Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:45:37
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Vat čia tai pasakei žiauriai... O gal tie tavo vadinami lodoriai buvo tiesiog žiaurūs tinginiai: per pamokas mokytis tingėdavo, o per egzaminą parašė tai ką mokėjo, be jokio streso ir jiems buvo px. Kai parašė negalvojo, ar aš čia sąmonę parašiau, ar nesąmonę, parašiau i vsio. O vertintojams, kurie tasė darbą, tai pasirodė labai protinga mintis. O ir tie olimpiadininkai gal kalikai buvo ir jiem taip atrodė, kad jie čia pasaulio bambos... O po rezų ir liko nusodinti...
Pritariu pati buvau lodorė, nors pažymius neblogus gaudavau, bet niekada labai nesistengdavau. Rašyt rašinių nemėgau, o kitų namų darbų apskritai nedarydavau. Ir ką jūs manot? surinkau 96balus ir negaliu patikėti. Nors dėl egzo išvis nesijaudinau, žadėjau stot į užsienį. Bet kai tokie rezultatai jau pradedu galvot gal ir Lietuvoj gerai įstočiau P.S. Dar džiaugiuos, kad nušluoščiau nosį moksliukams |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:52:49
| Nuoroda
Dabar jauciuosi rami,nes mama atejus apkabino ir pasake,padarei viska ka galejai,ir kad atestata jau beveik turiu... '' } laukiam istorijos... dar vieno stebuklo... |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:56:19
| Nuoroda
Ka gi as ir noriu ,,pasidziaugti'' savo rezultatu nors trimestre turejau tvirta 9, o is egzo surinkau 54 procentelius, teisybe kaip reikiant tuo metu kaip pasake rezultata kazkaip neemiau i galva, bet db kai paskaiciau jusu komentarus, tai priverte susimastyti kas cia ivyko. Apmaudu, bet gal buna ir blogiau. Ir guodzia tas,kad as nevienintele tokia nuskriausta, jeigu kaikurie desimtukininkai pas mus surinko vos 45 tai dar bisky guodzia mane |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:56:48
| Nuoroda
sweiki. As taip pat nusivyliau lt egzo rezultatais.. Mokiausi A lygiu, metiniam turejau 9, interpretacijos eidavos sauniai rasyt ivertinimai budavo 8 9 10, o cia is egzo tik 63 procentus gavau.... o pwz vienas draugas mokesi B lygiu, turejo gal 4 ir gavo 93 procentus net rasini rasydamas.. Blemba cia nesamones kazkokios... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:57:45
| Nuoroda
Bubblegum rašė:
jacikaas rašė:
Vat čia tai pasakei žiauriai... O gal tie tavo vadinami lodoriai buvo tiesiog žiaurūs tinginiai: per pamokas mokytis tingėdavo, o per egzaminą parašė tai ką mokėjo, be jokio streso ir jiems buvo px. Kai parašė negalvojo, ar aš čia sąmonę parašiau, ar nesąmonę, parašiau i vsio. O vertintojams, kurie tasė darbą, tai pasirodė labai protinga mintis. O ir tie olimpiadininkai gal kalikai buvo ir jiem taip atrodė, kad jie čia pasaulio bambos... O po rezų ir liko nusodinti...
Pritariu pati buvau lodorė, nors pažymius neblogus gaudavau, bet niekada labai nesistengdavau. Rašyt rašinių nemėgau, o kitų namų darbų apskritai nedarydavau. Ir ką jūs manot? surinkau 96balus ir negaliu patikėti. Nors dėl egzo išvis nesijaudinau, žadėjau stot į užsienį. Bet kai tokie rezultatai jau pradedu galvot gal ir Lietuvoj gerai įstočiau P.S. Dar džiaugiuos, kad nušluoščiau nosį moksliukams as irgi tegu dabar pabando pasakyt man, kad nieko nesugebu ir dar lietuviu mokytoja sutikti noreciau, kuri man sake, kad su tokiais teksto suvokimais net 50% ribos neperzengsiu ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:01:42
| Nuoroda
Skustis tikrai nezadu, savo balu tikrai didziuojuos, turejau mokykloje 9, rasiau geras interpretacijas, ir zinau viena, kad gera interpretacija nuo blogos gali skirti vienas zingsnis, tad nesistebiu, kad kaikurie surinko maziau (is mano pazistamu rato). Klasioke mano literatura mokejo tiesiog tobulai, analizes jos budavo nepaprastai izvalgios ir tikslios ir ji gavo atitinkama bala, surinko 99. Viskas cia butu gerai, tik kad man slykstu skaityti visus tuos pasisakymus: "Va mokykloj durniu voliojau, pamoku nelankiau ir irodziau, kad lietuviu nereik mokytis, jeeeee surinkau ten 60-90 (cia visa intervala paimu), o tie kurie visa gyvenima mokes uz mane daugiau (juos vadina kalikais) gavo prasciau, jeeeee (pasidziaukim kitu nelaime) ir dbr eikm prisigert, nes mno atlygis buvo didesnis nei darbas! URA " cia emiau kaip pavyzi, necitavau jeigu ka..... Tai mane nervina butent tokio mastymo zmones, nes cia per visus galus univerai plesos ir skelbia, kad cia siais metais reik butinai atrink studentus, kurie yra motyvuoti. Aha tikrai labai motyvuoti, baisu ziuret.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:07:27
| Nuoroda
o kas žinot koks praeinamasis balas buvo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:08:13
| Nuoroda
Veronikusia rašė:
Skustis tikrai nezadu, savo balu tikrai didziuojuos, turejau mokykloje 9, rasiau geras interpretacijas, ir zinau viena, kad gera interpretacija nuo blogos gali skirti vienas zingsnis, tad nesistebiu, kad kaikurie surinko maziau (is mano pazistamu rato). Klasioke mano literatura mokejo tiesiog tobulai, analizes jos budavo nepaprastai izvalgios ir tikslios ir ji gavo atitinkama bala, surinko 99. Viskas cia butu gerai, tik kad man slykstu skaityti visus tuos pasisakymus: "Va mokykloj durniu voliojau, pamoku nelankiau ir irodziau, kad lietuviu nereik mokytis, jeeeee surinkau ten 60-90 (cia visa intervala paimu), o tie kurie visa gyvenima mokes uz mane daugiau (juos vadina kalikais) gavo prasciau, jeeeee (pasidziaukim kitu nelaime) ir dbr eikm prisigert, nes mno atlygis buvo didesnis nei darbas! URA " cia emiau kaip pavyzi, necitavau jeigu ka..... Tai mane nervina butent tokio mastymo zmones, nes cia per visus galus univerai plesos ir skelbia, kad cia siais metais reik butinai atrink studentus, kurie yra motyvuoti. Aha tikrai labai motyvuoti, baisu ziuret.
;D tu nemanai kad jei jau tikrai butume nieko nesimoke, tai butume ir negave tiek? pvz tie kurie jau zinau tikrai nesimoke ir ten tikrai nusivvaziave buvo, tai tie pas mus ir gavo vos 20% mes nesakom kad durniu voliojom, mes tik sakom, kad nuejom atsipalaidave ir nieko per daug stengtis nereikejo tik paskutini vakara uzteko pasiskaityt buvusias interpretacijas, permest akim buvusias klaidas ir viskas - rezultatas yra |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:13:22
| Nuoroda
Pasakysiu nešališką faktą. Mūsų mokyklos pavaduotoja ir direktorius apakę rezultatais. Mokiniai, kurie tikrai (tikrai, asmeniškai su jais kalbėjau), nesimokė lietuvių, turėjo 6 ir niekad dėl jos nesistengė, gal ~90 ir netoli 100 procentų. Jeigu TAIP įmanoma, darykit arba auditą mokyklose, arba NEC`e. Kažkoks briedas. Negavęs 95 pasijaučiau paskutinis durnelis. Nes tiek gauna žmonės, kurie visiškai atsipūtę. Klasiokas pirmą kartą gyvenime rašė samprotaujamąjį rašinį egzamine ir gavo ~85 proc. Nežinau. Man tai nelogiška. Nusprendžiau, kad tikrai nevertėjo nieko mokytis. Geriau būčiau alų gėręs. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:14:45
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
Veronikusia rašė:
;D tu nemanai kad jei jau tikrai butume nieko nesimoke, tai butume ir negave tiek? pvz tie kurie jau zinau tikrai nesimoke ir ten tikrai nusivvaziave buvo, tai tie pas mus ir gavo vos 20% mes nesakom kad durniu voliojom, mes tik sakom, kad nuejom atsipalaidave ir nieko per daug stengtis nereikejo tik paskutini vakara uzteko pasiskaityt buvusias interpretacijas, permest akim buvusias klaidas ir viskas - rezultatas yra as ir nekalbu apie konkretu atveji, pvz tavo, jei jau permetei kazka akim ,tai tikrai ruosiais ir nenumojus ranka ejai.... :D ka zinau, as ivertinimu nelaikau neteisingais, tik tas toks kaikuriu poziuris bjaurus labai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:14:48
| Nuoroda
NONcom rašė:
Pasakysiu nešališką faktą. Mūsų mokyklos pavaduotoja ir direktorius apakę rezultatais. Mokiniai, kurie tikrai (tikrai, asmeniškai su jais kalbėjau), nesimokė lietuvių, turėjo 6 ir niekad dėl jos nesistengė, gal ~90 ir netoli 100 procentų. Jeigu TAIP įmanoma, darykit arba auditą mokyklose, arba NEC`e. Kažkoks briedas. Negavęs 95 pasijaučiau paskutinis durnelis. Nes tiek gauna žmonės, kurie visiškai atsipūtę. Klasiokas pirmą kartą gyvenime rašė samprotaujamąjį rašinį egzamine ir gavo ~85 proc. Nežinau. Man tai nelogiška. Nusprendžiau, kad tikrai nevertėjo nieko mokytis. Geriau būčiau alų gėręs. same here |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:15:42
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
Veronikusia rašė:
;D tu nemanai kad jei jau tikrai butume nieko nesimoke, tai butume ir negave tiek? pvz tie kurie jau zinau tikrai nesimoke ir ten tikrai nusivvaziave buvo, tai tie pas mus ir gavo vos 20% mes nesakom kad durniu voliojom, mes tik sakom, kad nuejom atsipalaidave ir nieko per daug stengtis nereikejo tik paskutini vakara uzteko pasiskaityt buvusias interpretacijas, permest akim buvusias klaidas ir viskas - rezultatas yra per daug stengtis niekados nereikia, reikia tiesiog stengtis... jei gavai 96, tai tikrai atlikai pakankamai daug darbo, kad ir retas kas ir beskaitydavo savo buvusias interpretacijas, ziuredavo klaidas... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:16:48
| Nuoroda
Vadinamieji "lodariai" galbut tiesiog tinginiaudavo, nelisdavo prie mokytojos kad pasikeltu metinius ir neprase leisti ka nors perrasyt, nekiso i galva to, ko nereikia. Yra nemazai zmoniu, kurie pyksta ant svietimo sistemos del privalomo humanitarinio egzamino, o tuo tarpu humanitarai nera verciami rasyti matematikos ar fizikos, del to tiksliukai ir nerodo didelio demesio ar pagarbos siai disciplinai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:20:53
| Nuoroda
NONcom rašė:
Pasakysiu nešališką faktą. Mūsų mokyklos pavaduotoja ir direktorius apakę rezultatais. Mokiniai, kurie tikrai (tikrai, asmeniškai su jais kalbėjau), nesimokė lietuvių, turėjo 6 ir niekad dėl jos nesistengė, gal ~90 ir netoli 100 procentų. Jeigu TAIP įmanoma, darykit arba auditą mokyklose, arba NEC`e. Kažkoks briedas. Negavęs 95 pasijaučiau paskutinis durnelis. Nes tiek gauna žmonės, kurie visiškai atsipūtę. Klasiokas pirmą kartą gyvenime rašė samprotaujamąjį rašinį egzamine ir gavo ~85 proc. Nežinau. Man tai nelogiška. Nusprendžiau, kad tikrai nevertėjo nieko mokytis. Geriau būčiau alų gėręs. nu man tas pats rimtai...nesidziaukit per daug tie kurie blogai mokes, bet gavo gera bala per lietuviu egza, nes lietuviu egzamino vertinimas yra labai labai labai labai subjektyvus...paziuresim kiek gausti per tokius egzaminus, kaip anglu ir istorija, kur arba zinai arba nezinai, ir gauni tiek kiek nusipelnei, o ne kiek vertintojui tavo meniniai sapaliojimai patiko... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:34:31
| Nuoroda
Car0line rašė:
Turka rašė:
o kaip logiskai paaiskinsi, kai lodariai gauna 90, o olimpiadininkai net neislaiko? pamastyk, bet ramiai, be emociju. cia taip imanoma? Taiva, kad neįmanoma... Ir dar kaltina kiti, kad pavydim ar pns. Ne, nu pypt . Dabar gavus aukštą įvertinimą jaučiuosi kaip maišu trenkta. Gal ir nesėdėjau prie Lietuvių kažin kiek - iš esmės užteko to, ką pamokose išgirsdavau, bet nesijaučiu nenusipelniusi tokio rezultato. Pas mus mokykloje visi gavo pagal pažymius daugmaž atitinkamus egzamino įvertinimus.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
12:34:49
| Nuoroda
Jordan23 rašė:
NONcom rašė:
Pasakysiu nešališką faktą. Mūsų mokyklos pavaduotoja ir direktorius apakę rezultatais. Mokiniai, kurie tikrai (tikrai, asmeniškai su jais kalbėjau), nesimokė lietuvių, turėjo 6 ir niekad dėl jos nesistengė, gal ~90 ir netoli 100 procentų. Jeigu TAIP įmanoma, darykit arba auditą mokyklose, arba NEC`e. Kažkoks briedas. Negavęs 95 pasijaučiau paskutinis durnelis. Nes tiek gauna žmonės, kurie visiškai atsipūtę. Klasiokas pirmą kartą gyvenime rašė samprotaujamąjį rašinį egzamine ir gavo ~85 proc. Nežinau. Man tai nelogiška. Nusprendžiau, kad tikrai nevertėjo nieko mokytis. Geriau būčiau alų gėręs. nu man tas pats rimtai...nesidziaukit per daug tie kurie blogai mokes, bet gavo gera bala per lietuviu egza, nes lietuviu egzamino vertinimas yra labai labai labai labai subjektyvus...paziuresim kiek gausti per tokius egzaminus, kaip anglu ir istorija, kur arba zinai arba nezinai, ir gauni tiek kiek nusipelnei, o ne kiek vertintojui tavo meniniai sapaliojimai patiko... Na as lietuviu per pamokas daug nesimokiau (nesvajojau apie daugiau 65%), nes maciau, kad ten beviltiskas dalykas - mokomi dalykai, kuriu nebus egzamine, ar visai neprireiks. Turejau nestipru 7 (6.6) bet gavau 93%. Esme tame, kad vertina nesaliski mokytojai. Daznai mokykloje vertina pagal pavardes: turiu viena drauga, kuris ejo pas korepetitoriu, bet vistiek mokosi ketvertais (nesake mokytojai kad eina), NIEKADA nera gaves 8. Spekit kiek per egza gavo? 78%. P.s. pats ejau pas korepetoriu, siek tiek dirbau, bet ten mane moke viska, ka reikia EGZAMINUI ir nieko daugiau. Mokyklos svietimo sistema yra supuvusi, per daug nereikalingos info, kuria kala visi moksliukai. "Nusprendžiau, kad tikrai nevertėjo nieko mokytis. Geriau būčiau alų gėręs." - taip, nebloga mintis. Mokykloje mokytis yra LABAI lengva. Egzaminai NERA sunkus. Man si fakta irode draugas baiges mokykla pries 4 metus. Jis nesimoke nieko, iki 12 klases (tada biski biski mokes). Jis man sake: jeigu gerai islaikau egzus - nesimokyk, neverta - ir islaike po 95-99%. Nuo 9kl predejau mokytis tik tai, kas mano supratimu yra reikalinga. Viskas. Jordan23, sakai per kitus egzus galiu prastai gauti? Istorija siais metais irgi didele interpretacija, ziniu tikrai daug nereikejo kaip bebutu gaila. Mokek skaityt teksta, gausi 50%... Pats uz istorija zadejau gauti apie 90% (jei butu normalus egzas, kaip bet kuris praejes) o dabar nezinau. Matematikoj per daug pripjoviau, tai galbut 70% bus.. Ka as noriu pasakyti esu tiksliukas, ir ne vienas tiksliukas parase gerai lietuviu. Vertintojai nezino KAS jus, jie vertina darba kuris yra pries akis, kad ir kokie kruti buvot mokykloj. Taip, vertinimas subjektyvus, bet jis TOKS BUVO VISUOMET. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
13:05:12
| Nuoroda
NEPASAKOKIT NESAMONIU!!!!!! kaip galima gauti maziau uz ta zmogu kuris net zodį grįžau su y ilgąja parašo???WTF??? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
13:06:01
| Nuoroda
pavasarelis rašė:
Ka gi as ir noriu ,,pasidziaugti'' savo rezultatu nors trimestre turejau tvirta 9, o is egzo surinkau 54 procentelius, teisybe kaip reikiant tuo metu kaip pasake rezultata kazkaip neemiau i galva, bet db kai paskaiciau jusu komentarus, tai priverte susimastyti kas cia ivyko. Apmaudu, bet gal buna ir blogiau. Ir guodzia tas,kad as nevienintele tokia nuskriausta, jeigu kaikurie desimtukininkai pas mus surinko vos 45 tai dar bisky guodzia mane Aha, mane irgi. Bet dar labiau piktina, tie kurie laimėjo loteriją... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
13:07:31
| Nuoroda
sometimes rašė:
NEPASAKOKIT NESAMONIU!!!!!! kaip galima gauti maziau uz ta zmogu kuris net zodį grįžau su y ilgąja parašo???WTF??? Sakau, o dar užsipuola, kad skundžiamės! |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
13:11:50
| Nuoroda
Car0line rašė:
sometimes rašė:
NEPASAKOKIT NESAMONIU!!!!!! kaip galima gauti maziau uz ta zmogu kuris net zodį grįžau su y ilgąja parašo???WTF??? Sakau, o dar užsipuola, kad skundžiamės! man ir skaudu, kai kai kurie klasiokai, net skaityt nemoka, klaidu nenormaliai daro ir gauna daugiau, tai kas per fak cia yra.. |