Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
21:58:29
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam Man grasina neskirt nei cento, nes nestoju ten,kur mama mano man būtų geriausia :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:02:23
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Bijau bijau lietuviu rezo jei bus 0 arba (1-30) taigi man sakes patikėk,aš noriu į medkę,o dar į VU,tai minimum turiu gaut 80...o su chemija ne pyragai nusimato,tad ,tikiuos ,kad lt rezai visko nesugadins |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:05:15
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:06:59
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:12:23
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo ir pasilinksminimams? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:12:43
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam Man grasina neskirt nei cento, nes nestoju ten,kur mama mano man būtų geriausia :D kaip tada gyvensi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:14:49
| Nuoroda
Kad man ir taip nebus gyvenimo,mamos alga nei tūkstančio nesiekia, bendriko turbūt negausiu,nes neturiu jokių socialinių lengvatų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:16:41
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo ir pasilinksminimams? jap:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:18:48
| Nuoroda
Kad man ir taip nebus gyvenimo,mamos alga nei tūkstančio nesiekia, bendriko turbūt negausiu,nes neturiu jokių socialinių lengvatų ou je... tik is mamos algos gyvenat? vienas vaikas seimoj esi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:21:53
| Nuoroda
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:25:48
| Nuoroda
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt gausi bendrabuti, tikrai jei ne paslaptis, kokia mamos alga? siaip ziema nelengva turetu but |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:28:17
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt gausi bendrabuti, tikrai jei ne paslaptis, kokia mamos alga? siaip ziema nelengva turetu but Ir reikėtų bandyt kažką dėl soc.stipendijos galvot,ten virš 300lt.duoda |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:29:17
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo ir pasilinksminimams? jap:) labai geri pinigai jei ne paslaptis, kokios menesines pajamos jusu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:29:56
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt gausi bendrabuti, tikrai jei ne paslaptis, kokia mamos alga? siaip ziema nelengva turetu but Ir reikėtų bandyt kažką dėl soc.stipendijos galvot,ten virš 300lt.duoda aha. ir dar del barako nuolaida gaut turetu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:30:42
| Nuoroda
į rankas 925 gauna O dėl bendrikų, tai pirmiausia juos gauna žmonės socialiai remtini, plius dar skaičiau šitam forume, kad iš visų bendrikų vietų tik 30 ar 40 % skirta pirmakursiams, tai dar galimybės susiaurėja O kaip Vilniuj/Kaune butų nuomos kainas pažiūrėjau praėjo noras išvis studijuoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:34:02
| Nuoroda
į rankas 925 gauna O dėl bendrikų, tai pirmiausia juos gauna žmonės socialiai remtini, plius dar skaičiau šitam forume, kad iš visų bendrikų vietų tik 30 ar 40 % skirta pirmakursiams, tai dar galimybės susiaurėja O kaip Vilniuj/Kaune butų nuomos kainas pažiūrėjau praėjo noras išvis studijuoti gausi tikrai zmones su didesnem pajamom gauna |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:39:41
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
į rankas 925 gauna O dėl bendrikų, tai pirmiausia juos gauna žmonės socialiai remtini, plius dar skaičiau šitam forume, kad iš visų bendrikų vietų tik 30 ar 40 % skirta pirmakursiams, tai dar galimybės susiaurėja O kaip Vilniuj/Kaune butų nuomos kainas pažiūrėjau praėjo noras išvis studijuoti gausi tikrai zmones su didesnem pajamom gauna tikrai duos.Tik neaišku,kur nori stot.Pzv,VU turi daug barakų,kitus n et VGTU paskolina,teko girdėt,tad jei į VU tai be problemų gautum |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:40:41
| Nuoroda
į rankas 925 gauna O dėl bendrikų, tai pirmiausia juos gauna žmonės socialiai remtini, plius dar skaičiau šitam forume, kad iš visų bendrikų vietų tik 30 ar 40 % skirta pirmakursiams, tai dar galimybės susiaurėja O kaip Vilniuj/Kaune butų nuomos kainas pažiūrėjau praėjo noras išvis studijuoti o kur tu nori įstoti? :) kokias studijas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:43:25
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo ir pasilinksminimams? jap:) labai geri pinigai jei ne paslaptis, kokios menesines pajamos jusu? Tėtis į rankas gauna 1,5 tūkst.,o mama 2,5 tūkst.Na,bet dar yra šalutinių pajamų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
23:04:19
| Nuoroda
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt Viskas bus gerai, pamatysi. Net jei ir neįstosi, gal nuo to tik išloši (hint hint hint: kai kuriose šalyse studijos nemokamos). Žinai gi tą posakį, kad kai užsidaro vienos durys, atsidaro kitos, tik mes dažniausiai jų nematom, nes vis dar spoksom kvailai į tas, kurios užsidarė. |
|
|