Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
13:13:16
| Nuoroda
Mane labai pastarosiom dienom kankina abejonės, kurį pirmiau rašyt - mediciną ar farmaciją? Padėkit, patarkit, prašau.. Man abu šie dalykai vienodai ir savotiškai įdomūs |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
17:10:49
| Nuoroda
dabarnesugalvoju rašė:
Mane labai pastarosiom dienom kankina abejonės, kurį pirmiau rašyt - mediciną ar farmaciją? Padėkit, patarkit, prašau.. Man abu šie dalykai vienodai ir savotiškai įdomūs Mediciną rašyk )) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
22:18:22
| Nuoroda
Gintare1991 rašė:
dabarnesugalvoju rašė:
Mane labai pastarosiom dienom kankina abejonės, kurį pirmiau rašyt - mediciną ar farmaciją? Padėkit, patarkit, prašau.. Man abu šie dalykai vienodai ir savotiškai įdomūs Mediciną rašyk )) Kodėl taip sakai? Man labai reikia pasvert viską, visus už ir prieš:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
22:23:08
| Nuoroda
Atsisėsk ir pagalvok, ramiai. Sudėliok visus pliusus ir minusus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
22:25:49
| Nuoroda
dabarnesugalvoju rašė:
Gintare1991 rašė:
dabarnesugalvoju rašė:
Mane labai pastarosiom dienom kankina abejonės, kurį pirmiau rašyt - mediciną ar farmaciją? Padėkit, patarkit, prašau.. Man abu šie dalykai vienodai ir savotiškai įdomūs Mediciną rašyk )) Kodėl taip sakai? Man labai reikia pasvert viską, visus už ir prieš:) Nes aš noriu į farmaciją o jei rimtai, tai, manau, žinai kiekvienos specialybės pliusus ir minusus ir belieka nuspręsti, kokios ateities labiau nori... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
10:40:00
| Nuoroda
dabarnesugalvoju rašė:
Mane labai pastarosiom dienom kankina abejonės, kurį pirmiau rašyt - mediciną ar farmaciją? Padėkit, patarkit, prašau.. Man abu šie dalykai vienodai ir savotiškai įdomūs Dažniausiai, kaip pagrindinį svertą visi renkasi chemiją. Jei tau labai labai patinka chemija, nenori ilgų studijų metų, rinkis farmaciją. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
20:43:50
| Nuoroda
Dėkui jums. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
22:40:10
| Nuoroda
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:23:26
| Nuoroda
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:27:08
| Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu kai pasikalbu su kitais, tai suprantu kaip yra nerealu zinoti ka tikrai nori studijuoti, todel jei nepasiseks istoti, nenoriu stoti i belekur |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:31:33
| Nuoroda
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu kai pasikalbu su kitais, tai suprantu kaip yra nerealu zinoti ka tikrai nori studijuoti, todel jei nepasiseks istoti, nenoriu stoti i belekur Labai pavydziu tau to apsisprendimo, nes as pastaruoju metu metausi tarp odontologijos, farmacijos ir genetikos. Visos 3 studiju programos traukia, visas jas noreciau isbandyti, bet turiu issirinkti tik viena... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:35:34
| Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu kai pasikalbu su kitais, tai suprantu kaip yra nerealu zinoti ka tikrai nori studijuoti, todel jei nepasiseks istoti, nenoriu stoti i belekur Labai pavydziu tau to apsisprendimo, nes as pastaruoju metu metausi tarp odontologijos, farmacijos ir genetikos. Visos 3 studiju programos traukia, visas jas noreciau isbandyti, bet turiu issirinkti tik viena... Galiu tik negražiai įsikišti ir pasakyti, kad žmogus daug kam gabus yra, tačiau nežino savo galimybių. Tad jei visos traukia, manau, kad ir kur beįstosi, bus gerai Priedo visos trys specialybės perspektyvios |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:39:51
| Nuoroda
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:44:29
| Nuoroda
NONcom rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu kai pasikalbu su kitais, tai suprantu kaip yra nerealu zinoti ka tikrai nori studijuoti, todel jei nepasiseks istoti, nenoriu stoti i belekur Labai pavydziu tau to apsisprendimo, nes as pastaruoju metu metausi tarp odontologijos, farmacijos ir genetikos. Visos 3 studiju programos traukia, visas jas noreciau isbandyti, bet turiu issirinkti tik viena... Galiu tik negražiai įsikišti ir pasakyti, kad žmogus daug kam gabus yra, tačiau nežino savo galimybių. Tad jei visos traukia, manau, kad ir kur beįstosi, bus gerai Priedo visos trys specialybės perspektyvios Aciu uz palaikyma. Bet jau toks as zmogutis, kad kai turiu galimybe rinktis visada pasimetu... Gal del to, kad gyvenime retai budavo galimybe savo norus reiksti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:49:54
| Nuoroda
Novilė rašė:
NONcom rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu kai pasikalbu su kitais, tai suprantu kaip yra nerealu zinoti ka tikrai nori studijuoti, todel jei nepasiseks istoti, nenoriu stoti i belekur Labai pavydziu tau to apsisprendimo, nes as pastaruoju metu metausi tarp odontologijos, farmacijos ir genetikos. Visos 3 studiju programos traukia, visas jas noreciau isbandyti, bet turiu issirinkti tik viena... Galiu tik negražiai įsikišti ir pasakyti, kad žmogus daug kam gabus yra, tačiau nežino savo galimybių. Tad jei visos traukia, manau, kad ir kur beįstosi, bus gerai Priedo visos trys specialybės perspektyvios Aciu uz palaikyma. Bet jau toks as zmogutis, kad kai turiu galimybe rinktis visada pasimetu... Gal del to, kad gyvenime retai budavo galimybe savo norus reiksti... Jeigu taip, patariu surašyti šias tris specialybes, peržvelgti studijų programas, prisiminti visus komentarus, atsiliepimus ir rašyk prie kiekvienos specialybės, kuo ji gera. Kada maždaug galvoje susisteminsi informaciją, turėtų būti lengviau. Nebijok padirbti su savimi, pasėdėk, parašinėk ant lapo. Juk tai gana rimtas gyvenimo sprendimas, o už tokį "pašifravimą" niekas nenubaus O jei nesimeiga, siūlau pradėti nuo dabar |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:50:16
| Nuoroda
jos visos tave vienodai stipriai traukia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:50:23
| Nuoroda
bright_night rašė:
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. ) Siaip manau patiktu ir fizika, bet niekad neturejau tokio mokytojo, o ju buvo net 4, kuris patrauktu, sudomintu. Visi moke daugiausiai teorija, o as megstu praktiskai pritaikyti zinias. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:52:16
| Nuoroda
Novilė rašė:
bright_night rašė:
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. ) Siaip manau patiktu ir fizika, bet niekad neturejau tokio mokytojo, o ju buvo net 4, kuris patrauktu, sudomintu. Visi moke daugiausiai teorija, o as megstu praktiskai pritaikyti zinias. oho, tai tau viskas patinka o kai daug patinka, issirinkt dar sunkiau... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:56:07
| Nuoroda
NONcom rašė:
Novilė rašė:
NONcom rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu kai pasikalbu su kitais, tai suprantu kaip yra nerealu zinoti ka tikrai nori studijuoti, todel jei nepasiseks istoti, nenoriu stoti i belekur Labai pavydziu tau to apsisprendimo, nes as pastaruoju metu metausi tarp odontologijos, farmacijos ir genetikos. Visos 3 studiju programos traukia, visas jas noreciau isbandyti, bet turiu issirinkti tik viena... Galiu tik negražiai įsikišti ir pasakyti, kad žmogus daug kam gabus yra, tačiau nežino savo galimybių. Tad jei visos traukia, manau, kad ir kur beįstosi, bus gerai Priedo visos trys specialybės perspektyvios Aciu uz palaikyma. Bet jau toks as zmogutis, kad kai turiu galimybe rinktis visada pasimetu... Gal del to, kad gyvenime retai budavo galimybe savo norus reiksti... Jeigu taip, patariu surašyti šias tris specialybes, peržvelgti studijų programas, prisiminti visus komentarus, atsiliepimus ir rašyk prie kiekvienos specialybės, kuo ji gera. Kada maždaug galvoje susisteminsi informaciją, turėtų būti lengviau. Nebijok padirbti su savimi, pasėdėk, parašinėk ant lapo. Juk tai gana rimtas gyvenimo sprendimas, o už tokį "pašifravimą" niekas nenubaus O jei nesimeiga, siūlau pradėti nuo dabar As taip ir darau, nes kitaip visai buciau pasimetus. Bet as naudoju pliusu ir minusu sistema, bet pastaruoju metu pastebejau, kad jau pliusai panaikina minusus ir vel lieku nezinioje. Del studiju programu, tai visas esu isnagrinejus, palyginus, kiekviena savotiskai kazkuo suzavi. Tikiuos pirmaadieni nereikes griebtis burtu, kad pasispresti, kuria irasyti pirma. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:56:54
| Nuoroda
bright_night rašė:
jos visos tave vienodai stipriai traukia? Butent taip ir yra. |
|
|