laptopas studijuojant
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-24
22:22:19
| Nuoroda
To TOMAZZ19 : Gal pries menesi pirkau Hp pavilion'a , tai man dave 2 metu garantija, net pats nustebau, o del surinkinkimo, tai kaip tik man hp daug geriau ir kokybiskiau atrodo, nei dell, nes parduotuvej kaip tik liginau dell'i su hp. Tik tiek, kad Hp turi labai dideli minusa, tai baterija, kuri nifiga nelaiko, man max islaike apie pusantros valandos ;/
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-24
22:29:23
| Nuoroda
tomazz as pagal modeli parsisiunciau visus, bet tarp ju pvz garso draivu nebuvo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-24
22:59:53
| Nuoroda
Turiu HP pavilon`a tai nesiskundziu nei kiek. Kas del batarkes tai tiesa, ji nelaiko, bet zadu pirkti kita baterija ir viskas manau gerai bus. Bet seip man asmeniskai HP patinka del dizaino o dabartiniai Hp jau skiriasi nuo senuju gendanciu. Aisku kaip kam koks paklius negali pasakyti.
|
Žinutė parašyta:
2008-08-25
01:06:37
| Nuoroda
Vyriokai, neverta taip lyginti Dell vs. Asus vs. HP ir t.t., nes kiekvienas gamintojas turi atskiras kokybės (kainos) klases. Reikėtų lyginti vienos klasės gaminius. Pavyzdžiui:
Lenovo (IBM): ThinkPad -- verslo/profesionalų, IdeaPad ir kiti namų vartotojai.
Dell: Lattitude -- verslo, Precision -- profesionalų, Inspiron -- ekonominė, XPS -- Entertainment
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-25
10:12:52
| Nuoroda
Nusipirkau lenovo, acer kažkokie įtartini, o ir internete prisiskaičiau atsiliepimų, kad gali problemų išlįst.
|
Žinutė parašyta:
2008-08-30
22:38:29
| Nuoroda
O ką manot apie sony komp?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-31
00:47:31
| Nuoroda
Sony kainas uzklele be reikalo, Uz sony moki 4,5k litu, o tapati gali tik ne sony gaut uz 3,5k litu.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-31
14:05:53
| Nuoroda
O tą patį lenovo gauni už 1500Lt iš FIS'o . Porai pažįstamų pirkau Lenovus kai prašė išrinkti nebrangų variantą, tikrai padorūs laptopai - PS CS3 be problemų, Ofice'as 2007 - be problemų, ir NFSU1 ar 2 ir tas man rodos padoriai ėjo(kaip gerai tiksliai nepamenu). Taip kad kam mokėti brangiau, kai galima žymiai pigiau.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą