Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
16:42:33
| Nuoroda
Vis dėlto 53 žmonėm pakeitė. Ir vienas puikus pvz. yra šiam forume. Netgi teismo sprendimą galima apskųsti aukštesnėms instancijoms, tai kodėl negalima vertinimo? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-16
17:28:08
| Nuoroda
eII ar kas gavot lietuviu kalbos kopija?? |
Žinutė parašyta:
2010-07-16
17:38:41
| Nuoroda
pakeleivė rašė:
NEC nemokejo pasielgti dzentelmeniskai ( ka noreti- Lietuva, cia kartais "letus lyja"). Mate, jog nerealiai daug lietuviu egzamino apeliaciju, o laiko tai 'normuotai". Galejo kreiptis i SMM ir prasyti rasti nauja iseiti. Zinoma, daugelis abiturientu "ant nervu" sedi del stojamuju, gal kai kuriu bilietai jau nuprkti kazkokiems isvykimams po dokumentu i aukstasias mokyklas atidavimu...Zodziu, padare, kaip lengviausia padaryt...TIKRINOM. REZULTATAI TIE PATYS.... Va ka reiskia likusios is sovietu klises - laiku, bet kaip ir visada - nesvarbu, kad daugelio abiturientu likimai lauzomi is esmes....Prancuzijoj zmones iseina i gatves del truputi sumazintu atlyginimu, o musu Lietuvoj- sprendziasi likimai, o SMM minstraui ir jo garbiems padejejems 0 sveiku i tas problemas paziurejus... Nenusibodo amžinai kaltinti kitus? Galėsi pati pamatyti savo darbą ir įsitikinsi, kad jame buvo klaidų, todėl rezultato ir nepakeitė, jei darbas stiprus, geras, jiems nėra tikslo rašyti mažesnį įvertį. Ir iš vis prie ko čia sovietų? Lietuvių (gimtosios) kalbos egzaminą tikrina 4 žmonės, tad natūralu, kad rezultatai keičiasi retai, nes retai kada visi keturi žmonės nepastebi klaidų ar tyčia mažina balus. Ir dar tos visokios metaforos, jei visad trizniuosit dėl tokių dalykų, tai aš nežinau, laikas suaugti, gyvenimas ne visad bus lia lia lia. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:04:23
| Nuoroda
Man taip atrodo, kad kai jie pradėjo taisyti darbus, pamatė, kokia čia nesąmonė padaryta ir daugiau nebetaisė. Nes toks vaizdas, kad tiems, kuriems pakėlė, tai ne 1-2 procentais, o 10 - 20. Logiška, kad patikrinę 55 darbus nustojo, kad nebūtų skandalo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
11:33:59
| Nuoroda
Su tom apeliacijom visiškas marazmas. Mūsų mokykloj buvo pateikta labai daug apeliacijų ir nei vienam nebuvo pakeisti balai nei lt, nei matkės, nei istos..... Tuomet kyla klausimas, kam tada yra duodama apeliacijos teisė, jei ji nėra patenkinama. Suprantu, kad man nepakeitė, bet visiems... Nec'as, matyt, pamatė kiek klaidų pridarė iš dekretinių grįžusios mokytojūkštės. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
12:34:14
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
vargstat be reikalo su tom apeliacijom, negi taip sunku susitaikyti su tuo, kiek surinkot? niekas kitas nekaltas del jusu ziniu ivertinimo tik jus patys, kiek mokejot, tiek ir gavot, tad cia ir apeliacijos maza ka pades, susimastykit, gal is tiesu nesat verti to aukstesnio balo? nesuprantu taip kalbančių žmonių, ar įsivaizduojat kad ten kažkam rūpi tikslumas kai reik taisyt dvidešimt tūkstančių rašinių, ar įsivaizduojat kad visos mokytojos vienodai mąsto ir vienodai sąžiningos yra... bet gal iš tiesų? žmogus neišlaikė... o mokės devynetais, nu lochas, adaptas, matyt pervertino save, visgi davė apeliacija ir parėjo 50 proc. Nu ir dabar nežinia kaip čia suprast... gi vertina KETURI vertintojai pirmą kartą, ir dar nežinia kiek antrą, po apeliacijos... |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-18
12:23:54
| Nuoroda
lietuvių apeliacijos atsakymai jau žinomi.. taigi, mūsų prašymas jau bus su visais priimtas (19d.) ar kaip visų apeliantų(22d)? |
Žinutė parašyta:
2010-07-18
12:43:00
| Nuoroda
Arvydas rašė:
Nepakeitė. Jūs gavot darbo fragmentą? man įdomu,o kur žadėtas darbo fragmentas? ir taip aišku,kad net neskaitę iš naujo darbo,patašė,kad rezultatas nepakeistas. absurdas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
20:24:07
| Nuoroda
Klausykit, o jeigu anglų apeliacijos rezultatus tik 22 sužinau, o jau 23 bus paskelbta kur įstojom, tai ta sistema spės viską sutvarkyti laiku...Jau baisu pasidarė??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
20:45:29
| Nuoroda
man siandien aukletoja pranese kad pakeite mano ivertinima (lietuviu). tikekimes i geraja puse, nes visgi 2 sumazino. nesitikejau siaip kad keis kanors |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
20:47:29
| Nuoroda
ir dar taip pat idomu ar reikes kanors dar siusti/rasyti i centra del tos apeliacijos? ar jiem automatiskai nueis tas ivertinimas ir man beliks tik laukti 23 stojimu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
20:58:06
| Nuoroda
o turit omeny keturi vertintojai tai, kad 2teksto suvokima ir 2rasini? Faktas, kad jeigu gavai 17procentu, neparasei nei suvokimo gerai, nei rasinio:) Sutikim, kad galetum skustis, jeigu balas butu ~40-50, kai tikies 90~, tokiu atveju, gal tavo rasini ir nuvertino kokianors kaimiete, taciau gavus 17, sunkiai isivaizduojama situacija, kaip galejo taip nuvertint:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
21:43:20
| Nuoroda
mano lietuvių rezultatas pasikeitė nuo 70 iki 80, o vieno klasioko nuo 43 iki 61 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
21:50:05
| Nuoroda
Agnė. rašė:
mano lietuvių rezultatas pasikeitė nuo 70 iki 80, o vieno klasioko nuo 43 iki 61 neblogai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
23:09:41
| Nuoroda
AušraL rašė:
Agnė. rašė:
mano lietuvių rezultatas pasikeitė nuo 70 iki 80, o vieno klasioko nuo 43 iki 61 neblogai dar vienam +5 pakėlė, na, o kitą nuskriaudė -nuo 30+ iki 6 nuleido. šiaip net keista, kad tiek daug mūsų mokykloj pakeitė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
00:03:15
| Nuoroda
Agnė. rašė:
AušraL rašė:
Agnė. rašė:
mano lietuvių rezultatas pasikeitė nuo 70 iki 80, o vieno klasioko nuo 43 iki 61 neblogai dar vienam +5 pakėlė, na, o kitą nuskriaudė -nuo 30+ iki 6 nuleido. šiaip net keista, kad tiek daug mūsų mokykloj pakeitė Tas antrasis apeliantas tai toks malačius DD turbūt dūrą smarozil per egzą, dar ir 90+ užsinorėjo D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
09:23:53
| Nuoroda
Na va ir man pakėlė nuo 43 iki 54 , gal ir ne tiek daug kiek tikėjaus, bet nėr ko varyt dievo į medį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
11:33:44
| Nuoroda
Mano klasiokui nuo neišlaikyta iki 46 Mūsų mokykloje gana ir daug kam pakėlė. TIk nesuprantu, kaip čia taip yra. 55 pakėlė. O vien Alytuj yra žinoma apie 15-20 pakėlimo atvejų. MIstika. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
15:59:27
| Nuoroda
man taip pat pakele nuo 76 iki 84 |
|
|
|
Žinutė parašyta: