Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-03-05
20:20:09
| Nuoroda
Ačiū už padrąsinimus Tik va dar 4 valstybiniam be biologijos laukia:). Būtų įdomu sužinoti kur ketinate stoti? Atsirastų kolegų stojant? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-03-05
21:16:54
| Nuoroda
As i KMU slauga noreciau...Bet bijau del to,kad mano chemija bus mokyklinis... |
Žinutė parašyta:
2009-03-05
21:17:23
| Nuoroda
O kur tu,Gendaki? |
Žinutė parašyta:
2009-03-05
22:39:28
| Nuoroda
Norejau i kmu medicina, tik va nezinau, kaip cia man bus su ta biologija |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-05
23:01:44
| Nuoroda
Gendakis rašė:
Norejau i kmu medicina, tik va nezinau, kaip cia man bus su ta biologija Idomiai čia tu, nesimokydamas normaliai biologijos norėjai į mediciną ... |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-05
23:18:21
| Nuoroda
Indr_e rašė:
Idomiai čia tu, nesimokydamas normaliai biologijos norėjai į mediciną ... negali sakyti, kad visiškai nesimokiau, taciau nesiruosiau biologijos egzminui |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-06
01:33:05
| Nuoroda
@Muuuuu As irgi turiu planuose VU MF, taciau nespjaunu ir i KMU. Viskas priklausys nuo konkursiniu eiliu: KMU valstybes finansuojamas studijas rasysiu pries VU mokamas |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-06
13:15:26
| Nuoroda
as tai veterinarine medicina i lva:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-06
14:45:41
| Nuoroda
Aš pimu numeriu rašysiu greičiausiai VU MF Kineziterapija , o antruoju LVA vet. med. |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-06
18:05:49
| Nuoroda
Tai su chemijos mokykliniu i KMU jau be sansu istot? ech...;( |
Žinutė parašyta:
2009-03-06
18:26:27
| Nuoroda
siemet kaip niekad daug (manau) i medicina, odontologija staukianciu.. reik laikyt kumscius uz gerus egzaminu balus ir tai, kad gydytoju gyvenimas pageres, kai mum jau reikes dirbti :D o biologijos egzaminas, kaip niekad gasdina, ypac, kai tas balas tapo toks svarbus- kalikam gerai- viska iskalt gali, o ka paprastiem mirtingiesiem, kurie kartais patinget nori , t.y. pailset? matyt reikia ismokt mokytis, nes jei i VU instosiu teks moket mokytis |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-06
18:39:27
| Nuoroda
Lunaria rašė:
Tai su chemijos mokykliniu i KMU jau be sansu istot? ech...;( Sansu visada yra, bet reikia laikyti ir biologijos egzamina, nes to reikalauja naujosios priemimo taisykles |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-06
21:04:34
| Nuoroda
Lunaria rašė:
Tai su chemijos mokykliniu i KMU jau be sansu istot? ech...;( Juk nebūtinai skaičiuoja chemijos egzaminą. Jei laikai matematikos valstybinį tai šansai labai geri. Tada chemijos tik metinį skaičiuos. |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-07
10:21:34
| Nuoroda
mano planuose nera matematikos egzamino,nes nesiseka man ji..tai,kad teks labai gerai islaikyt biologija...tada kazkaip gal ir lengviau,ir didesni sansai istot bus... i valstybini chemijos nesiryztu eit.. |
Žinutė parašyta:
2009-03-07
13:51:26
| Nuoroda
Lunaria---->As taip pat i KMU noriu,bet irg laikysiu chemijos mokyklini...O matkes vapse nelaikysiu...Bet manau,kad svarbiausia-gerai islaikyt bio valstybini Viltis mirsta paskutine...Beje,tu nori i medicina ar kokia kita sriti? |
Žinutė parašyta:
2009-03-07
16:38:15
| Nuoroda
Laikom tuos pacius egzaminus,kaip matau:) o tu matieka a lygiu turi? As i kineziterapija noriu.. o tu? |
Žinutė parašyta:
2009-03-07
16:56:52
| Nuoroda
@Muuuuu Del medicinos apsisprendziau ganetinai seniai Be jokios abejones, jei nesisektu biologija ir chemija, apie sia sriti nebuciau mastes O is Kauno problemos nedarau - butu proga istrukti is namu ir sparciau socialiai subresti |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-07
17:02:49
| Nuoroda
Sokoladinis------labai motyvuotas esi,o tai yra labai gerai:) medicinos studijos sunkios,bet kartu ir idomios;) kazkodel stebetinai daug besirenkanciu sias studjas ir KMU...konkurencija auga kasdien;D tik idomu ar cia pasaukimas,ar prestizo reikalas i ta KMU patekt?:) |
Žinutė parašyta:
2009-03-07
17:30:03
| Nuoroda
shakute rašė:
siemet kaip niekad daug (manau) i medicina, odontologija staukianciu.. reik laikyt kumscius uz gerus egzaminu balus ir tai, kad gydytoju gyvenimas pageres, kai mum jau reikes dirbti :D o biologijos egzaminas, kaip niekad gasdina, ypac, kai tas balas tapo toks svarbus- kalikam gerai- viska iskalt gali, o ka paprastiem mirtingiesiem, kurie kartais patinget nori , t.y. pailset? matyt reikia ismokt mokytis, nes jei i VU instosiu teks moket mokytis
Tai, kad visi vienodi.Nėra nei kalikų nei nekalikų.Arba mokaisi arba ilsiesi.Geriausiai yra turėti griežtą dienotvarkę- kada ilsiesi ir kada mokaisi...o visi vienodai nori patingėti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-07
18:20:15
| Nuoroda
@Lunaria Na, asmeniskai man KMU yra planas B |