IT Egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:24:33 | Nuoroda
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:

Zodziu, laikiau IT VBE 

Testas , pirmoji dalis sekesi ganetinai gerai (tikrinausi nec atsakymus).

Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu...

Tai va siunciau SMS ir gaunu atsakyma "Surinkote 0 tasku" 

ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? 

gali buti kad surinkai maziau nei 30 tasku gal tau praktiniu uzduociu neuzskaite ka nrs blogai rasei :D

Visko gali buti . Dabar nuotaika mano tai .... patyliu

• Informacinės technologijos / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 7
  • Matematika / MBE 4
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 15
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:28:34 | Nuoroda
Lauriz18 rašė:
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:

Zodziu, laikiau IT VBE 

Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu...

ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? 

gali buti kad surinkai maziau nei 30 tasku gal tau praktiniu uzduociu neuzskaite ka nrs blogai rasei :D

uzjauciu bet sakau geriau paskambink i mokykla aukletojei ar kam ar rytoi pats nueik ir isitikink ar tikrai neislaikei,o kaip siaip informatika sulei sekes?

• Fizika / VBE 70
  • Informacinės technologijos / VBE 53
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:29:13 | Nuoroda
Lauriz18 rašė:

Aciu uz pagalba . Sunku patiket , kad net 30 tasku nesurinkau ? 

Kiek buvo galima daugiausia is testo surinkt ? 50 tasku ?

is testo 48 berots :)

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:30:32 | Nuoroda

Prisminiau kai ka , mano atsakymu lape nebuvo visi uzdaviniai. Kas 2 , 3 tiktai. Galvojau jie ne visu reikalauja (atsakymu) , bet issprendziau visus... Bet kas is to , vistiek jie tikrino tik atsakymu lapa. Gal cia del to.

• Matematika / MBE 4
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:32:59 | Nuoroda

buvo visi atsakymai tiesiog jie buvo ismetit tik kai kur reikejo pradziai apibraukt viena is varijantu kitus juk reikejo parasyt paciam vietos juk buvo atsakymu lape kazka sumaisei

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:34:26 | Nuoroda
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:

Zodziu, laikiau IT VBE 

uzjauciu bet sakau geriau paskambink i mokykla aukletojei ar kam ar rytoi pats nueik ir isitikink ar tikrai neislaikei,o kaip siaip informatika sulei sekes?

Sekesi gerai , buvo neaiskumu kartais su sudetingesnem pascalio programom, bet pagrindus gerai mokejau. Reikejo daugiau padirbet namuose, bet nebuvo to laiko tiek jau daug.

• Matematika / MBE 4
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:35:20 | Nuoroda

arba pas tave atsakymu lapas buvo su klaidom kai tikrintojei klause ar geri atsakymu lapai ir uzduotys ar nera tusciu vietu ir panasiai reikejo sakyt kad kazkas netaip geriau jau uzduot klausma kad ir kvaila bet svarbu kad su uzduotim viskas gerai butu :)

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:45:36 | Nuoroda

as cia biski nelabai suprantu 2008 metu pereinamasis buvo vos 15 tasku siemet 30 tasku tai negi simet buvo toks lengvas egzaminas? na del testo tai jo bet del praktiniu tai tikrai ne :)

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:48:41 | Nuoroda

O pvz neišlaikius informatikos VBE perlaikomas mokyklinis ar kaip cia? Juk ju struktūra visiškai kitokia užduočių atžvilgiu.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:52:05 | Nuoroda
tituska rašė:

O pvz neišlaikius informatikos VBE perlaikomas mokyklinis ar kaip cia? Juk ju struktūra visiškai kitokia užduočių atžvilgiu.

jei neislaikei tuomet tik MBE o struktura panasi nes teste tu turi moketi ne vien paskali bet ir worda,exeli :)

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:57:21 | Nuoroda

Bet man vis tiek atrodo kebli situacija, nes VBE orentuotas i paskali, o mokyklinis i word'a ir exel'i, igudziu gali pritrukti. Nors, gal nera jau taip tragiska.  ;] Teorija ta pati. ;]

Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:02:31 | Nuoroda

O kaip jums atsiuntė tą sms suformuluotą? nes man parašė: egzamino rezultatas 8 balai.  Tai neišlaikiau? nes pereinamasis 30 taškų?

Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:06:12 | Nuoroda
-LNS- rašė:

O kaip jums atsiuntė tą sms suformuluotą? nes man parašė: egzamino rezultatas 8 balai.  Tai neišlaikiau? nes pereinamasis 30 taškų?

vadinasi gavai 8 procentus islaikei viskas tvarkoi :)

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:13:54 | Nuoroda

geriau nei neišlaikyta. bet vistiek nekas. na nieko. tikiuosi tu teisingai žinai. 

Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:14:49 | Nuoroda

Aš taipat negavau iš 1614 tai nusiunčiau 1667 vienkartinį, iškart gavau atsakymą - 84. Įdomiai. Tikėjausi apie 20-30, abi užduotis praktines padariau blogai. Žinoma ten kelis taškus turėjo priskaičiuot iš jų, bet iš kur ten tiek...

Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:15:42 | Nuoroda
Kayen rašė:

Aš taipat negavau iš 1614 tai nusiunčiau 1667 vienkartinį, iškart gavau atsakymą - 84. Įdomiai. Tikėjausi apie 20-30, abi užduotis praktines padariau blogai. Žinoma ten kelis taškus turėjo priskaičiuot iš jų, bet iš kur ten tiek...

Sveikinu , tikrai nemazai gavai.

• Matematika / MBE 4
Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:19:58 | Nuoroda
Kayen rašė:

idomiai cia nei vienos uzduoties gerai nepadarei ir gavai 84 ? :) gal kai daug sms siuntinejat kokia klaida isivele ar siaip tinklai luzta nes nelabai realu gauti 84 nepadarius nei vienos programos iki galo :D

• Fizika / VBE 70
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:25:42 | Nuoroda
Rulle121 rašė:

idomiai cia nei vienos uzduoties gerai nepadarei ir gavai 84 ? :) gal kai daug sms siuntinejat kokia klaida isivele ar siaip tinklai luzta nes nelabai realu gauti 84 nepadarius nei vienos programos iki galo :D

Va va aš irgi tąpatį galvoju. Na klaida nebent  nec'e, nes kartu su rezultatu ir kodą mano atsiuntė, tai čia klaidos nėra. Ta prasme aš tas užduotis dariau, kadangi ten vertina dalimis jas kažkiek balų tikrai turėjau gauti, bet kad 84% susirinks nesitikėjau.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:30:01 | Nuoroda

keista, as irgi daug siunciau, ir man su kodu atrase, ir man 84 proc, tik va, as tai daugiau tikejaus

• Fizika / VBE 87
  • Informacinės technologijos / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 26
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 51
Žinutė parašyta: 2009-06-22 23:28:02 | Nuoroda

then your expectations are low, failing doesn't hurt :D

O kaip bus su darbais, bus kokia galimybė pamatyt ištaisytus ?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą