Kaip jums pasirode 2010 metu lietuviu kalbos valstybinis egzaminas? Lengvas ar sunkus?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:55:56 | Nuoroda

Rašyk apeliaciją. Galbūt tikrai įsivėlė kokia nors klaida.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:57:40 | Nuoroda
Jenny rašė:
iMiami rašė:
Jenny rašė:

taip pritariu jums visiems esu tiesiog sokiruota kaip kitiems iskaitant ir man nepasiseke

As tai vietoj taves pazeciau lietuviu atsakymus, kaip tu juos mzdg parasei. JEi sutampa daug kas, tai tikrai tu negalejai gauti maziau. Tada rasyk apeliacija ir viskas bus gerai ;)

kur juos rasti? na kad ne viska db beatsimenui

Pasiskaityk cia sitoj temoj (pacioj pradzioj) kaip kiti mazdauk rase. 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:56:55 | Nuoroda

Parasiau apeliacija, tegul galvas issitrina su tokiais rezultatais. Sumazins nu ir dzin, bent zinosiu, kad uz save pakovojau

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:20:25 | Nuoroda

Sveiki, jeigu parasysiu apeliacija tai ar spes ja istaisyti iki 19 dienos t.y. pagrindinio priemimo?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:51:30 | Nuoroda
MonikutRaganele rašė:

Parasiau apeliacija, tegul galvas issitrina su tokiais rezultatais. Sumazins nu ir dzin, bent zinosiu, kad uz save pakovojau

KAIP REIKIA RASYT APELIACIJAS? IDOMUMO DELEI

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:13:03 | Nuoroda
Jenny rašė:
Lialius' rašė:
ginte77777 rašė:

suzinojau tai apakau,mokinausi gerai 8turejau..o egzamino 3balus surinkau;o galvoju duot apeliacini,bet bijau..bet kita vertus su tokiu balu niekur as neistosiu..zodziu sugriuvo gyvenimas,nesitikejau tokio rezultato,net ir mokytojai negali tuo patiketi...

Rasyk apeliacija. cia toks ivertinimas kad nk nepakeis jei gausi maziau. Mano va draugas irgi mokesi ir tt o egzo neislaike, visi buvo probloksti, tai jis parase apeliacija ir gavo 27%...

Imanoma tiek kad pakeltu? kitoje temoje rase kad max 8%

tai zinoma kad imanoma. jei tavo darba kokie zioplei tikrino ir daug ka praleido, tai kodel turi buti tik 8%? O ten kad pakele 27% tai nenuostabu, juk daznai painioja rezultatus tai gal ir sicia taip atsitiko.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:17:09 | Nuoroda

Gal kas zinot uz kiek balu kiek procentu siemet buvo?  

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:19:26 | Nuoroda

Man lblblb reik patarimo... turiu 43% ar verta rasyti apeliacija? ar nerizikuot, nes gali sumazint?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:12:08 | Nuoroda
WhoAmI rašė:
Lialius' rašė:

Man lblblb reik patarimo... turiu 43% ar verta rasyti apeliacija? ar nerizikuot, nes gali sumazint?

Aš tai nerizikuosiu, ką jau padarysi, susitaikiau jau... nors tikėjausi minimum 50%. Bet čia buvo loterija. Tikiuosi kiti egzaminai išgelbės. O šiaip tai universitetams jau turbūt ate ate, sveika kolegija :D :D :DDDDDD Jei manai, jog tikrai gerai parašei, tai mėgink rašyti apeliaciją, galbūt pasiseks ir padidins balus, bet aš tai nebenoriu žaisti loteriją antrą kartą, manau, vėl praloščiau :D Kaip kažkas rašė, jog apeliacinius darbus taisys "kirviai", tai išvis baisu pasidarė :D o geriausiu atveju kiek gi padidės tie procentai, manau MAX iki 50% įmanoma, bet ir tai tik laimingiesiems, kadangi aš ne toks - man niekada nesiseka loterijose, tai ir nerašysiu. Čia tavo pasirinkimas :)

??? kodel? tipo nes i VU ekonomika ar vadyba nebeistosi? c'mon aisku yra ir kitu specialybiu kur konkursinis >18 ir pan... su lietuviu 43 ar net maziau toki pasiekti dar tikrai gali

Žinutė parašyta: 2010-07-02 17:38:58 | Nuoroda
Johnny B rašė:
WhoAmI rašė:
Lialius' rašė:

Aš tai nerizikuosiu, ką jau padarysi, susitaikiau jau... nors tikėjausi minimum 50%. Bet čia buvo loterija. Tikiuosi kiti egzaminai išgelbės. O šiaip tai universitetams jau turbūt ate ate, sveika kolegija :D :D :DDDDDD Jei manai, jog tikrai gerai parašei, tai mėgink rašyti apeliaciją, galbūt pasiseks ir padidins balus, bet aš tai nebenoriu žaisti loteriją antrą kartą, manau, vėl praloščiau :D Kaip kažkas rašė, jog apeliacinius darbus taisys "kirviai", tai išvis baisu pasidarė :D o geriausiu atveju kiek gi padidės tie procentai, manau MAX iki 50% įmanoma, bet ir tai tik laimingiesiems, kadangi aš ne toks - man niekada nesiseka loterijose, tai ir nerašysiu. Čia tavo pasirinkimas :)

??? kodel? tipo nes i VU ekonomika ar vadyba nebeistosi? c'mon aisku yra ir kitu specialybiu kur konkursinis >18 ir pan... su lietuviu 43 ar net maziau toki pasiekti dar tikrai gali

As svajoju apie VU slauga.... Manau kad uztekstu. Ar ne?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 17:58:00 | Nuoroda
Lialius' rašė:

Pati turėjau tokį rezultatą pernai ir rizikavau su apeliacija, nes jau vistiek neturėjau ko prarast, bet nieko iš to nepešiau, gal man net pasisekė sakyčiau, nes buvo žmonių, kurie turėjo mažesnį procentą, o jiem dar labiau sumažino. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 18:01:00 | Nuoroda

Gavau dvigubai daugiau, negu tikėjausi. Gal net per daug gavau... Lyginant su metiniu, tai juokas net ima. Visgi, visada sakiau, kad čia rašinėlių konkursas, o ne rimtas žinių patikrinimas, tai nėra čia ko džiūgaut jei daug gavai, ar verkt jeigu mažai.

• Fizika / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-03 17:08:56 | Nuoroda

Nežinau kaip ,bet gavau 67% ir esu visiškai tuo patenkinta. Visus metus girdėjau maždaug "tu neišlaikysi" visos interpretacijos ir rašiniai vertinami buvo 4-5 ,o gavau štai toki rezultatą. Tikėjau kad parašiau gerai ir teksto suvokimas man buvo lengvas, bet nesitikėjau tokio procento. Vis dėlto stebuklai būna :O

• Dailė / MBE 9
  • Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 67
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 40
Žinutė parašyta: 2010-07-03 19:24:09 | Nuoroda

Juoktis pradejau kai suzinojau kiek gavau   Is tikro tikejausi daugiau ,nes interpretacija atrodo neblogai parasiau.Turbut del to ir mazai gavau,kad interpretacija rasiau,kuria rasyt mokykloj normaliai ir nesimoke.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 35
Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:53:49 | Nuoroda

man atrodo, kad siemet abiturientai labai pasyvus del savo ateities. Kai tokie nesklandumai buvo 2008, o visa tai vel kartojasi, susiroganizavo peticija. Nesimato is siu metu laidos abiturientu mastanciu rimciau ir lyderiu

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:02:12 | Nuoroda

Kai suzinojau,kad tie ,kurie yra net gi nelabai rastingi, ir vos vos istempe 4 gavo virs 60, tai nelabai dziaugiaus savo balu :D

o mergina,kuri norejo studijuoti filologija berods(ar lituanistika, jei yra tokia) gavo 18.  

bet as gavau tiek kiek buvau verta. Tik gaila,kad nepatekau i ta "mokytoja sake laikyt mokyklini ,o gavau 90" grupe :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:33:24 | Nuoroda
swlabr rašė:

Kai suzinojau,kad tie ,kurie yra net gi nelabai rastingi, ir vos vos istempe 4 gavo virs 60, tai nelabai dziaugiaus savo balu :D

o mergina,kuri norejo studijuoti filologija berods(ar lituanistika, jei yra tokia) gavo 18.  

bet as gavau tiek kiek buvau verta. Tik gaila,kad nepatekau i ta "mokytoja sake laikyt mokyklini ,o gavau 90" grupe :D

šaunu ;DDD

• Dailė / MBE 9
  • Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 67
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 40
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:14:46 | Nuoroda
swlabr rašė:

joa, man irgi yra labai apmaudu,  yra daugybė pavyzdžių, jog 4tukininkai ir visokie beraščiai gavo virš 90+... man tai yra sunkiai suvokiama kaip taip gali būti, bet nu sakykim, kad jiems žiauriai pasisekė, tarkim.. :)

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:25:37 | Nuoroda
RikArdO rašė:
swlabr rašė:

joa, man irgi yra labai apmaudu,  yra daugybė pavyzdžių, jog 4tukininkai ir visokie beraščiai gavo virš 90+... man tai yra sunkiai suvokiama kaip taip gali būti, bet nu sakykim, kad jiems žiauriai pasisekė, tarkim.. :)

na cia butu vien tik n tik testas kur butu galima spelioti,tuomet butu galima sakyti,jog pasiseke. Taciau jie programiniu autoriu nezinojo, todel rase rasini. Labai abejoju,kad remesi kulturine patritimi :Dir stai - 69 taskai. As cia nepiktai sakau,taciau juokinga kai zmogus,kuris neskiria "jei" nuo "jai" ir "graziai" nuo "grazei" , bei is programiniu kuriniu zino tik "Dievu MIska" (nes filmas yra:D ) ir gauna tikrai gera bala :D Ir as visiskai neperdedu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:27:24 | Nuoroda

jie šiaip buvo protingi ir mokėsi ne dėl pažymio, nebuvo kalikai. O dabar tiesiog buvo objektyviai įvertinti

• Biologija / VBE 93
  • Chemija / VBE 70
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 70
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą