Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:14:05 | Nuoroda
karodo rašė:

Tomis
Rašyti privačią žinutę

Žinutė parašyta: Šiandien 00:04:51 | Nuoroda | Cituoti

Čia loterija...

Aš tai džiaugiuosi, kad mano mokyklos panos ,ale, kuriuos pastoviai gaudavo po 10, išėjo metiniuose 10, susimovė egzamine : )

Vo čia tai teisybė... Egzaminas parodo, kad mokytojams nereikėt vertinti mokinių pagal pavardes :)

O tie kurie nei apsiskaitę,nei be klaidų rašyt nemoka normalu,kad gavo 90?:D

Jei tiek gavo, manau, jie to ir verti ;) tiesiog jiems nereik kišt šudo į galvą, atėjo parašė ir gavo... :) o pažymiai nieko verti juk realiai. Svarbu, kaip tu parašai svarbiausia savo gyvenimo darbą (egzamino rašynį) :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:22:17 | Nuoroda

sveiki. norėčiau pasitarti su jumis. aš gavau 63, nors manau, jog bent 70 tikrai turėjo būti. ar man rašyti apeliaciją ar ne?

• Fizika / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:23:16 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

sveiki. norėčiau pasitarti su jumis. aš gavau 63, nors manau, jog bent 70 tikrai turėjo būti. ar man rašyti apeliaciją ar ne?

As tavo vietoje nerasyciau .. :)

• Biologija / VBE 8
  • Geografija / MBE 5
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 48
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 6
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:24:49 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

del tokio tai tikrai nerasyciau, kas tie 7%...man -25% pagal prognozes, bet ir tai jauciu nerasysiu, nes dar galiu issikapanot su istorija ir anglu, ir dabar kiekveinas procentas svarbus..o del 7% rasyt tai cia nesamone butu, dar gal nuimtu kelis ir liktu 60%

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 28
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:28:35 | Nuoroda

Pakliuvau ir aš tarp tų nuskriaustųjų, gavau 28 balus, nors tikėjausi apie 60. Matyt pakliuvau ant mokytojų su bezdžionišku  protu. Gaila, bet teks su tuo susitaikyti.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:29:41 | Nuoroda
Jordan23 rašė:
vakarpuse4 rašė:

del tokio tai tikrai nerasyciau, kas tie 7%...man -25% pagal prognozes, bet ir tai jauciu nerasysiu, nes dar galiu issikapanot su istorija ir anglu, ir dabar kiekveinas procentas svarbus..o del 7% rasyt tai cia nesamone butu, dar gal nuimtu kelis ir liktu 60%

ne as nesakau kad butent 70 , bet gal daugiau but.. nebesuprantu nieko.. kaip liudna kai klasej tie , kurie nesimoke gavo 80-90.. ;// noriu apeliuot, bet to paciu ir baisu

• Fizika / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:32:41 | Nuoroda

Jei užtikrinta, kad gerai parašei - mėgink.

Bet kita vertus, ką žin ar labai ten daug pasikeltų tas balas. Tai kaip ir rizikuoti ar verta reik pasverti. Daugiau matyt prarastum arba liktų tas pats geriausiu atveju.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:35:20 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:
Jordan23 rašė:
vakarpuse4 rašė:

ne as nesakau kad butent 70 , bet gal daugiau but.. nebesuprantu nieko.. kaip liudna kai klasej tie , kurie nesimoke gavo 80-90.. ;// noriu apeliuot, bet to paciu ir baisu

nu bet sakei, kad bentjau 70% turetu buti...vadinasi 70% tave tenkintu...tai kas tie keli procenteliai, ir dar ne faktas, kad juos gautum, nes dar sumazina daznai, kiek esu girdejes, o zinok nuskriaustu daugiau nei tu yra nemazai..pas mus klasei daugelis liko nepatenktinti rezultatais, tarp ju ir as...nes tikejaus gauti nors 50, o gavau 28, tai cia taip sakant, nei juoktis nei verkti..

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:46:54 | Nuoroda

Aš tai realiai nesiruošiau visiškai lietuvių egzaminui. Kiek gaudavai informacijos per pamokas, tiek. Aišku, norėjos perkopti 70 ribą, bet džiaugiuosi ir tokiu balu. Stojimams man užtenka, nes daugiausiai lemia stojamasis balas. :) 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Muzikologija / MBE 8
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:48:14 | Nuoroda
Tomis rašė:
karodo rašė:

Tomis
Rašyti privačią žinutę

Čia loterija...

Aš tai džiaugiuosi, kad mano mokyklos panos ,ale, kuriuos pastoviai gaudavo po 10, išėjo metiniuose 10, susimovė egzamine : )

Vo čia tai teisybė... Egzaminas parodo, kad mokytojams nereikėt vertinti mokinių pagal pavardes :)

Jei tiek gavo, manau, jie to ir verti ;) tiesiog jiems nereik kišt šudo į galvą, atėjo parašė ir gavo... :) o pažymiai nieko verti juk realiai. Svarbu, kaip tu parašai svarbiausia savo gyvenimo darbą (egzamino rašynį) :)

pazymiai parodo pastovu tavo darba, tam tikra procesa..ant desimtukininku tai nezinau ar apsimoka varyt, nes as pats 10 mokiaus, isskyrus lietuviu ir matke 8, ir negaliu pavadinti save tuo kaliku, tiesiog stengiausi ir tiek, tuo paciu turejau daug laisvo laiko, ir tikrai nesiskundziau...daug dirbdamas ir pastoviai taip darydamas gali daugiau pasiekti nei vienakart issoves, tai parodys gyvenimo praktika, o del tu egzaminu as i lietuviu dejau maziausiai pastangu,  paziuresim, kokie bus kiti rezultatai, bet daznai egzamine tiesiog, kaip pasakei pasitaiko loterija, ypac tokiam egze kaip lietuviu, bet tu pats pripazisti, kad islosei loterija...as niekada nelosiau loterijos, o pats dirbau del rezultatu, jei nepasiseke cia pasiseks veliau, ir pastoviai dirbdamas dar turedamas neblogai islavinta prota as savo vistiek pasieksiu...

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-02 01:40:41 | Nuoroda
Jordan23 rašė:
Tomis rašė:
karodo rašė:

Tomis
Rašyti privačią žinutę

Čia loterija...

pazymiai parodo pastovu tavo darba, tam tikra procesa..ant desimtukininku tai nezinau ar apsimoka varyt, nes as pats 10 mokiaus, isskyrus lietuviu ir matke 8, ir negaliu pavadinti save tuo kaliku, tiesiog stengiausi ir tiek, tuo paciu turejau daug laisvo laiko, ir tikrai nesiskundziau...daug dirbdamas ir pastoviai taip darydamas gali daugiau pasiekti nei vienakart issoves, tai parodys gyvenimo praktika, o del tu egzaminu as i lietuviu dejau maziausiai pastangu,  paziuresim, kokie bus kiti rezultatai, bet daznai egzamine tiesiog, kaip pasakei pasitaiko loterija, ypac tokiam egze kaip lietuviu, bet tu pats pripazisti, kad islosei loterija...as niekada nelosiau loterijos, o pats dirbau del rezultatu, jei nepasiseke cia pasiseks veliau, ir pastoviai dirbdamas dar turedamas neblogai islavinta prota as savo vistiek pasieksiu...

+

Žinutė parašyta: 2010-07-02 01:49:43 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

o is ko sprendi, kad turejo buti 70? Nerasyk, visdelto tai ne 20 procentu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 06:04:09 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
ka_tu_kaip_tu rašė:

Kagi, sveikinu visus išlaikiusius, linkiu nenusiminti neišlaikiusiems. Rašykit apeliacijas, tikrina kitoje vietoje, trečias vertintojas. Mokykliniam įtakos neturės. Kaip jau kažkas sakė, nėra ko prarasti :) Sėkmės belaukiant kitų rezultatų ir linkiu dar paatostogaut nebesinervinant. Nes po išleistuvių jau prasidės nervai :)

aciu uz grazius zodzius :)

tai nėr už ką, man vienas malonumas šiemet stebėt visus besinervinančius :)) o nieko nepalinkėt širdis neleidžia. Pats pernai taip pat nervavausi :) na gal mažiau :)

• Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2010-07-02 07:27:56 | Nuoroda

Is tikro malonu, kad tiek gavau. Skema isgelbejo mane, as ji tikrai gerai mokejau palygint su kitais autoriais. Kita vertus, man gaila kai kuriu klasiokiu, kurios tikrai turejo gauti daugiau, negu dabar.. Man nors ir 20, buciau patenkintas, nes negaliu pakesti sitos disciplinos ir niekad neskyriau jai daug demesio. Tikrai labai gruzas ima del kolegu :/

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 09:13:51 | Nuoroda

gvau suknistus 9 procentus,ka daryt...dziaugtis ka turi? taip... belieka kiti egzaminai...

Nors,lietuviu mokytoja tikejos ,kad isvis neislaikysiu... 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:08:14 | Nuoroda

Gal kas prisimenat ar žinot kiek galima taškų buvo surinkt iš samprotavimo rašinio ir kiek iš suvokimo? 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:50:52 | Nuoroda

regis suvokimas 26balai ir juos x2 ? 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:08:04 | Nuoroda
Turka rašė:

regis suvokimas 26balai ir juos x2 ? 

Taip.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:11:13 | Nuoroda
Dofile rašė:

Tai bus galima tik rudeni, ir tik parasius prasyma ir dar neisku, kiek popierizmo praejus. Be to, gali ziureti tik tas asmuo, kurio tai darbas, negali mamos ar tecio nusiust, ar mokytojos, tad tie, kas isvyks toliau, taip ir nebetures galimybes issiaiskinti teisybes. Ir tavo paziurejimas i ta darba nieko nepakeis, nes uzgincyti negalima.

o jeigu issiaiskini jog tai ne tavo darbas ? jeigu pamatai kad tau paduoda darba parasyta ne tavo rastu ? :D manau, kad tie kurie labai jau nepatenkinti savo rezultatais galetu nepatingeti..kazin ar nekiltu didelis skandalas po tokiu dalyku.. ? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:16:20 | Nuoroda

Ach, pati anksčiau irgi manydavau, kad sumaišo tuos kodus, tačiau abejoju, ar taip būtų jau trečius metus iš eilės. ;)  Suprantu nusivylusius, nes pati, dar prieš egzaminus prisiklausiusi kalbų apie nelogiškus įvertinimus, tikėjausi gauti 20 proc. :D Tačiau man pasisekė. Turėjau 10, gavau 100, nors niekad nemaniau esanti verta 10 ir juo labiau bijojau net galvot apie tokį egzamino įvertinimą. Sunkus šis egzaminas ir daug kas priklauso nuo to, kaip teisingai suvoksi rašinio temą ir kokia sėkminga bus ta diena. Taigi nieko jau nebepakeisit. Palinkėčiau nenusimint ir tiesiog žengt pirmyn. Life goes on. ;)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą