Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:24:21
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
Metanolon rašė:
jiewaa rašė:
Tikrai nereikejo Su drauge galvojom i wc nueisim ir pasiziuresim, bet kazkaip ar stresas, ar skubejimas, nenorejimas blaskytis neleido pakelt rankos ir paprasyti leidimo net idomu kiek TU surinksi Juk taip nori, kad as susimauciau... dwj visi prisidarykit spurgiu, mazum pasalins is egzamino taj reikejo ten besedint paziuret, juk nekels ten tavo sijono ir neziures ka ten turi DD na tikekimes nesusivarysiu ir surinksiu tiek kiek man reikia db kaip tik bisky pasimokinau fraziu laisku rasymui, tipo kazka gero suvelsiu Girdėjau tokią istoriją iš sovietinių laikų, kažkoks jaunas mokytojas nepasikuklino ir pažiūrėjo, užtai antausį gavo He he, ir nuo manes gautu tai gi PRIVATI TERITORIJA |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:43:37
| Nuoroda
jiewaa rašė:
Metanolon rašė:
jiewaa rašė:
Tikrai nereikejo Su drauge galvojom i wc nueisim ir pasiziuresim, bet kazkaip ar stresas, ar skubejimas, nenorejimas blaskytis neleido pakelt rankos ir paprasyti leidimo net idomu kiek TU surinksi Juk taip nori, kad as susimauciau... dwj visi prisidarykit spurgiu, mazum pasalins is egzamino taj reikejo ten besedint paziuret, juk nekels ten tavo sijono ir neziures ka ten turi DD na tikekimes nesusivarysiu ir surinksiu tiek kiek man reikia db kaip tik bisky pasimokinau fraziu laisku rasymui, tipo kazka gero suvelsiu Ne ne, ner ten ko kilnot sijona pries vykdytojus be spurgiu ramiau kazkaip jau kiek zinai, tiek..
p.s. kiek tau reikia en surinkt> ? argi tau gaila ten pries koky sexualu vykdytoja parodyt ka turi ? tuomet kazkaip ir kitiems rasantiems butu maloniau DD 50 procentu surinkciau ir jau ramus sedeciau o kiek tu tikiesi ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:45:06
| Nuoroda
jiewaa. matosi is tavo nuotraukos kokia tau ten privati teritorija. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:45:37
| Nuoroda
jiewaa rašė:
Muf Muf rašė:
Metanolon rašė:
jiewaa rašė:
Tikrai nereikejo Su drauge galvojom i wc nueisim ir pasiziuresim, bet kazkaip ar stresas, ar skubejimas, nenorejimas blaskytis neleido pakelt rankos ir paprasyti leidimo net idomu kiek TU surinksi Juk taip nori, kad as susimauciau... dwj visi prisidarykit spurgiu, mazum pasalins is egzamino taj reikejo ten besedint paziuret, juk nekels ten tavo sijono ir neziures ka ten turi DD na tikekimes nesusivarysiu ir surinksiu tiek kiek man reikia db kaip tik bisky pasimokinau fraziu laisku rasymui, tipo kazka gero suvelsiu Girdėjau tokią istoriją iš sovietinių laikų, kažkoks jaunas mokytojas nepasikuklino ir pažiūrėjo, užtai antausį gavo He he, ir nuo manes gautu tai gi PRIVATI TERITORIJA kokia dar privati teritorija ? jeigu kyla ytartimas kad kazka ten turi taj reikia patikrint, butent taip ir elgtusi geras vykdytojas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:46:35
| Nuoroda
satkutis rašė:
jiewaa. matosi is tavo nuotraukos kokia tau ten privati teritorija. ka tu gal panos koju nesi mates ? o kas privatu taj nesimato sitoj foto |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:49:09
| Nuoroda
ne tame esme. turiu omeny tai, kad normali pana tokios nuotraukos nesidetu. o kadangi sita isidejo, tai pas ja ten panasiau ne i privacia, o i viesa teritorija, kas nori tas apsilanko.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:51:55
| Nuoroda
satkutis rašė:
ne tame esme. turiu omeny tai, kad normali pana tokios nuotraukos nesidetu. o kadangi sita isidejo, tai pas ja ten panasiau ne i privacia, o i viesa teritorija, kas nori tas apsilanko.
tai tipo jeigu as ysideciau savo kojos nuotrauka, vadinasi ir as buciau nenormalus ? reikia geretis tokiom foto, na zinoma tau gal labiau patiktu ten matyt bachuro koja, na bet kaip kam... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:52:02
| Nuoroda
tikiuosi bus geras egzaminas, nes man kitaip, kapiec.... ir tikiuosi nebus labai auksta kartele.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
21:54:46
| Nuoroda
pagalvokit ir apie tai kad kuo lengvesnis egzaminas, tuo daugiau zmoniu ji islaikys aukstu balu, ir tuo maziau galimybiu gaut valstybes finansavima. va cia ir isgyvena geriausi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:18:07
| Nuoroda
Gal galit man pavardyt tu zodziu, kaip moreover, your faithfuly, secondly, firstly.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:21:35
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Gal galit man pavardyt tu zodziu, kaip moreover, your faithfuly, secondly, firstly.... http://www.english-at-home.com/grammar/linking-words/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:23:13
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Gal galit man pavardyt tu zodziu, kaip moreover, your faithfuly, secondly, firstly.... paziurek cia : www.english-at-home.com/grammar/linking- words/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:25:30
| Nuoroda
Dekui, tikiuosi pravers. Nors vistiek didziaja dali tasku ruosiuos susirinkt is klausymo ir skaitymo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:39:25
| Nuoroda
Čia skaičiau klausimui patobulint kaž kas klausė angliškos muzikos, tai jau geriau būtų padarė kaip aš ir paklause BBC radio ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:41:17
| Nuoroda
Donc3vAs rašė:
Čia skaičiau klausimui patobulint kaž kas klausė angliškos muzikos, tai jau geriau būtų padarė kaip aš ir paklause BBC radio ;DD o ka tu pries muzika turi ? klausiau as bisky snd BBD radio DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:50:55
| Nuoroda
Aš vos ne kas dien klasuau tos bbc D. Beje prieš muzika nieko blogo neturiu, tik tiek kad ten frazės žodžiai ir sakiniai gan paprasti ir panašus. Ir kai kada neaiškiai išgirsti ką ten dainuoja. O radijuje tai viskas aiškiai sakoma tik gan greitokai, bet vistiek suprantu daug maš. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
22:58:07
| Nuoroda
na ir kaip jauciates visi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
23:00:28
| Nuoroda
axujebytelnai. kur stosi monu ? i teise gal ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
23:07:05
| Nuoroda
Metanolon rašė:
Donc3vAs rašė:
Čia skaičiau klausimui patobulint kaž kas klausė angliškos muzikos, tai jau geriau būtų padarė kaip aš ir paklause BBC radio ;DD o ka tu pries muzika turi ? klausiau as bisky snd BBD radio DD Va čia tai komentaras... DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
23:10:50
| Nuoroda
editutte rašė:
Metanolon rašė:
Donc3vAs rašė:
Čia skaičiau klausimui patobulint kaž kas klausė angliškos muzikos, tai jau geriau būtų padarė kaip aš ir paklause BBC radio ;DD o ka tu pries muzika turi ? klausiau as bisky snd BBD radio DD Va čia tai komentaras... DDD komentaras kaip komentaras, ko cia kabinejiesi DDD |
|
|