Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:07:26
| Nuoroda
sejkutea rašė:
as tai apie 52 surinkau taskur ir gavau patys matot kiek iš kur žn kad 52 surinkai? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:07:49
| Nuoroda
varnius rašė:
jau 3 val praejo nuo rezultatu paskelbimo, o man kaip neparaso sms taip neparaso .... I sule pasiskambink arba nueik paziet |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:08:55
| Nuoroda
nezinau ar ten dar kas nors sedes tokiu metu, o siandien kaip tik buvau mokykloj uzsukes, sake ta, kuri vienintele galetu zinoti rezultatus, dabar ATOSTOGAUJA |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:11:25
| Nuoroda
Tai labai protingai ir daro, kad atsotogauja. Atsiribos nuo visokių nekantraujančių, panikuojančių moksleivių, norinčių rezultatus sužinoti ir nekvaršins sau galvos. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:12:17
| Nuoroda
Nu, siaip iskabint turetu lapus su atsakymais Cia ne pasiteisinimas, kad atostogauja. Jei ji atostogauja, iskabint kazkuri kita turejo. Abiturientu be atsakymu gi nepalieka niekad Jei lapai kabo, ileidzia budinti. Bent pas mus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:13:08
| Nuoroda
dorido rašė:
hevvlett rašė:
jei surinkai apie 60 tasku koks butu procentas? gali palygint su praeitu metu rezultatais. www.egzaminai.lt/failai/781_rez_analize_ 2008_VBE_statistine_IT.pdf kaip galima lygint su praeitu, jei praeitais 15 pereinamasis buvo.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:14:22
| Nuoroda
Micro rašė:
sejkutea rašė:
as tai apie 52 surinkau taskur ir gavau patys matot kiek iš kur žn kad 52 surinkai? taigi yra vertinimo instrukcija, susiskaicivau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:20:04
| Nuoroda
Be klaidų NEC aišku negali... 25.1. Klausimas: Ką reikia parašyti vietoj daugtaškių, kad kintamojo t reikšmė būtų lygi TRUE? t := Veiksmai (3,...,...) = 1; 25.1. Vertinimas: t = Veiksmai(3, 2, ‘-‘); O juk dar gali būti: t = Veiksmai(3, -2, ‘+‘); arba t = Veiksmai(3, 3, ‘?‘); o vietoje klaustuko, dar galėtų būti daugybė kitų simbolių... ------------------------------------------------------------------ Beto vertinimo instrukcijoje praleistas : prieš =, kuris užduotyje buvo...
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:46:37
| Nuoroda
dar vis nera rezultatu man nuejau katik i sule, ten tuscia, niekur lapai nekaba... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:48:28
| Nuoroda
Kazkokie neorganizuoti Prisek pats lapa foje su linkejimais ! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:55:29
| Nuoroda
nuplauke mano programu sistemos ;DD taip ir zinojau kad neverta kist nosies ten, teks bandyt ekonomika, zinoma jei su matke to paties nebus ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
18:58:43
| Nuoroda
jau planavau kiausiniais apmetyt bet tada darbo valytojai butu, kuri cia ne prie ko. Nu zodziu abu numeriai kur sms siust neatlieka savo darbo, mokykla neatlieka savo darbo, is vis kas nors ka nors dirba? Siemet egzai tragiski buvo sukurti, vienur vietoj valstybinio pakisa mokyklinio lygio egza (matke...). Per valanda padariau ir po to dar patikrinau ar tikrai valstybini padave. Tokiam egze suklyst ner kur, nebent zioplai, o uz tai kaip matau teks skaudziai kentet. Fizika irgi tragiska siemet buvo, 7-8 klases kursas, visu tu bletstvu, kuriu mokiausi 11-12 klasej, nebuvo. Lietuviu egzas is vis nesamone - vienas rasinys ir vienas teksto suvokimas, ziauriai neobjektyvu. Informatika vienintelis egzas kuriam pritruko laiko, nors skubejau. Matke padariau per valanda, lietuviu per dvi kazkur susumavus, fizika is vis ten valandos gal nesusidare... Matkes tikiuosi 100, bet jauciu negausiu, nes kur nors busiu blogai suspaudes skaiciavkes mygtukus, informos atrodo viska padariau, po to ziuriu, blogai ivedima padariau, nespejau istaisyt, ir dar teste per skubejima pora zioplu klaidu padariau. Nu bet virs 90 tikiuosi. Lietuviu egzas neprognozuojamas, nezinau ar islaikysiu, ar gausiu kokius 80, neisivaizduoju visiskai. Atrodo rasini gan normaliai parasiau, teksto suvokimas irgi vaikiskas pakliuvo, bet daznai taip ir buna, kai atrodo labai lengva, ko nors nesupranti, todel ir atrodo lengva.. Ir vis dar negaunu sms nei is vieno nr, nei is kito ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:00:40
| Nuoroda
Gausi ta sms, isivaizduok kokia apkrova ten serveriams, kiek uzsisakiusiu ir kiek zmoniu vienu metu gaut nori Siandien pazadeta, siandien ir gausi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:07:31
| Nuoroda
As gavau 16h =)) O kad apkrova didele, tai tikrai... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:08:27
| Nuoroda
nu 53 procentus surinkau sakyciau visai nieko tepadarius viena programa ir ta pacia te itin gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:09:15
| Nuoroda
Be to, dar visiem, kurie smsu negauna - imanomas variantas, kad ne taip uzsiraset savo numeri arba ne taip sms'e uzraset Nepagailekit 2lt ir rytoj vel uzsisakykit, jei neateis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:11:26
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Be to, dar visiem, kurie smsu negauna - imanomas variantas, kad ne taip uzsiraset savo numeri arba ne taip sms'e uzraset Nepagailekit 2lt ir rytoj vel uzsisakykit, jei neateis. jei patvirtinima gavo tai nieko daugiau sakytis nebereikia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:12:00
| Nuoroda
as per abu neislaukes uzsisakiau, ir abiejuose patvirtina, kad vos tik pasirodzius rezam busiu informuotas. Neidomu man ta apkrova, ne mano bedos. Parasyta is kart gausiu, vadinas ir turi atsiust is kart. Reikejo pasiruost tai apkrovai jiem. O beje, tie, kurie gavo 16 val, jusu pavardes pirma raide gal kokia A, B, C? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:12:48
| Nuoroda
varnius rašė:
as per abu neislaukes uzsisakiau, ir abiejuose patvirtina, kad vos tik pasirodzius rezam busiu informuotas. Neidomu man ta apkrova, ne mano bedos. Parasyta is kart gausiu, vadinas ir turi atsiust is kart. Reikejo pasiruost tai apkrovai jiem. O beje, tie, kurie gavo 16 val, jusu pavardes pirma raide gal kokia A, B, C? Š ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:13:13
| Nuoroda
sejkutea rašė:
nuplauke mano programu sistemos ;DD taip ir zinojau kad neverta kist nosies ten, teks bandyt ekonomika, zinoma jei su matke to paties nebus ;D Nesijaudink, jei matkė ir lietuvių geriau pasisekė, turi didelius šansus pakliūt į prog sistemas |
|
|