Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:29:44
| Nuoroda
venerosgarbana rašė:
tai 16 vietu galima pildyt ir universitetines ir kolegijos lentelese? ar per abu 16? galima ir ten ir ten 16, is viso 32 =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:45:37
| Nuoroda
jei sumokejai 150lt tai pildai 16 per abu. jei 200lt tai 32 per abu, pildai kaip nori, kiek nori tiek skiri universitetams ar kolegijoms. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:55:49
| Nuoroda
bet man visvien niekaip nedaeina.. Kie skaiciau ta reforma, kad studentas gauna krepseli, tarkim universitete socialiniu mokslu studijoms, tai prasyme reikia nurodyti visas socialiniu mokslu studijas i kurias noreciau pretenduoti, ar tik viena? Nes ten buvo mineta, kad jeigu gauni socialinems studijoms tai nesiesi i bet kokia programa.. gal blogai supratau? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
17:58:29
| Nuoroda
Dabar pasakykit, ar gerai supratau, kad jeigu pildau prašymą internetu, tai galiu padaryti iki 07-08, o paskui vis tiek nuo 07-09 iki 07-18 dar turiu pateikti priemimo komisijai savo atestata (tai turi atlikti akis į akį ) ir kitus dokus. Jeigu viskas yra taip, tai ar aš galiu iki 07-08 nieko nepildęs nuvažiuoti į priėmimo komisija kokią dieną iki 07-18 ir tuo pačiu metu pateikti ir prašymą ir įregistruoti dokumentus (ta prasme parodyti atestatą ir panašiai)? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
18:02:03
| Nuoroda
Kai išsiunti pinigus, tai po paros turėtų ateit į e-mailą kodas, ar kas ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
18:18:53
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Aciu =) Bet prasymo blanke yra du punktai, Uzsienio kalbos mokykloje, Uzsienio kalba studiju metu, tai pirmoje tureciau rasyt anglu, rusu, o antroje ta, kuria galima pasirinkti studijuojant? ar cia ne man skirtas tas punktas... Tas punktas tau skirtas, bet aš ten tiksliai nežinau ar taip reik rašyt. Man atrodo, kad taip kaip tu sakai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
19:59:45
| Nuoroda
O kai viską maždaug užildai, kas toliau ? Nėra, arba nematau aš, kad ką nors paspaust, kaip "patvirtinti" ar kažką panašaus... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
20:03:13
| Nuoroda
Kaip suprast tą studijų formą, nuolatinė arba ištęstinė ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
20:05:10
| Nuoroda
istestine tai cia neakivaizdinis,o kitas yra dienines arba vakarines |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
20:18:00
| Nuoroda
nu jau jei tokiu dalyku nzn...tai koma... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
20:46:28
| Nuoroda
latimerija rašė:
istestine tai cia neakivaizdinis,o kitas yra dienines arba vakarines istestine nebutinai neakivaizdinis.. siandien skaiciau, kad istestine netgi gali buti dienine studiju forma! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:08:00
| Nuoroda
Daniq rašė:
O kai viską maždaug užildai, kas toliau ? Nėra, arba nematau aš, kad ką nors paspaust, kaip "patvirtinti" ar kažką panašaus... jei tu pildei tik pavyzdi tada nebus kur patvirtinti paspausti. jei registavaisi normalei, per ISAS,tuomet tuomet yra paspausti issaugoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:12:04
| Nuoroda
Lenocka rašė:
bet man visvien niekaip nedaeina.. Kie skaiciau ta reforma, kad studentas gauna krepseli, tarkim universitete socialiniu mokslu studijoms, tai prasyme reikia nurodyti visas socialiniu mokslu studijas i kurias noreciau pretenduoti, ar tik viena? Nes ten buvo mineta, kad jeigu gauni socialinems studijoms tai nesiesi i bet kokia programa.. gal blogai supratau? blogai supratai manau... internete pildant prasyma, tuos pageidavimus turi konkreciai ivardyt: pvz teise N vf.. taigi konkreciai ivardini iskarto, kokias tik nori specialybes, o ne tik viena sriti.jei nurodytume tik sriti, tai butu nelogiska veliau jiems stojimus organizuoti: o jei visi i teise susines krepselius... kur skaitei taip apie ta reforma? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:14:16
| Nuoroda
Nepyk rašė:
Dabar pasakykit, ar gerai supratau, kad jeigu pildau prašymą internetu, tai galiu padaryti iki 07-08, o paskui vis tiek nuo 07-09 iki 07-18 dar turiu pateikti priemimo komisijai savo atestata (tai turi atlikti akis į akį ) ir kitus dokus. Jeigu viskas yra taip, tai ar aš galiu iki 07-08 nieko nepildęs nuvažiuoti į priėmimo komisija kokią dieną iki 07-18 ir tuo pačiu metu pateikti ir prašymą ir įregistruoti dokumentus (ta prasme parodyti atestatą ir panašiai)? negali. nes nuo 08-18 vyksta tik koregavimas prasymu. juos pateikti turi iki 8. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:19:59
| Nuoroda
bassa rašė:
Lenocka rašė:
bet man visvien niekaip nedaeina.. Kie skaiciau ta reforma, kad studentas gauna krepseli, tarkim universitete socialiniu mokslu studijoms, tai prasyme reikia nurodyti visas socialiniu mokslu studijas i kurias noreciau pretenduoti, ar tik viena? Nes ten buvo mineta, kad jeigu gauni socialinems studijoms tai nesiesi i bet kokia programa.. gal blogai supratau? blogai supratai manau... internete pildant prasyma, tuos pageidavimus turi konkreciai ivardyt: pvz teise N vf.. taigi konkreciai ivardini iskarto, kokias tik nori specialybes, o ne tik viena sriti.jei nurodytume tik sriti, tai butu nelogiska veliau jiems stojimus organizuoti: o jei visi i teise susines krepselius... kur skaitei taip apie ta reforma? hm..na as irgi taip maniau, kad reikia rasyti atskiras programas.. o kur skaiciau nepamenu, gal susapnavau.. =D jau bijau kazka sakyt, kad nesumeluot.. jeigu rasiu ta istrauka, tai ideisu cia =) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:20:05
| Nuoroda
Ar pildant prasyma internetu, galima mokejima daryt banke, ar privalu moketi per interneta. Iskilo toks klausimas, kadangi internetu, jei ne nuo savo sask siunti, reik papildomai prasymai rasyt, kurie kiek zinau sunkokia "suvaiksto" |
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:47:12
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
Ar pildant prasyma internetu, galima mokejima daryt banke, ar privalu moketi per interneta. Iskilo toks klausimas, kadangi internetu, jei ne nuo savo sask siunti, reik papildomai prasymai rasyt, kurie kiek zinau sunkokia "suvaiksto" gali ir banke ir netu. jei nete : gali ir is kito saskaitos, bet turi prie moketojo kodo nurodyti savo asmens koda, tada prasymo rasyt nereikes.. Gauta iš banko informacija apie stojamąsias studijų įmokas ISAS atpažįstama iš mokėtojo nurodyto kodo (asmens kodo) ir įmokos kodo. Jei stojamoji studijų įmoka bus atpažinta, Jums bus leista prisijungti prie sistemos bei tvarkyti (pateikti, koreguoti) prašymą internetu. kai užsiregistruosi , rasi placiau paaiskinta. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:54:09
| Nuoroda
labai labai aciu |
Žinutė parašyta:
2009-06-11
23:08:55