Prašymo forma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:08:06 | Nuoroda

o imanoma istoti i 2 arba daugiau finansuojamu vietu skirtinguose universitetuose arba tam paciam univere tik skirtingose specelybese ir paskui issirinkti 1?

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:14:48 | Nuoroda
bassa rašė:
Mcdeivis rašė:

Dabar man yra tokia situacija islaikiau visus egzaminus kokiu man reikia. Tai kada man dabar reikia eiti duoti prasyma sutdijuoti universitetus/kolegijas ??  Kaip gausiu atestata ar dabar ?

pasakityk lamabpo.lt esanacius dokumentus prasymus gali duoti iki lieps kazkelintos dienos, gali duoti dabar ir po to kai suzinosi rezultatus egzu, galesi pakoreguoti ta prasyma jei reiks. duok per interneta- tada koreguot lengva, nemokama. atestato reiks veliau, kai priduosi dokumentus.

Prasyma pildyti internetu prasyti situo e-mail           ?

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 7
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:27:37 | Nuoroda
bubbachuck rašė:

o imanoma istoti i 2 arba daugiau finansuojamu vietu skirtinguose universitetuose arba tam paciam univere tik skirtingose specelybese ir paskui issirinkti 1?

tikrai ne, įstosi į tą kuri yra aukščiau sąraše pagal prioritetą.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:29:39 | Nuoroda
Mcdeivis rašė:
bassa rašė:
Mcdeivis rašė:

Dabar man yra tokia situacija islaikiau visus egzaminus kokiu man reikia. Tai kada man dabar reikia eiti duoti prasyma sutdijuoti universitetus/kolegijas ??  Kaip gausiu atestata ar dabar ?

pasakityk lamabpo.lt esanacius dokumentus prasymus gali duoti iki lieps kazkelintos dienos, gali duoti dabar ir po to kai suzinosi rezultatus egzu, galesi pakoreguoti ta prasyma jei reiks. duok per interneta- tada koreguot lengva, nemokama. atestato reiks veliau, kai priduosi dokumentus.

Galiam taip, bet realiai internetu reikai lamabpo.lt uzsiregistruoti ir ten pildyti per pačią sistemą ir jokių email nereikai siūsti, tik reiks sumokėti pinigus už prašymą 80 jei 1 specialybę, jei nuo 2 iki 16 150lt, o jei 17-32 tai 200lt.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:32:46 | Nuoroda

bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_x$online_reg.show va štai čia reikai pildyti prašymus internetu.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:34:38 | Nuoroda

t.y. ten įsikėlė blogai linkas. bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_x$online_reg.show  štai čia pildyti internetu

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:38:58 | Nuoroda

o jeigu gauni krepseli kokioje nors programoje, tarkim ekonomikoje, tai mokytis ekonomika nemokamai gali bet kuriame universitete?

Žinutė parašyta: 2009-06-08 16:06:16 | Nuoroda
bubbachuck rašė:

o jeigu gauni krepseli kokioje nors programoje, tarkim ekonomikoje, tai mokytis ekonomika nemokamai gali bet kuriame universitete?

ne, prasyme nurodysi kokiam universitete. Renkiesi universitetą, renkiesi specialybę ir renkiesi studijų formą (mokamą ar valstybės finansuojamą). Ir taip pildai sąrašą... 

Žinutė parašyta: 2009-06-08 16:37:03 | Nuoroda
V3rSus rašė:

t.y. ten įsikėlė blogai linkas. bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_x$online_reg.show  štai čia pildyti internetu

neatsidaro tavo linkas galetum nauja duoti. O paciam www.lamabpo.lt/ tai as nerandu kur ten rasti interntu kaip pildyti. Dar klausimas tai ir internetu kainuoja kaip raso zmones pries tai kad 80 lt, tai ir paprastai nuejus i priemimo punkta tiek pat sumokesiu.

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / MBE 8
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-06-08 16:38:35 | Nuoroda
V3rSus rašė:
Mcdeivis rašė:
bassa rašė:
Mcdeivis rašė:

Galiam taip, bet realiai internetu reikai lamabpo.lt uzsiregistruoti ir ten pildyti per pačią sistemą ir jokių email nereikai siūsti, tik reiks sumokėti pinigus už prašymą 80 jei 1 specialybę, jei nuo 2 iki 16 150lt, o jei 17-32 tai 200lt.

spaudziu ant sito Stojančiųjų Aptarnavimo Sistema (ISAS) ir error puslapi meta. Neveikia . tai kaip uzsiregistruoti internetu?

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / MBE 8
  • Matematika / MBE 9
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-08 16:50:56 | Nuoroda
Mcdeivis rašė:
V3rSus rašė:
Mcdeivis rašė:
bassa rašė:
Mcdeivis rašė:

spaudziu ant sito Stojančiųjų Aptarnavimo Sistema (ISAS) ir error puslapi meta. Neveikia . tai kaip uzsiregistruoti internetu?

man irgi buvo tas pats, naudoju mozilla firefox ir neatsidaro, bet pabandyk per explorer daryti ir turetu atidaryt

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-08 16:59:37 | Nuoroda
V3rSus rašė:
bubbachuck rašė:

ne, prasyme nurodysi kokiam universitete. Renkiesi universitetą, renkiesi specialybę ir renkiesi studijų formą (mokamą ar valstybės finansuojamą). Ir taip pildai sąrašą... 

Tai jeigu as istoju i ta, ka esu nurodes pirmu prioritetu, tai i kitus prioritetus jau neziuri ar as istoju ar ne, jau fsio bunu istojes, o jeigu ne, tada ziuri ar istoju ten kur esu 2 prioritetu nurodes, jei ne tai t.t, kol istoju, ane? ;]

Žinutė parašyta: 2009-06-08 17:08:55 | Nuoroda

Man kyla klausimas, ar jus visi, kurie uzduodate tokius kvailus klausimus, bent perskaitete priemimo taisykles, geriausiuju eiles sudarymo tvarkos aprasa?

Žinutė parašyta: 2009-06-08 19:45:20 | Nuoroda

O gal kas zino pildant internetu kokia man ten nuotrauka deti, ar nuotrauka reikalinga tik pildant rastu? =)

Žinutė parašyta: 2009-06-08 19:47:41 | Nuoroda
Lenocka rašė:

O gal kas zino pildant internetu kokia man ten nuotrauka deti, ar nuotrauka reikalinga tik pildant rastu? =)

Pildant internetu nereikia nuotraukos, o pildant elektroniniu paštu tai nežinau, nepildžiau.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 19:49:23 | Nuoroda
V3rSus rašė:
Lenocka rašė:

Pildant internetu nereikia nuotraukos, o pildant elektroniniu paštu tai nežinau, nepildžiau.

ne pastu, o rastu turejau omenyje =D Aciu ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-08 20:14:13 | Nuoroda

Nereikia, jei internetu pildai, foto nuveši su dokais kartu, jau kai registruosi :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-08 20:50:46 | Nuoroda

Geriausiai tai išvis būtų jei ten tas lambpo ar kažkoks toks padarytų kokį gidą studentam su nuotraukom ,kaip turėtų atrodyti užpildytas prašymas raštu, kaip tas kvitas ir panašiai ir kaip internetu.. Iškart kaip visiem palengvėtų..

O gal kas nori tokį padaryti ? :D

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 94
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 8
Žinutė parašyta: 2009-06-08 20:54:01 | Nuoroda

Mano galva, jei jau nutarei pildyti raštu prašymą tai važiuok į universitetą, nes ten tau paaiškins, pamokys, yra pvz kaip pildyti ir pan. O jei internetu tai pildyti per sistemą ten kur su registraciją, nes yra gan paprastą ir pagrindinis privalumas gali keisti pasirinkimus iki nurodytos datos, aš jau kokius 5k keičiau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-08 21:03:52 | Nuoroda

tai del to ir noriu internetu, kad pakeist galima butu ir nevazinet =) o pradzioje perzvelgiami VF vaiantai, o tik po to M?? Nesvarbu, kad VF rasyciau kolegijas tarkim, o M universiteto studijas?? aciu =)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą