Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-09
17:29:44
| Nuoroda
na nemanau ir labai tikiuosi, kad siemet nebus tiek laikanciu. Pvz. is mano mokyklos laikom tik 2valstybini |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-09
20:26:55
| Nuoroda
kiek zinau galima vadinti ir organelemis, ir organoidais. mus mokino vadinti organoidais, bet orgalneles yra naujesnis terminas.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-09
20:28:40
| Nuoroda
Mcdeivis rašė:
Galiu jum pasakyti visa teisybe apie siu metu bio egza. Nes man desto viena mokytoja kur visa tai zino. Tai va siais metais biologijos egza laiko labai daug abiturientu net 10000, o kur visada laikydavo 4000 ir jis bus zymiai sunkesnis, kad daugiau nubyretu abiturientu, dar keiciasi vyriausias kazkoks vykdytojas tai jis yra zymiai grieztesnis ir kategoriskas. Naujienos liudnos siais metais. pas mus mokykloje irgi laiko nepaprastai daug, gal net dvigubai daugiau nei iprastai laikydavo. bet tai dar nereiskia, kad egzaminas bus sunkesnis://// |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-09
21:02:52
| Nuoroda
siestaa rašė:
pora testo klausimu. is www.egzas.lt, del kuriu nesu tikra: Organoidai, kuriuose vyksta energijos virsmai ir susidaro ląstelei prieinama energijos forma, yra: a) Ribosomos ir endoplazminis tinklas b) Chloroplastai ir mitochondrijos c) Lizosomos ir chloroplastai d) Ribosomos ir mitochondrijos kaip manote, ar tikrai teisingas atsakymas yra d, o ne b? o stai sitas klausimas: Nuo ko priklauso vienos rūšies gyvūnų požymių įvairovė? a) Tik nuo mitozės b) Tik nuo mitozės ir mejozės c) Tik nuo mitozės ir apvaisinimo d) Nuo mitozės, mejozės ir apvaisinimo neturetu buti vietoj mitozes- mejoze? rasykit savo nuomone ir mintis:)Del pirmo klausimo, tai teisingas atsakymas turetu but b), o ne d). Antrasis manau teisingas. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
12:23:22
| Nuoroda
NA TAIP, IR AS JAU MANAU, KAD ANTRAS TAI TEIsingas:)juk ir nuo mitozes preiklauso pozymiu ivairove, o del pirmo tai abejoju truputeli. ISVADA: VISADA ATIDZIAI ATIDZIAI SKAITYKIME KLAUSIMUS.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
12:23:23
| Nuoroda
NA TAIP, IR AS JAU MANAU, KAD ANTRAS TAI TEIsingas:)juk ir nuo mitozes preiklauso pozymiu ivairove, o del pirmo tai abejoju truputeli. ISVADA: VISADA ATIDZIAI ATIDZIAI SKAITYKIME KLAUSIMUS.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
19:21:22
| Nuoroda
as zinau , ka tai reiskia... bet klaviatura savaitgali draugai per vakareli truputeli sugadino:(
|
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-18
11:51:27
| Nuoroda
Mcdeivis rašė:
Galiu jum pasakyti visa teisybe apie siu metu bio egza. Nes man desto viena mokytoja kur visa tai zino. Tai va siais metais biologijos egza laiko labai daug abiturientu net 10000, o kur visada laikydavo 4000 ir jis bus zymiai sunkesnis, kad daugiau nubyretu abiturientu, dar keiciasi vyriausias kazkoks vykdytojas tai jis yra zymiai grieztesnis ir kategoriskas. Naujienos liudnos siais metais. O egzaminų užduotys kartais nebūna sudarytos ankščiau negu būna aišku kiek abiturientų egzaminą laikys?Nemanau,kad skaičius turėtu didelę įtaką užduotims pvz. lietuvių egzaminą laiko visi,bet užduotys būna tai sunkesnės,tai lengvesnės. |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
16:51:37
| Nuoroda
Nuo kada užduočių sunkumas priklauso nuo laikančiųjų gausumo? O grįžtan prie nemėgstamiausiųjų temos tai man irgi labiausiai ne prie širdies yra botanika, o tiksliau augalų dauginimasis. Genetika man pati pačiausia, bandysiu patekti į molekulinę biologiją. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
23:26:53
| Nuoroda
Jap, siaubingai genetika patinka, genų inžinerija, mano svajonėse darbas laboratorijose, bet kad Lietuvoj tada tikrai neišeitų pasilikti.. Paprastoj biologijoj per daug visko prikišta, o čia vis tiek labiau specializuota studijų programa. na ir labiau patinkanti, žinoma. Bet jei neįstosiu čia, antru numeriu rašysiu paprastą. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-21
10:02:08
| Nuoroda
Ačiū, tau to paties linkiu |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-22
15:58:37
| Nuoroda
Genetika ir yra labai idomu. Bet labai sunku. Kas jum atrode, jog yra sunku mokykloje, pasirinkus sia specialybe bus nulio vietoje. labai gerai pagalvokit pries rinkdamiesi specialybe sekmes |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-23
14:57:47
| Nuoroda
genu inzinerija...mmmm...idomybe:) net per lietuviu iskaita kalbejau butent sia tema:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-23
16:20:52
| Nuoroda
Būtent, kad man genetika yra kol kas labai lengva ir įdomu. O šiaip Muuuu, ką ketini daryti po studijų? Stosi toliau į magistrą? Kokį? Kur ketini dirbti? Lietuvoje? Užsienyje? Ir ką norėtum dirbti? :} |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
11:33:41
| Nuoroda
Na magistras tai kas be ko, irgi būtinai yra planuose genetika būtent. O dėl užsienio nežinau, reik pasvarstyt geriau, labai jau daug kas mane riša ir laiko toje Lietuvoje :} |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
23:27:04
| Nuoroda
Ai, tiesą tu sakai. Nereik taip toli žiūrėt, kas čia žino, kaip viskas pasikeis. Svarbiausia tą pirmąjį žingsnį teisingai nužengti, šiuo atveju įstoti ten, kur norim. O po to.. ech ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
17:23:49
| Nuoroda
Sveiki gal kas žinote, ar tikrai biologijos valstybiniam nebedės mejozės? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
17:28:14
| Nuoroda
bio rašė:
Sveiki gal kas žinote, ar tikrai biologijos valstybiniam nebedės mejozės? o kodel jos turetu nebedeti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
17:30:42
| Nuoroda
pirma karta girdziu, man atrodo, kad kas jau kas, bet mejoze tai tikrai bus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
17:31:25
| Nuoroda
na, mum kažką mokytoja taip minėjo. tai norėjau pasitikslint, nes nerandu inf, kad butų kas pakeista |