Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
13:20:27
| Nuoroda
Dobilas rašė:
Kristepistee rašė:
Sveiki, gal galit parašyt, ką rašėt tema apie lietuvių liūdnumą.labai bijau,kad nebūčiau nugrybavus Rašiau, kad lietuviai iškentėjo tremtis, karus, priespaudas todėl yra liūdni. Parašiau, kad vis tai atsispindi literatūrojebei, kine. Rašiau kad kūrinyje "Dievų miškas" atsispindi tremties baisumai, kūrinyje "Mažvydas" lietuvos švietėjo pasiaukojimas lietuvai. parašiau kad prastas pragyvenimas, ir tarp kitko tokį įrašiau, kad teigiama jog lietuviai gyvena šiauriau todėl yra lūdnesni. Tai pat parašiau, kad negalime teigti jog visada lūdni, juk turime ir gražių akimirkų kaip tūkstantmetis, žalgirio mūšio pergalė (dabar minim 600 metines ). Yra gražių papročių kaip joninės kur lietuviai džiaugesi, o ne liūdi.
Man tai neatrodo pievos, lyg ir pagrindei mintis, kodėl lietuviai liūdni ir kaip tas liūdnumas atsiskleidžia. O aš rašiau, kad lietuviai ne liūdi, o džiaugiasi, nes turi didingą istoriją, kuria gali didžiuotis (rėmiaus Pilėnais ir knygnešiais), todėl, kad džiaugtis įkvepia ypatinga Lietuvos gamta (Putino "Alt. Šeš." Aušrakalnio simbolika ir Vaičiulaičio eilėraščiu 'Žiogas"), ir todėl, kad lietuvius džiugina šiandienos lietuvių menininkų pasiekimai (Ibelhauptaitė ir Nekrošius). Šiaip manau tuėtų būti neblogai, tik, kad vietoj 400 žodžių parašiau gal 600, net neskaičiavau iki galo. Kaip manot, nemažins taškų? O suvokimas tai mane nužudė. Džiaugsiuos jei bent pusę klausimų teisingai atsakiau. Gal atsimenat kokį pavadinimo pasikeitimą paskutinėje pastraipoje parašėt? (nepamenu tikslaus klausimo, ir kaip pasikeitė reikšmė? (man rodos, čia paskutiniai 2 klausimai buvo) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
14:07:19
| Nuoroda
blackberry rašė:
Dobilas rašė:
Kristepistee rašė:
Sveiki, gal galit parašyt, ką rašėt tema apie lietuvių liūdnumą.labai bijau,kad nebūčiau nugrybavus Rašiau, kad lietuviai iškentėjo tremtis, karus, priespaudas todėl yra liūdni. Parašiau, kad vis tai atsispindi literatūrojebei, kine. Rašiau kad kūrinyje "Dievų miškas" atsispindi tremties baisumai, kūrinyje "Mažvydas" lietuvos švietėjo pasiaukojimas lietuvai. parašiau kad prastas pragyvenimas, ir tarp kitko tokį įrašiau, kad teigiama jog lietuviai gyvena šiauriau todėl yra lūdnesni. Tai pat parašiau, kad negalime teigti jog visada lūdni, juk turime ir gražių akimirkų kaip tūkstantmetis, žalgirio mūšio pergalė (dabar minim 600 metines ). Yra gražių papročių kaip joninės kur lietuviai džiaugesi, o ne liūdi.
Man tai neatrodo pievos, lyg ir pagrindei mintis, kodėl lietuviai liūdni ir kaip tas liūdnumas atsiskleidžia. O aš rašiau, kad lietuviai ne liūdi, o džiaugiasi, nes turi didingą istoriją, kuria gali didžiuotis (rėmiaus Pilėnais ir knygnešiais), todėl, kad džiaugtis įkvepia ypatinga Lietuvos gamta (Putino "Alt. Šeš." Aušrakalnio simbolika ir Vaičiulaičio eilėraščiu 'Žiogas"), ir todėl, kad lietuvius džiugina šiandienos lietuvių menininkų pasiekimai (Ibelhauptaitė ir Nekrošius). Šiaip manau tuėtų būti neblogai, tik, kad vietoj 400 žodžių parašiau gal 600, net neskaičiavau iki galo. Kaip manot, nemažins taškų? O suvokimas tai mane nužudė. Džiaugsiuos jei bent pusę klausimų teisingai atsakiau. Gal atsimenat kokį pavadinimo pasikeitimą paskutinėje pastraipoje parašėt? (nepamenu tikslaus klausimo, ir kaip pasikeitė reikšmė? (man rodos, čia paskutiniai 2 klausimai buvo) Kiek maciau, tai kai kas rase sitam klausime, kad tariamoji nuosaka. Dar kazkas, kad is jie i mes pasikeicia numanomas veiksnys, sitas atrodo gan logiskas. As pati visai ne i tema parasiau, kad neveikiamoji rusis atsiranda. O pagrindime, tai kad tai parodo, jog nuo paciu zmoniu priklauso, kaip juos vadins. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
14:44:49
| Nuoroda
blackberry rašė:
Dobilas rašė:
Kristepistee rašė:
Man tai neatrodo pievos, lyg ir pagrindei mintis, kodėl lietuviai liūdni ir kaip tas liūdnumas atsiskleidžia. O aš rašiau, kad lietuviai ne liūdi, o džiaugiasi, nes turi didingą istoriją, kuria gali didžiuotis (rėmiaus Pilėnais ir knygnešiais), todėl, kad džiaugtis įkvepia ypatinga Lietuvos gamta (Putino "Alt. Šeš." Aušrakalnio simbolika ir Vaičiulaičio eilėraščiu 'Žiogas"), ir todėl, kad lietuvius džiugina šiandienos lietuvių menininkų pasiekimai (Ibelhauptaitė ir Nekrošius). Šiaip manau tuėtų būti neblogai, tik, kad vietoj 400 žodžių parašiau gal 600, net neskaičiavau iki galo. Kaip manot, nemažins taškų? O suvokimas tai mane nužudė. Džiaugsiuos jei bent pusę klausimų teisingai atsakiau. Gal atsimenat kokį pavadinimo pasikeitimą paskutinėje pastraipoje parašėt? (nepamenu tikslaus klausimo, ir kaip pasikeitė reikšmė? (man rodos, čia paskutiniai 2 klausimai buvo) Rasiau taip pat antra rasinio tema, ir manau kad vissikai nepataikiau ;( ... remiausi knygnesiais , , dievu misku... su lyginau dabarties lietuvius ir praeities , kad zmonesms seniau sirdis kauste liudesys del lietuviskos spaudos draudimo, dbr zmones uzuot kovoje pasirinku lengviausia kelia isvaziuoti i uzsienio salis,.. kad nera vertinamos taip knygos kaip seniau... kad tautos myletojams istiesu skaudetu sirdy jeigu jie matytu dabartine lietuvos situacija... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
15:04:40
| Nuoroda
melynakoala rašė:
negalvojantis rašė:
klausykit, o ar blogai padariau, kai reikejo pazymeti 400 zodziu riba parasteje as padejau bruksni tos eilutes parasteje, bet vertintoju vietoje, na desineje puseje. Cia blogai ar ne, del bruksnelio manau nieko nebus? :D aš tai brūkšnelį ir padėjau ir parašiau 400, tik kairėje pusėje Pfu ne as viena bruksni breziau vadinas ... jei daug tokiu buvo tai jau tikrai tada nenusalnis ... nes va siandien sove tokia mintis kam as ta bruksni dejau kad cia kaip koks atskyrimo zenklas bet as visada taip darydavau mokykloj ir mokytoja nieko nesakydavo.. tiesa nubreziau ji kaireje ... kad nebuvo ten jokiu normaliu parasciu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
11:49:51
| Nuoroda
Sveiki,rasiau pirmaja tema ir remiaus D.Kedzio situoacija kazin kaip manot tiko cia ar nelabai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
12:08:25
| Nuoroda
kaip sakot, ar praradus 4 taskus (2*2) imanoma gaut 100? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
12:27:10
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip sakot, ar praradus 4 taskus (2*2) imanoma gaut 100? Aisku, kad imanoma. nemanau, kad bus apie 200, kurie surinks maximuma, ar tik vieno taskelio neteks. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
12:27:16
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip sakot, ar praradus 4 taskus (2*2) imanoma gaut 100? Aisku, kad imanoma. nemanau, kad bus apie 200, kurie surinks maximuma, ar tik vieno taskelio neteks. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
08:23:59
| Nuoroda
berenys rašė:
Sveiki,rasiau pirmaja tema ir remiaus D.Kedzio situoacija kazin kaip manot tiko cia ar nelabai? Negi jau negalėjai remtis kokiais nors literatūros kūriniais ar kultūriniais įvykiais? Kedys, pff.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
11:03:56
| Nuoroda
berenys rašė:
Sveiki,rasiau pirmaja tema ir remiaus D.Kedzio situoacija kazin kaip manot tiko cia ar nelabai? Netiko, tai nėra svarus argumentas. Tai išvis nėra argumentas! Apie kedžius gali taukšt pletkininkės bobutės, o ne abiturientas BRANDOS egzamine. Tikiuosi apie tai rašei tik vienoj pastraipoj, o kitose rėmeisi literatūra. Tuomet išsigelbėjai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
11:37:20
| Nuoroda
Kaip manot,ar cia bus labai blogai,jeigu J.Vaiciunaites eilerastyje lyrini subjekta izvelgiau kitoki,nei jis turejo but izvelgtas..ar labai kirs per balus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
21:19:15
| Nuoroda
nu jo vienoj tik pastraipoj taip graziai privedziau prie jo paisrinkimo.kitose dejau altoriu sesely ir biliuno vagis.bet tai nemanau kad tai niekinis argumentas? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
22:09:30
| Nuoroda
Žinoma, kad niekinis. Niekas nėra įrodyta. Byla vis dar teisme. Tu remiesi tik tuo, ką sužinai iš žurnalistų apie šią bylą ir negali žinoti tiesa tai ar ne. Aišku, nenoriu čia moralizuoti ar gniuždyti. Tiesiog, pati esu iš Garliavos ir kadangi ši tema pas mus toooookia aktuali, kad mokytoja netgi prieš egzaminą įspėjo jokiu būdu nesiremti tuo rašinyje, nes, kaip minėjau, mes nieko tiksliai nežinome, galime tik spėlioti. Apskritai mums, abiturientams, "geltonoji" žiniasklaida turėtų mažiausiai rūpėti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
23:07:08
| Nuoroda
nu bet kaip kazkuriais cia metais buvo apie tolerancija tema ir daugelis kurie gavo auksta ivertinima remesei berneen pavyzdziu,taip kad manau jei atsargiai rasai tai nera jau taip niekiskai .Gi savo nuomone sakai o ne kaip nukirstai pasakai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
00:19:22
| Nuoroda
Omg net čia apie kedžius kalbama |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
07:14:22
| Nuoroda
berenys rašė:
Sveiki,rasiau pirmaja tema ir remiaus D.Kedzio situoacija kazin kaip manot tiko cia ar nelabai
Netinka. Kedys-tai ne kultūrinė patirtis. Jaučiu net balus numetinėt dėl jo pradės, nes trečdalis abiturientų bus jį paminėję... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
09:58:42
| Nuoroda
bet tai siaip siai temai tai tiko tas pavyzdys manau aj kaip bus taip liepos pirma paziuresiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
15:41:14
| Nuoroda
kaip atsaket i to suvokimo teksto klausima uz tris taskelius? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-06
15:49:04
| Nuoroda
berenys rašė:
kaip atsaket i to suvokimo teksto klausima uz tris taskelius? 1.Atsidare Nacionaline dailes galerija 2.Isleistos vertos demesio knygos 3.Zmones pradejo dazniau lankytis gerose parodose ir renginiuose,kurios skatina ugdyti zmogaus kulturines vertybes.
kazkokia pieva |
Žinutė parašyta:
2010-06-06
16:43:44
| Nuoroda
nu jo panasiai ir pas mane.o ten kur klausime buvo israsykite ivaizd ta zemdirbio tai jau butinai cituout reikejo? |