Anglų k, Valstybinis egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:31:57 | Nuoroda
Marijus A. rašė:
čiungačianga rašė:
Marijus A. rašė:

Jei neskiri, ką reiškia laikyti valstybinę ir gimtają, tai čia tavo žinių stoka . O čia tau paaiškinimas. Mes laikėme anglų valstybinę, o lietuvių gimtąją, visiškai skirtingas lygis.

man atrodo tu čia kažką supainiojai ;D Lietuvoje anglų kalba nėra valstybinė ir todėl egzaminas negali būt anglų valstybinės kalbos. Mes laikėme užsienio kalbos valstybinį egzaminą

Blogai parašiau. Lyginti lt (gimtosios) egzaminą ir anglų yra tas pats, kas lyginti lt (gimtosios) ir lt (valstybinės) egzaminus. Tad sakyti, kad moku daug geriau anglų nei lietuvių yra absurdas.

Teisingai, juk mums anglu kalbos egzaminas palengvintas kaip kitakalbiams

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:35:39 | Nuoroda

62.patenkinta ;P

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 41
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:48:01 | Nuoroda

Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:50:32 | Nuoroda
Gretut rašė:

Klausykit, o kaip yra juk balai ir yra procentai. Tai kiek galėjo maksimum surinkti balų? Nesuprantu aš 

Iš anglų ir balų, ir vbe procentų buvo 100. Tiesiog procentai reiškia, kokią dalį išlaikiusiųjų aplenkei. O kiek taškų surinkai, niekas tau ir nesakys. Galėsi paskui pati analizėse pažiūrėt.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:58:35 | Nuoroda
simačka rašė:
Gretut rašė:

Iš anglų ir balų, ir vbe procentų buvo 100. Tiesiog procentai reiškia, kokią dalį išlaikiusiųjų aplenkei. O kiek taškų surinkai, niekas tau ir nesakys. Galėsi paskui pati analizėse pažiūrėt.

O aš klausiau, sakau čia kur man pasakėt rezultatus, tai čia balais ar procendtais, sako balais  Gal žinot tad, kiek procentų reikėjo, kad išlaikyti?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 18:01:40 | Nuoroda

Ir gavus 1% išlaikai, tik aišku su tokiu rezultatu mažai kur įstosi.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 18:04:01 | Nuoroda
Gretut rašė:
simačka rašė:
Gretut rašė:

O aš klausiau, sakau čia kur man pasakėt rezultatus, tai čia balais ar procendtais, sako balais  Gal žinot tad, kiek procentų reikėjo, kad išlaikyti?

Tau balais negalėjo pasakyti, nes jie nėra skelbiami, tad sveikinu, išlaikei .

• Fizika / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-12 18:14:55 | Nuoroda

100 :) Bent vienas šimtukas... 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-12 18:17:42 | Nuoroda
Gretut rašė:
simačka rašė:
Gretut rašė:

oficialiai egzamino rezultatų niekas procentais nevadina. Čia tik tarp mūsų taip sakoma. Iš tikrųjų tai yra balai. Todėl jei gavai 1 balą, tai reiškia, kad išlaikei. Balai=procentai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 18:27:08 | Nuoroda

78 :) patenkinta 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:30:22 | Nuoroda
Kendrick rašė:

Greičiausiai vertintojams patiko tiek laiškas, tiek rašinys, nors geriausia profesija parinkau krepšininką. :D

Broliai saunuoliai, viskas normaliai :D

Soviau 80 ir uzbaigiau savo gana aukstu ir APVALIU rezultatu odiseja :D

CEEEELEEEEEBRAAAAATIOOONNNNN!

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:48:21 | Nuoroda
Harrison rašė:
Kendrick rašė:

Greičiausiai vertintojams patiko tiek laiškas, tiek rašinys, nors geriausia profesija parinkau krepšininką. :D

Broliai saunuoliai, viskas normaliai :D

Soviau 80 ir uzbaigiau savo gana aukstu ir APVALIU rezultatu odiseja :D

CEEEELEEEEEBRAAAAATIOOONNNNN!

labai gražūs balai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:50:06 | Nuoroda
Pašoviau 86, aš myliu anglų ;D Labiausiai nerimavau, tiek daug gavau. VU tegu jau laukia manęs, nes aš ateinu :DDDD
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:05:58 | Nuoroda

80;dd ir as patenkinta. mintyse as jau UK (sun) reikejo is visu egzu 75%, taigi jau istojau :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:11:08 | Nuoroda

85, susinervinau tik todėl, jog maniau, kad anglų bus geriausiai išlaikytas egzaminas, o pasirodo ne XD bet geras rezultatas, manau :) 

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:11:42 | Nuoroda
Indra rašė:

80;dd ir as patenkinta. mintyse as jau UK (sun) reikejo is visu egzu 75%, taigi jau istojau :D

Sveikinu, o žadi grįžti? :D
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:29:38 | Nuoroda
Marijus A. rašė:
čiungačianga rašė:
Marijus A. rašė:

Jei neskiri, ką reiškia laikyti valstybinę ir gimtają, tai čia tavo žinių stoka . O čia tau paaiškinimas. Mes laikėme anglų valstybinę, o lietuvių gimtąją, visiškai skirtingas lygis.

man atrodo tu čia kažką supainiojai ;D Lietuvoje anglų kalba nėra valstybinė ir todėl egzaminas negali būt anglų valstybinės kalbos. Mes laikėme užsienio kalbos valstybinį egzaminą

Blogai parašiau. Lyginti lt (gimtosios) egzaminą ir anglų yra tas pats, kas lyginti lt (gimtosios) ir lt (valstybinės) egzaminus. Tad sakyti, kad moku daug geriau anglų nei lietuvių yra absurdas.

Juk čia ironija, neimk į plaučius..

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:38:56 | Nuoroda
Indra rašė:

į kokį unį?

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:49:19 | Nuoroda
Zaliazole rašė:

haha musu svietimo sistema isprotejus anglu gavau zymiai daugiau nei lt tai po tokiu rezultatu patys ir duoda uzuominas kad reik emigruot jei jau uzsienio kalba geriau nei gimtaja moku......

Normaliai nusišnekėjai:D

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:56:04 | Nuoroda

93 :) galejo ir daugiau but :D bet ir taip gerai :)

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą