Chemijos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:22:28 | Nuoroda
indre... rašė:
tokspat rašė:
indre... rašė:

as 5 laikau, nemanau kad tai daug juk chem mat ppasirinktinai kai stojam tai mat man bova na vsiakij slucij jei xem egzas bus sunkus, na bio cia aisku lt i kaip be uzsienio kalbos. as niekaip negalejau nei vieno atsisakyt :D

As irgi galvojau dar anglu laikyt, taciau vis delto neirasiau :) taciau manau pakaks man ir 4. Matematika visai nesunkus buvo, tai cia bent dziaugiuosi, o kaip matematika sekes?

matematika gerai sekes :) pora kvailu klaideliu atrodo 6 tasku praradau o tu kiek manau gauti?

As irgi keleta kvailu, taciau tikiuosi gaut apie 90, o gal net ir daugiau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:25:06 | Nuoroda
Resetsas rašė:
indre... rašė:
tokspat rašė:
indre... rašė:

as 5 laikau, nemanau kad tai daug juk chem mat ppasirinktinai kai stojam tai mat man bova na vsiakij slucij jei xem egzas bus sunkus, na bio cia aisku lt i kaip be uzsienio kalbos. as niekaip negalejau nei vieno atsisakyt :D

As irgi galvojau dar anglu laikyt, taciau vis delto neirasiau :) taciau manau pakaks man ir 4. Matematika visai nesunkus buvo, tai cia bent dziaugiuosi, o kaip matematika sekes?

matematika gerai sekes :) pora kvailu klaideliu atrodo 6 tasku praradau o tu kiek manau gauti?

Na, jeigu iš matkės praradai tikrai tik 6 taškus, tuomet atsiimu savo žodžius apie olialia. :) Čia netoli šimtuko turėtų būti.

hmmm... o tu tikra,kad nera zioplu klaidu ir t.t.l.? as tj pvz linkus taip daryt,ziuri blogiausias koks gali but variantas, o tada jau tikrai nenusivilsiu atsakimu sulaukus, nes tikrai bus geriau negu tikiuosi, o tada nors sirdies neskaudes. nes jei dbr prisisapnuociau,akd gausiu 100 ir negauciau tj butu tragedija. nu nzn. gal ten pas tave zioplu klaidu ir nepasitaike...

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:27:57 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:

as tj planuoju taip. nu istoju. beabejo i vilniu. tada menesiuka kojytes apsylu ten,su destytojais nekariauju lb (nes mokykloj kariavau ir nieko gero), zdz gera ispudi paliksiu visiem ten, o tada atsitusinsiu koki pora menesiu normaliai su draugais,kurie jau studijuoja Vln, su senais pazystsamais,su visais EX ir busimais, zdz, pagyvens mergaite :D

Baisu, nu ką aš galiu pasakyti. Apie mokslus, o ne apie tūsus galvok, bo tuoj ir tave į www.olialia.lt gretas įtrauksim :D

cia prestizine vieta. dieve mano, jei man kas moketu tiek daug, kad as vaikstau ir dar rodytu per tv :D nu butu gerai viskas (Y) tik va kad darbas per'lovas :D bet pasitusint daugiau nebus kada. antram kurse jau link mediumo arteji, ten kryptys visokios, darbai rimtesni. siaip dar svajoju,kad jei pavyks kur isvaziuot pastudijuot i uzsieni per mainus,tj daugiau niekad laiko ulevonem neliks. be to pirmas kursas,tj isibegejimui,galima biski ir pauliavot,bent visi mano draugai kurie mokosi tiap sako, o dbr jau visi 2, 3 kurse aria. tj as taip ir planuoju kada tinkamiausias laikas :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:31:43 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:

as tj planuoju taip. nu istoju. beabejo i vilniu. tada menesiuka kojytes apsylu ten,su destytojais nekariauju lb (nes mokykloj kariavau ir nieko gero), zdz gera ispudi paliksiu visiem ten, o tada atsitusinsiu koki pora menesiu normaliai su draugais,kurie jau studijuoja Vln, su senais pazystsamais,su visais EX ir busimais, zdz, pagyvens mergaite :D

Baisu, nu ką aš galiu pasakyti. Apie mokslus, o ne apie tūsus galvok, bo tuoj ir tave į www.olialia.lt gretas įtrauksim :D

cia prestizine vieta. dieve mano, jei man kas moketu tiek daug, kad as vaikstau ir dar rodytu per tv :D nu butu gerai viskas (Y) tik va kad darbas per'lovas :D bet pasitusint daugiau nebus kada. antram kurse jau link mediumo arteji, ten kryptys visokios, darbai rimtesni. siaip dar svajoju,kad jei pavyks kur isvaziuot pastudijuot i uzsieni per mainus,tj daugiau niekad laiko ulevonem neliks. be to pirmas kursas,tj isibegejimui,galima biski ir pauliavot,bent visi mano draugai kurie mokosi tiap sako, o dbr jau visi 2, 3 kurse aria. tj as taip ir planuoju kada tinkamiausias laikas :D

Logiška. Aš kai į Mediciną, tai man visi 6 metai bus ištisas ,,tūsas'' :D

as tj tocna matematike. chemija tj tik malonumui mokiausi,bet kj pakeite sita stojimu programa tj ir sugalvojau,akd ir chemija reik laikyt ir tada dar kosmetologija imesiu,jei neduok dieve nepavyks kas nors su VU MIF. tada vilniaus kolegija mane paims :D nors is tiesu gal jeri istociau ten kur noriu tj ir ulevones ne taip rupetu,bet jei istosiu i kokia nesamone,tj tegu pamirsta mane :D darysiu nuostoli valstybei :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:37:23 | Nuoroda
gretuse rašė:

as tj tocna matematike. chemija tj tik malonumui mokiausi,bet kj pakeite sita stojimu programa tj ir sugalvojau,akd ir chemija reik laikyt ir tada dar kosmetologija imesiu,jei neduok dieve nepavyks kas nors su VU MIF. tada vilniaus kolegija mane paims :D nors is tiesu gal jeri istociau ten kur noriu tj ir ulevones ne taip rupetu,bet jei istosiu i kokia nesamone,tj tegu pamirsta mane :D darysiu nuostoli valstybei :D

Žiūrėk, kad pati sau nuostolių neprisidarytum, valstybė jau kaip nors.

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:39:44 | Nuoroda
Resetsas rašė:
gretuse rašė:

nu as matai kadangi moksla galiu uzsidirbt tik savo galva, o pinigu tiek neturiu (ka mama iskart pasake, kai reforma atsirado), tj pati pinigu netureciau prarast. jei uzsidirbsiu pirmai pradziai,tada ir savo norima dalyka mokama parasysiu, o jei ne,tuomet bus kaip dievas ir valstybe duos.

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:42:03 | Nuoroda
gretuse rašė:
Resetsas rašė:
gretuse rašė:

nu as matai kadangi moksla galiu uzsidirbt tik savo galva, o pinigu tiek neturiu (ka mama iskart pasake, kai reforma atsirado), tj pati pinigu netureciau prarast. jei uzsidirbsiu pirmai pradziai,tada ir savo norima dalyka mokama parasysiu, o jei ne,tuomet bus kaip dievas ir valstybe duos.

Sėkmės. :)

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:43:06 | Nuoroda
Resetsas rašė:
gretuse rašė:
Resetsas rašė:
gretuse rašė:

Sėkmės. :)

sekme nepades. viska nulems tik egzaminu rezultatai ir zinios. ;) kaip ir visiems kitiems.

Žinutė parašyta: 2009-06-01 22:36:39 | Nuoroda

vaje kaip cia kiti barasi del tos chemijos.....ar ka bepakeisim dabar?yra kaip yra....siaubas

Žinutė parašyta: 2009-06-01 22:37:18 | Nuoroda

Į valstybinio klausimo 5,1 atsakyma galite rasti mokyklinio 6,1.

ir nesvaikit su savo propanais... 

• Chemija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 21
  • Matematika / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2009-06-01 22:37:54 | Nuoroda
  • Chemija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 21
  • Matematika / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2009-06-01 22:50:09 | Nuoroda
vyckinis rašė:

Į valstybinio klausimo 5,1 atsakyma galite rasti mokyklinio 6,1.

ir nesvaikit su savo propanais... 

Tai tad labai šaunu

• Biologija / VBE 94
  • Chemija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-01 22:57:15 | Nuoroda

gal zinot pereinama valstybinio chemijos bala?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 22:59:43 | Nuoroda
boruziukas612 rašė:

nu manau,akd uztenka surinkt 20 is 100... kitais metais buvo 25 ziuresim kaip nuo rezultatu priklausys.

Žinutė parašyta: 2009-06-01 23:03:09 | Nuoroda
boruziukas612 rašė:

Dabar jo nieks nežino, viskas bus aišku tik po rezultatų paskelbimo. Viskas priklausys nuo to kaip bus išlaikyti egzaminai, aukštais balais, mažesniais, tada ir bus aišku koks tas pereinamasis.

Žinutė parašyta: 2009-06-02 12:00:44 | Nuoroda

kada rezultatus paskelbs? 

Žinutė parašyta: 2009-06-02 12:34:29 | Nuoroda

mums sakė, kad birželio 26 d

Žinutė parašyta: 2009-06-03 09:30:36 | Nuoroda
boruziukas612 rašė:

apie 24=)

• Biologija / VBE 66
  • Chemija / VBE 73
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / MBE 8
  • Matematika / VBE 52
Žinutė parašyta: 2009-06-03 11:13:20 | Nuoroda
inc0nfud rašė:
boruziukas612 rašė:

apie 24=)

Gali pasakyti, iš kur ši informacija?

Žinutė parašyta: 2009-06-03 11:33:50 | Nuoroda

Labai smagu bus per Jonines gauti rezultatus

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą