Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-02-22
12:33:55
| Nuoroda
vot ne saule esu is klaipeds
bet aciu uz gerus norus labai :)
send. prisipirkau susni biologijos knygu uzduociu ir t.t. pradesiu ruostis egzui biologijos nors |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-11
15:29:22
| Nuoroda
Sveiki, as taip pat zadu papildyti jusu gretas, noreciau paklausti, ar rasysit prasymus tik i KMU ar ir i VU? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-11
15:43:46
| Nuoroda
aš dar iki galo nenusprendžiau, bet greičiausiai rašysiu ir VU ir KMU |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-11
15:52:00
| Nuoroda
seho_erotefthi rašė:
aš dar iki galo nenusprendžiau, bet greičiausiai rašysiu ir VU ir KMU Mane labiau traukia KMU, ir šiaip Kaunas patinka Bet svarbiausias kriterijus tai, kad nelaikau chemijos egzamino. O VU niekas nepasikeitė? Būtinai reikia chemijos? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-14
19:25:33
| Nuoroda
as siek tiek dar dvejojanti... labai noriu medicinke,bet nezinau ka rinktis,ar vilniu,kuriame pati gyvenu,ar vaizuot i kauna...kazkaip programa studiju traukia kauno,tas ciklinis mokymasis,probleminis mokymas...beto didesni sansai istoti i KMU,siek tiek baido,kad jungiasi su veterinarijos akademija,ar nepakenks diplomui... o siaip mano pazymiai nera geri,pas mus labai jau gaili geru pazymiu,,,turiu 7,8 ir panasiai... o egzus ruosiuos islaikyti vidutiniskai,aisku stengiuos,bet manau is egzaminu tureciau po 80% gaut,jei nei vf,tai i mokama ,tiesiog daugiau neisivaizduoju ka dar noreciau studijuoti,gal dar ir odontologija prirasysiu,ir farmacija,o jei jau niekur neistociau tai gal molekuline biologija...ai zodziu as pasimetus,einu mokytis |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-03-15
13:26:59
| Nuoroda
meshkelka rašė:
as siek tiek dar dvejojanti... <...> kazkaip programa studiju traukia kauno,tas ciklinis mokymasis,probleminis mokymas...beto didesni sansai istoti i KMU,siek tiek baido,kad jungiasi su veterinarijos akademija,ar nepakenks diplomui... o egzus ruosiuos islaikyti vidutiniskai,aisku stengiuos,bet manau is egzaminu tureciau po 80% gaut,jei nei vf,tai i mokama ,tiesiog daugiau neisivaizduoju ka dar noreciau studijuoti,gal dar ir odontologija prirasysiu,ir farmacija,o jei jau niekur neistociau tai gal molekuline biologija...ai zodziu as pasimetus,einu mokytis 1. KMU ciklinis, probleminis mokymas yra daug lengviau isisavinamas negu VU informacijos kalimas. Bet čia jau kaip kam patogiau mokintis: kalti žodis i žodi ar savarankiškai studijuoti esme. 2. Keisis tik pavadinimas. Diplomas išliks toks pat geras ar netgi geresnis negu dabar yra KMU. 3. I farmacija stok tik jai moki chemija 9-10, ir turi planu ka nors kurti vaistu pramoneje. Nes kitaip dirbsi pardaveja ir gausi mažai o mokintis teks daug. |
Žinutė parašyta:
2010-03-15
22:43:16
| Nuoroda
na chemija man visai idomu,kai lankau papildomai ,mokytojas sudomina ,ir tikrai geriau ismanau,todel ir sakau farmacija rasyciau nebent i paskutines vietas,nes labai noriu i medicina.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
13:45:03
| Nuoroda
Dabar jau vadinsis ne KMU, o Sveikatos mokslų universitetas . Kokios jūsų nuotaikos? Aš kiek girdėjau iš savo buvusių kolegų, draugės, tai sako - kokio velnio čia stojau į šį velnio universitetą , nors šiaip visko ten būna turbūt... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:46:36
| Nuoroda
Jungiuosi prie jūsų;) svajonė buvo - bet pražuvo kineziterapija, po lt rez nemanau kad man įmanoma įstoti... tai bandysiu rinktis visuomenės sveikatą jei chemijos rez nepamaišys.... Šiaip svajoju - noriu bio išlaikyti virš 90, o chemijos duok dieve 50.. tai vat siek tiek su liudnoms nuotaikoms po rezultatu...:/ seniau galvojau kineziterapija is bedos rinktis apmokama, bet kad jau ir tai be sansu;d |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:54:30
| Nuoroda
sveiki o ką manot apie naujas akušerijos studijas? ar perspektyvu?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:05:38
| Nuoroda
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:08:12
| Nuoroda
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:38:57
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na, gerai, mums |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:28:43
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:31:19
| Nuoroda
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. Taip, taip, berniukų jums irgi reikia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:39:41
| Nuoroda
sanemis rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. Taip, taip, berniukų jums irgi reikia Ju visada reikia, nes su jumis daug smagiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:43:24
| Nuoroda
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. Taip, taip, berniukų jums irgi reikia Ju visada reikia, nes su jumis daug smagiau. tai žinoma, čia be mūsų, kaip farmacija be chemijos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:45:46
| Nuoroda
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. Taip, taip, berniukų jums irgi reikia Ju visada reikia, nes su jumis daug smagiau. tai žinoma, čia be mūsų, kaip farmacija be chemijos Geriau net as nebuciau pasakius. Be to, jus turesit mumis rupintis, gerbti, o svarbiausia myleti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:51:47
| Nuoroda
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. Taip, taip, berniukų jums irgi reikia Ju visada reikia, nes su jumis daug smagiau. tai žinoma, čia be mūsų, kaip farmacija be chemijos Geriau net as nebuciau pasakius. Be to, jus turesit mumis rupintis, gerbti, o svarbiausia myleti. Novile, Novile, kas per falšyva merga . Juokauju. Tai žinoma, reiks į auditorijas pirmas įleisti (teoriškai), per valentino dieną atnešti gėlių (tik jūs nepasišiūkšlinkit ) . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:57:22
| Nuoroda
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Gintare1991 rašė:
Stokit jūs į tas odontologijas ir medicinas, man palikit farmaciją Man irgi Na ir man dar viena vietele palikit draugiskai, o paskui dar keliems berniukams, kad smagiau butu. Taip, taip, berniukų jums irgi reikia Ju visada reikia, nes su jumis daug smagiau. tai žinoma, čia be mūsų, kaip farmacija be chemijos Geriau net as nebuciau pasakius. Be to, jus turesit mumis rupintis, gerbti, o svarbiausia myleti. Novile, Novile, kas per falšyva merga . Juokauju. Tai žinoma, reiks į auditorijas pirmas įleisti (teoriškai), per valentino dieną atnešti gėlių (tik jūs nepasišiūkšlinkit ) . Na, mes jus Kovo 8 pasveikinsim kiekvienais metais, per valentinke buckiais apdovanosim, na ir kokia sirdute i konspektelius nupiesim. Siaip priziuresim, kad i medikes ir odontologes nesidairytumet. Per paskaitas i sona kartais iznybsim, kad per daug atsipalaidave nebutumet. |
|
|