Kur įstojome 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:21:10 | Nuoroda
Danlein rašė:

as kvietima gavau apie pirma val. i vnf vieta, o kaip patvirtinti neisivaizduoju. lama turbut vis dar krapstosi

jei įstojai į VU tada keliauk į jų tinklapį ten yra nurodyta kaip patvirtinti

• Istorija / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 72
  • Matematika / VBE 62
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:26:56 | Nuoroda

Pas mane, tame stulpelyje, kur parašyta "Kvietimas studijuoti, prioritetas"  atsirado "kvietimas,NL". Tai reikia suprasti, kad įstojau?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:27:51 | Nuoroda
Romanas rašė:

Pas mane, tame stulpelyje, kur parašyta "Kvietimas studijuoti, prioritetas"  atsirado "kvietimas,NL". Tai reikia suprasti, kad įstojau?

ne tai reiskai kad reikia nusipirkti dinamito ir susisprogdinti..... nebeklausinekit klausimu i kuriuos jau zinot atsakymus...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:31:23 | Nuoroda

sveiki, istojau i ktu. siandien nuvariau pasirasyt sutarti, bet vis vien jauciuosi lyg buciau ko nepadares. Tad turiu kelis klausimukus. Visu pirma ar pasirasius sutarti bus pranesta kad esu oficialiai ktu moksleivis kai patvirtins dokumentus ,sutarti? Taip pat stojau i statybos inzinerija ir i architektura  ir gavau statybos vf o architekturos vnf,tad iskilo klausimas ar ne bus taip kad mane priims  ne i statybos inzinerija vf o i architektura vnf ? Ar cia bus atsizvelgiama i mano pasirinktus stojimo prioritetus?  Na kol kas iskilo tik sitie klausimai. Veliau gal bus dar.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:33:05 | Nuoroda
Linksmas22 rašė:
Romanas rašė:

ne tai reiskai kad reikia nusipirkti dinamito ir susisprogdinti..... nebeklausinekit klausimu i kuriuos jau zinot atsakymus...

Šiaip aš visai rimtai abejojau,  ar tai reiškia, kad įstojau, nes užpildžiau prašymus jau nleistinu laiku...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:43:09 | Nuoroda
minduza rašė:

sveiki, istojau i ktu. siandien nuvariau pasirasyt sutarti, bet vis vien jauciuosi lyg buciau ko nepadares. Tad turiu kelis klausimukus. Visu pirma ar pasirasius sutarti bus pranesta kad esu oficialiai ktu moksleivis kai patvirtins dokumentus ,sutarti? Taip pat stojau i statybos inzinerija ir i architektura  ir gavau statybos vf o architekturos vnf,tad iskilo klausimas ar ne bus taip kad mane priims  ne i statybos inzinerija vf o i architektura vnf ? Ar cia bus atsizvelgiama i mano pasirinktus stojimo prioritetus?  Na kol kas iskilo tik sitie klausimai. Veliau gal bus dar.

Esi studentas nuo tos akimirkos, kai padėjai parašą po sutartimi.

Sutarties pradžioje yra įrašyta į kokią studijų programą tave priima.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:44:02 | Nuoroda

Kas įstojot į VDU viešąjį administravimą?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:47:44 | Nuoroda

kuriam laikotarpiui yra gaunamas vf. pusmeciui ar metams?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:49:06 | Nuoroda

sveiki, kas įstojo į smk teisę?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:49:45 | Nuoroda

kodel as nieko negaliu redaguoti, na eiliskumo ir vf i vnf?kaip stovi lentele ir viskas

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:50:52 | Nuoroda
Aistučiukas rašė:

pusei studijų laikotarpio

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:57:00 | Nuoroda

kas i vgtu verslo vadyba, rasykit man i skype vetute_ 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:02:01 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

kodel as nieko negaliu redaguoti, na eiliskumo ir vf i vnf?kaip stovi lentele ir viskas

pirmadienio lauk, tik tada galėsi kooreaguoti :P

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:03:41 | Nuoroda

o jei istoji i vnf ir ta pusmeti mokiniesi labai gerai, ar galima vel vf mokintis? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:05:21 | Nuoroda
varlius rašė:
Aistučiukas rašė:

pusei studijų laikotarpio

tai pusei bakalauro?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:06:44 | Nuoroda

Kas i VU, politikos mokslus? :>

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:13:00 | Nuoroda

nezinot, ar einant pasirasyt sutarti jau reikia but sumokejus pinigelius?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:16:23 | Nuoroda
gulgul rašė:

taip

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:22:46 | Nuoroda

Vakar po to kai priėmiau kvietimą studijuoti VU aš atsispausdinau mokėjimo nurodymą ir jame buvo nurodytas vienoks įmokos kodas, o šiandien, kai užsinorėjau atsispausdinti dar vieną to mokėjimo nurodymo kopiją  jame jau parašytas kitoks įmokos kodas,  taisyklėse ir kitame straipsnyje šiandien irgi pasikeitė tas kodas į naują. Tiesiog nesupratau, ar tai normalu ir su kokiu mokėjimo nurodyme nurodytu įmokos kodu reikia eiti į banką? gal kas irgi su tuo susidūrė ir ką jus darysite? :)

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 98
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:25:34 | Nuoroda
Smeterling rašė:
gulgul rašė:

taip

galima pavedimu ar butinai pagal kvita?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą