Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:31:57
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
čiungačianga rašė:
Marijus A. rašė:
Jei neskiri, ką reiškia laikyti valstybinę ir gimtają, tai čia tavo žinių stoka . O čia tau paaiškinimas. Mes laikėme anglų valstybinę, o lietuvių gimtąją, visiškai skirtingas lygis. man atrodo tu čia kažką supainiojai ;D Lietuvoje anglų kalba nėra valstybinė ir todėl egzaminas negali būt anglų valstybinės kalbos. Mes laikėme užsienio kalbos valstybinį egzaminą Blogai parašiau. Lyginti lt (gimtosios) egzaminą ir anglų yra tas pats, kas lyginti lt (gimtosios) ir lt (valstybinės) egzaminus. Tad sakyti, kad moku daug geriau anglų nei lietuvių yra absurdas. Teisingai, juk mums anglu kalbos egzaminas palengvintas kaip kitakalbiams |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:35:39
| Nuoroda
62.patenkinta ;P |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:48:01
| Nuoroda
Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:50:32
| Nuoroda
Gretut rašė:
Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš Iš anglų ir balų, ir vbe procentų buvo 100. Tiesiog procentai reiškia, kokią dalį išlaikiusiųjų aplenkei. O kiek taškų surinkai, niekas tau ir nesakys. Galėsi paskui pati analizėse pažiūrėt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:58:35
| Nuoroda
simačka rašė:
Gretut rašė:
Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš Iš anglų ir balų, ir vbe procentų buvo 100. Tiesiog procentai reiškia, kokią dalį išlaikiusiųjų aplenkei. O kiek taškų surinkai, niekas tau ir nesakys. Galėsi paskui pati analizėse pažiūrėt. O aš klausiau, sakau čia kur man pasakėt rezultatus, tai čia balais ar procendtais, sako balais Gal žinot tad, kiek procentų reikėjo, kad išlaikyti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:01:40
| Nuoroda
Ir gavus 1% išlaikai, tik aišku su tokiu rezultatu mažai kur įstosi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:04:01
| Nuoroda
Gretut rašė:
simačka rašė:
Gretut rašė:
Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš Iš anglų ir balų, ir vbe procentų buvo 100. Tiesiog procentai reiškia, kokią dalį išlaikiusiųjų aplenkei. O kiek taškų surinkai, niekas tau ir nesakys. Galėsi paskui pati analizėse pažiūrėt. O aš klausiau, sakau čia kur man pasakėt rezultatus, tai čia balais ar procendtais, sako balais Gal žinot tad, kiek procentų reikėjo, kad išlaikyti? Tau balais negalėjo pasakyti, nes jie nėra skelbiami, tad sveikinu, išlaikei . |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:14:55
| Nuoroda
100 Bent vienas šimtukas... |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:17:42
| Nuoroda
Gretut rašė:
simačka rašė:
Gretut rašė:
Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš Iš anglų ir balų, ir vbe procentų buvo 100. Tiesiog procentai reiškia, kokią dalį išlaikiusiųjų aplenkei. O kiek taškų surinkai, niekas tau ir nesakys. Galėsi paskui pati analizėse pažiūrėt. O aš klausiau, sakau čia kur man pasakėt rezultatus, tai čia balais ar procendtais, sako balais Gal žinot tad, kiek procentų reikėjo, kad išlaikyti? oficialiai egzamino rezultatų niekas procentais nevadina. Čia tik tarp mūsų taip sakoma. Iš tikrųjų tai yra balai. Todėl jei gavai 1 balą, tai reiškia, kad išlaikei. Balai=procentai |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:27:08
| Nuoroda
78 patenkinta |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
19:30:22
| Nuoroda
Kendrick rašė:
Greičiausiai vertintojams patiko tiek laiškas, tiek rašinys, nors geriausia profesija parinkau krepšininką. Broliai saunuoliai, viskas normaliai Soviau 80 ir uzbaigiau savo gana aukstu ir APVALIU rezultatu odiseja :D CEEEELEEEEEBRAAAAATIOOONNNNN! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
19:48:21
| Nuoroda
Harrison rašė:
Kendrick rašė:
Greičiausiai vertintojams patiko tiek laiškas, tiek rašinys, nors geriausia profesija parinkau krepšininką. Broliai saunuoliai, viskas normaliai Soviau 80 ir uzbaigiau savo gana aukstu ir APVALIU rezultatu odiseja :D CEEEELEEEEEBRAAAAATIOOONNNNN! labai gražūs balai |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
19:50:06
| Nuoroda
Pašoviau 86, aš myliu anglų ;D Labiausiai nerimavau, tiek daug gavau. VU tegu jau laukia manęs, nes aš ateinu DDD
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:05:58
| Nuoroda
80;dd ir as patenkinta. mintyse as jau UK (sun) reikejo is visu egzu 75%, taigi jau istojau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:11:08
| Nuoroda
85, susinervinau tik todėl, jog maniau, kad anglų bus geriausiai išlaikytas egzaminas, o pasirodo ne XD bet geras rezultatas, manau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:11:42
| Nuoroda
Indra rašė:
80;dd ir as patenkinta. mintyse as jau UK (sun) reikejo is visu egzu 75%, taigi jau istojau Sveikinu, o žadi grįžti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:29:38
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
čiungačianga rašė:
Marijus A. rašė:
Jei neskiri, ką reiškia laikyti valstybinę ir gimtają, tai čia tavo žinių stoka . O čia tau paaiškinimas. Mes laikėme anglų valstybinę, o lietuvių gimtąją, visiškai skirtingas lygis. man atrodo tu čia kažką supainiojai ;D Lietuvoje anglų kalba nėra valstybinė ir todėl egzaminas negali būt anglų valstybinės kalbos. Mes laikėme užsienio kalbos valstybinį egzaminą Blogai parašiau. Lyginti lt (gimtosios) egzaminą ir anglų yra tas pats, kas lyginti lt (gimtosios) ir lt (valstybinės) egzaminus. Tad sakyti, kad moku daug geriau anglų nei lietuvių yra absurdas. Juk čia ironija, neimk į plaučius.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:38:56
| Nuoroda
Indra rašė:
80;dd ir as patenkinta. mintyse as jau UK (sun) reikejo is visu egzu 75%, taigi jau istojau į kokį unį? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:49:19
| Nuoroda
Zaliazole rašė:
haha musu svietimo sistema isprotejus anglu gavau zymiai daugiau nei lt tai po tokiu rezultatu patys ir duoda uzuominas kad reik emigruot jei jau uzsienio kalba geriau nei gimtaja moku...... Normaliai nusišnekėjai:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
21:56:04
| Nuoroda
93 galejo ir daugiau but bet ir taip gerai |
|
|