Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:29:43
| Nuoroda
nu tu šakes. ne tai, kad pavydu, bet kaip pikta.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:39:50
| Nuoroda
Gavau 89, apsidžiaugiau, kol nesužinojau, kad mergina,. kuri nelabai "kirto" lietuvių, gavo 90 apmaudu tačiau nieko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:41:30
| Nuoroda
Mano rezultatas- antras mokykloje aaaaa, 1 procento trūko :DDD |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:45:39
| Nuoroda
81% Jėtau, surinkau daugiau už tuos kalikus, kurie mokykloje viską kaldavo lietuvių pamokoms ir visas knygas perskaitydavo Super : ) |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:46:45
| Nuoroda
Bet man vistiek truputi utopija, kad cia daugmas visi susirinke paeme daugiau nei 90...:D atrodo kad visi visi zmones tik gerai ir labai gerai islaike:D kad ir mano klasei 8 mokiniai virs 90, po to 7 virs 80 ir keli kaip kas...:d tai kame logika? kas gavo tuos prastus balus?;DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:49:08
| Nuoroda
mano mokykloj iš 209 man rodos mokinių apie 130 gavo 90-100.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:50:15
| Nuoroda
blec mane nervai ima mano klase atrodo gerai besimokanti maziau 40 gavo, tik kai kurie paie 70, as ryt einu bet irgi su apmaudu nusivils tevai tikriausiai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:01:44
| Nuoroda
Bella rašė:
Ir pas mus tas pats, prastai besimokinę žmonės gavo daug dagiau negu pirmūnai, nesuprantu kas čia daros. Matyt kaip yra sakoma: "Durniems sekasi". Na bet kas be ko, buvo ir tokių, kurie pelnytai gavo gerus balus Baisiai nemaloniai skamba - durniems sekasi. Vieniems reikia daug laiko galvojimui, kitiems nelabai, vieni mokslo metais turi daug kalti, kad gautų gerą pažymį, kiti - ne. Gal ir jaudulys ar perdėtas pasitikėjimas savimi pakiša koją.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:14:32
| Nuoroda
sarma rašė:
Bella rašė:
Ir pas mus tas pats, prastai besimokinę žmonės gavo daug dagiau negu pirmūnai, nesuprantu kas čia daros. Matyt kaip yra sakoma: "Durniems sekasi". Na bet kas be ko, buvo ir tokių, kurie pelnytai gavo gerus balus Baisiai nemaloniai skamba - durniems sekasi. Vieniems reikia daug laiko galvojimui, kitiems nelabai, vieni mokslo metais turi daug kalti, kad gautų gerą pažymį, kiti - ne. Gal ir jaudulys ar perdėtas pasitikėjimas savimi pakiša koją.. As nesuprantu kdl cia taip nuvertinami zmones kurie mokesi prasciau mokykloje ir gavo gerus rezultatus, juk ne pazimys svarbiausia ir ne kalimas, va tokie zmones tai ir irode. Ir dar durniais vadinti, tikrai negrazu taip. O tie kurie jau taip gerai mokesi ir gavo blogai, pamastykit ne jau visi 3 vertintojai tokie glusai, kad sugebejo blogai ivertinti, gal patys rasydami pridirbot klaidu ar nesupratot ko prase. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:31:43
| Nuoroda
BL AS 28 GAVAU, NORS 50-60 PLANAVAU...BRIEDAS TOTALUS, TIKIUOSI ANGLU SU ISTORIJA ISTEMPS MANE... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:38:05
| Nuoroda
WhoAmI rašė:
atene rašė:
sarma rašė:
Bella rašė:
Ir pas mus tas pats, prastai besimokinę žmonės gavo daug dagiau negu pirmūnai, nesuprantu kas čia daros. Matyt kaip yra sakoma: "Durniems sekasi". Na bet kas be ko, buvo ir tokių, kurie pelnytai gavo gerus balus Baisiai nemaloniai skamba - durniems sekasi. Vieniems reikia daug laiko galvojimui, kitiems nelabai, vieni mokslo metais turi daug kalti, kad gautų gerą pažymį, kiti - ne. Gal ir jaudulys ar perdėtas pasitikėjimas savimi pakiša koją.. As nesuprantu kdl cia taip nuvertinami zmones kurie mokesi prasciau mokykloje ir gavo gerus rezultatus, juk ne pazimys svarbiausia ir ne kalimas, va tokie zmones tai ir irode. Ir dar durniais vadinti, tikrai negrazu taip. O tie kurie jau taip gerai mokesi ir gavo blogai, pamastykit ne jau visi 3 vertintojai tokie glusai, kad sugebejo blogai ivertinti, gal patys rasydami pridirbot klaidu ar nesupratot ko prase. Iš esmės vertina tik pirmas mokytojas, nuo kurio viskas ir priklauso. Antrasis dažniausiai net įdėmiai neperžiūrėjęs rašo tokius pat balus... o trečias išvis retai kada vertina, nebent yra kokių neaiškumų... taigi loterija. Kam pasisekė bei gavo gerą pirmą vertintoją, tas ir išlošė... tik labai keista, kad gana daug atsiliepimų, jog mokyklos pažymiai ir vbe rezultatai kardinaliai skiriasi... Na tikėkimės kitų egzaminų rezultatai viską sustatys į savo vietas. Man mokykloje iš lietuvių kalbos ir literatūros išėjo 8, egzamino gavau 91%. Rašinius ir suvokimus visada gerai parašydavau, o iš paprastų kontrolinių gaudavau prastai (~7-4), nes tingėjau kišti nereikalingą informaciją į galvą. Grupėje buvau mokinių, kurie mokėsi 10-tukais, bet egzaminą laikė prasčiau. Kodėl..? Nes jie neatsirinko reikalingos informacijos, o grūdo galvon bereikalingą šlamštą. Paprasta aritmetika. :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:41:47
| Nuoroda
dejau as ant tu interpretaciju, kaip vertintojui patinka kurinys, toki bala ir raso, nesamone cia, o ne mokslas tas literatura... as gavau koki 25 proc maziau nei prognozavo man, nors mano nuomone, parasiau geriausia gyvenime interpretacija, ir teksto suvokima neblogai padariau...klasioke galvojo minimum 70-80, nes tiek gavo bandomoju, ir gavo 15%...tai kas cia per mokslas, niekada tokiu dalyku nemegau, sudeginsiu tuos visus sudlapius ir viskas...va istorija ir anglu turetu objektyviau vertinit, nes ten nepraso tavo meniniu spelioniu ir sapaliojimu ir panasiu sudu, sudu backa tas literaturos mokslas, pzdc rimtai nusivyliau tais visais biliunais, skemomis ir panasiais pydarais... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:46:18
| Nuoroda
gavau 38, kai suzinojau, sokas buvo..metinis-9, antras pusmetis 9,36, va cia yra ziauru:S pas mane klasej 6 neislaike, galit isivaizduot? nors mokesi tikrai neblogai, tarp 6-8, tai bent jau islaikyt turejo....kazkokia nesamone |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:03:50
| Nuoroda
Na pas mus mokykloj atrodo logiški rezultatai, tik kelių daug prastesni nei tikėtasi, bet gal nesuprato temos ar pnš |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:05:09
| Nuoroda
Per visus 12 metu nelabai ka ir mokiausi, tik moku rasyti gramatika, moku destyti mintis.. Su namu darbais visada budavo problemu, niekada ju nedarydavau, mieliau sededavau pamokoje ir spoksodavau pro langa.. Tikejausi iki 30%, bet surinkau 48%, nesitikejau tiek .. Juolab, kai nesiremiau nei vienu rasytoju rasinyje..O turiu keleta klasiokiu, kurioms metinis balas 9-10, ir spekit kiek tesurinko? 20-30% .. Man atrodo taip buvo todel, kad kaip kazkas cia rase, jog per daug informacijos turi galvoje ir paskui pats tarp savo minciu pasimeti ir nebezinai ka rasyti. .. Kad ir kaip bebutu, sveikinu visus islaikiusius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:10:28
| Nuoroda
prisidedu prie sveikinimu, kurie gerai islaike, ir apskritai islaike egza o as siandien buvau sokiruota (ir tikrai ne is gerosios puses). gavau is klasiokes zinute :"surinkai 15%". zinokit, galvojau skradziai parsmegsiu, nes to tikrai nesitikejau ir zinojau kad tikrai geriau parasiau, nei mane ivertino... na bet kaip sakoma durniams sekasi, ir tuo siandien dar karta isitikinau. paskambino draugas, kuris taip pat laike egza, kaip as sakau jis durniu durnius, sakinio normaliai suregzt nemoka, i sule pora kartu i men ateidavo. ir spekit kiek jis surinko? 96%. tikrai labai susinervinau, o su savo ivertinimu nezinau ka daryt.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:12:58
| Nuoroda
Chebra, prisiskaitęs čia jūsų komentarų visą naktį nemiegosiu Surinkau 70... galvojau tik apie apeliaciją. Turėjau visada 8, 9 11 kl. ir 12 kl. , visada mokiausi tik tai, kas reikalinga(STENGIAUSI ATRINKTI INFORMACIJĄ),trejus metus iš eilės esu lietuvių kalbos prizininkas(1, 2 ir 3 vieta). Gramatika turėjau nepriekaištingą, samprotavau suvokimą atsipūtęs, galvojau tik labai gerai esu parašęs, tačiau surinkau 70. Dabar turėčiau džiaugtis, iš dalies džiaugiuosi. Vis tik apeliacijos nerašysiu, nes komisiją atrinks NEC teisingumo čia nebus, tik dar gali nurėžti. Ačiū Dievui, kad išlaikiau, galėjo ir geriau, rezultatas geras(man bent jau). Tai tiek.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:19:08
| Nuoroda
Na ką, šiandien jau rami naktelė laukia Dabar galima atsipūsti iki trečiadienio ;} |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:23:43
| Nuoroda
Blin, sunervinot. Nervai -> džiaugsmas -> vėlei nervai. Semestre turėjau 8. Pamokose šūdą maliau. Tačiau ėjau papildomai. Berods, ištisus tris (o gal trejus?) metus. Ar verta klausyt mokytojos sapalionių, jos per jėga brukamų " teisignų" interpretacijų? " Visos interpretacijos teisingos, (bet už individualias gausit 4)?" Visąlaik skaičiau, ką noriu ir kiek noriu. Supratau taip, kaip supratau. O jei nesupratau, patarimo klausiau tų, kuriais pasitikiu, kurie supranta, ką kalba. Gavau 87. Grupėj bene geriausiai. Rinkausi rašinį. Nors tikėjausi mažiau. Galvojau: jei nevisai pataikiau į temą, o vieną aspektą - galimybę rinktis - vos kliudžiau, gausiu apie 60, jei rašliava patiks - daugiau. O dabar, prisiskaičius komentarų, kaip jaustis turėčiau? O jei sumaišė tuos kodus? O jei kris balas? Nors mano pozicija aiški - man " px" , išsisuksiu, bet yra tų (pvz, tėvai) kuriem tikrai ne " px" . Būtų dar blogiau, jei perlaikyt tektų. Dar 5 valandos toj skylėj. Ne, ačiū. Tuo pačiu negaliu nesutikti, kad yra mokinių, kurie verti daug daugiau, nei gavo. Ir tokių nemažai. Linkęs kaltinti vertintojus. Nereikia tingėt antrajam tikrintojui. Be abejo, jam gal ir nesvarbu: juk tai tik mūsų savarankiško gyvenimo pradžia. Bet gi yra posakis: " Ką darai, daryk gerai" . Ir teisingai, ir sąžiningai. Nemiela, kai draugai gauna mažai, nors turėjo gaut daug. Nemiela ir visai nelinksma. Nesmagu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:24:13
| Nuoroda
kam rami, o kam nelabai. nes as iki dbr nusiramint negaliu... |