Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
12:53:03
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Sveikučiai (-tės), Gal žinot koks maždaug nusimato farmakotechnikos vf balas? Ir ar šiuo metu įmanoma baigus šią specialybę, metus ar kiek ten trunka toliau tie mokslai, įgauti farmacijos bakalaurą? (Čia kažkur skaičiau) :D Labas, dėl balo nežinau, bet kai kolegijoj 3 metus pasimokai jau ir įgyji tą farmacijos profesinį bakalaurą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:38:18
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Sveikučiai (-tės), Gal žinot koks maždaug nusimato farmakotechnikos vf balas? Ir ar šiuo metu įmanoma baigus šią specialybę, metus ar kiek ten trunka toliau tie mokslai, įgauti farmacijos bakalaurą? (Čia kažkur skaičiau) :D Labas, dėl balo nežinau, bet kai kolegijoj 3 metus pasimokai jau ir įgyji tą farmacijos profesinį bakalaurą Ou, labai dėkui už info |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:57:00
| Nuoroda
Manau, kad balas bus maždaug panašus kaip pernai: 18,9 - 14,72 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
13:32:17
| Nuoroda
Sveikos,galvoju ir as cia.Mano balas 15.Tai galvoju i cia bandyti,Tik gazdina kur po to reiktu dirbti, jeigu negalesim pardavineti vaistu . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
15:12:54
| Nuoroda
Pavyzdziui mane vakar aptarnavo maistineje- farmakotechnikas, ant korteles buvo taip uzrasyta ;]
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
15:13:56
| Nuoroda
O rimtai, kaip ten yra? Kur darbo ieskot tai baigus? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
16:51:02
| Nuoroda
Darbo ieškot tai vaistinėse ;D o paskui, manau, su laiku susižinosi apie įmones, kurios platina vaistus, gamina ar dar ką, juk juos užsakyt vistiek reikės, tai gal kada ir pavyktų įsitrint į tą versliuką |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:40:17
| Nuoroda
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
13:33:35
| Nuoroda
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
18:14:59
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias o mai gad, kur čia taip rašo? :> blio tai kur stoti, nes aš sutvertas vaistus gaminti, o į farmaciją į mokamą nesinori bent jau dabar stoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
18:23:35
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias o mai gad, kur čia taip rašo? :> blio tai kur stoti, nes aš sutvertas vaistus gaminti, o į farmaciją į mokamą nesinori bent jau dabar stoti Tai bandyk į nemokamą stot..gal pasiseks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
00:11:36
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias o mai gad, kur čia taip rašo? :> blio tai kur stoti, nes aš sutvertas vaistus gaminti, o į farmaciją į mokamą nesinori bent jau dabar stoti Tai bandyk į nemokamą stot..gal pasiseks tai jau tikrai, kad abejoju, su 15.66 balu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
11:03:55
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias o mai gad, kur čia taip rašo? :> blio tai kur stoti, nes aš sutvertas vaistus gaminti, o į farmaciją į mokamą nesinori bent jau dabar stoti Tai bandyk į nemokamą stot..gal pasiseks tai jau tikrai, kad abejoju, su 15.66 balu Ąnamet su 15,28 paskutinis į mokamą įstojo, bet manau čia jau per kokį antrą ar trečią turą, pirmiausia juk geriausius atrenka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
11:49:26
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias o mai gad, kur čia taip rašo? :> blio tai kur stoti, nes aš sutvertas vaistus gaminti, o į farmaciją į mokamą nesinori bent jau dabar stoti Tai bandyk į nemokamą stot..gal pasiseks tai jau tikrai, kad abejoju, su 15.66 balu Aš manau taip pat, irgi stočiau į LSMU, tačiau bijau, kad išmes po pirmo kurso |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
11:58:48
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
12:01:18
| Nuoroda
Laba diena visiems! Buvau truputeli dingusi . Bet griztu i jusu rata |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
12:02:28
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias Panaikino?? is kur zinai? as apie tai dar nieko negirdejau. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
12:27:50
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:21:53
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias Panaikino?? is kur zinai? as apie tai dar nieko negirdejau. Žurnale ''kur stoti'' rašo, jau senai buvo galvojama tokį įstatymą padaryt, tai va ir padarė =/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:23:31
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Laba diena visiems! Buvau truputeli dingusi . Bet griztu i jusu rata -Pastebėjau, kad dingai ;D na aš jau laukiu, greičiau sužinot kur teks keliaut (tikiuos kad teks ;DD ). Man išleistuvės tai 18h šiandien |
|
|