Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:21:10
| Nuoroda
Danlein rašė:
as kvietima gavau apie pirma val. i vnf vieta, o kaip patvirtinti neisivaizduoju. lama turbut vis dar krapstosi jei įstojai į VU tada keliauk į jų tinklapį ten yra nurodyta kaip patvirtinti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:26:56
| Nuoroda
Pas mane, tame stulpelyje, kur parašyta "Kvietimas studijuoti, prioritetas" atsirado "kvietimas,NL". Tai reikia suprasti, kad įstojau? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:27:51
| Nuoroda
Romanas rašė:
Pas mane, tame stulpelyje, kur parašyta "Kvietimas studijuoti, prioritetas" atsirado "kvietimas,NL". Tai reikia suprasti, kad įstojau? ne tai reiskai kad reikia nusipirkti dinamito ir susisprogdinti..... nebeklausinekit klausimu i kuriuos jau zinot atsakymus... |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:31:23
| Nuoroda
sveiki, istojau i ktu. siandien nuvariau pasirasyt sutarti, bet vis vien jauciuosi lyg buciau ko nepadares. Tad turiu kelis klausimukus. Visu pirma ar pasirasius sutarti bus pranesta kad esu oficialiai ktu moksleivis kai patvirtins dokumentus ,sutarti? Taip pat stojau i statybos inzinerija ir i architektura ir gavau statybos vf o architekturos vnf,tad iskilo klausimas ar ne bus taip kad mane priims ne i statybos inzinerija vf o i architektura vnf ? Ar cia bus atsizvelgiama i mano pasirinktus stojimo prioritetus? Na kol kas iskilo tik sitie klausimai. Veliau gal bus dar. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:33:05
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
Romanas rašė:
Pas mane, tame stulpelyje, kur parašyta "Kvietimas studijuoti, prioritetas" atsirado "kvietimas,NL". Tai reikia suprasti, kad įstojau? ne tai reiskai kad reikia nusipirkti dinamito ir susisprogdinti..... nebeklausinekit klausimu i kuriuos jau zinot atsakymus... Šiaip aš visai rimtai abejojau, ar tai reiškia, kad įstojau, nes užpildžiau prašymus jau nleistinu laiku... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:43:09
| Nuoroda
minduza rašė:
sveiki, istojau i ktu. siandien nuvariau pasirasyt sutarti, bet vis vien jauciuosi lyg buciau ko nepadares. Tad turiu kelis klausimukus. Visu pirma ar pasirasius sutarti bus pranesta kad esu oficialiai ktu moksleivis kai patvirtins dokumentus ,sutarti? Taip pat stojau i statybos inzinerija ir i architektura ir gavau statybos vf o architekturos vnf,tad iskilo klausimas ar ne bus taip kad mane priims ne i statybos inzinerija vf o i architektura vnf ? Ar cia bus atsizvelgiama i mano pasirinktus stojimo prioritetus? Na kol kas iskilo tik sitie klausimai. Veliau gal bus dar. Esi studentas nuo tos akimirkos, kai padėjai parašą po sutartimi. Sutarties pradžioje yra įrašyta į kokią studijų programą tave priima. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:44:02
| Nuoroda
Kas įstojot į VDU viešąjį administravimą? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:47:44
| Nuoroda
kuriam laikotarpiui yra gaunamas vf. pusmeciui ar metams? |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:49:06
| Nuoroda
sveiki, kas įstojo į smk teisę? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:49:45
| Nuoroda
kodel as nieko negaliu redaguoti, na eiliskumo ir vf i vnf?kaip stovi lentele ir viskas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:50:52
| Nuoroda
Aistučiukas rašė:
kuriam laikotarpiui yra gaunamas vf. pusmeciui ar metams? pusei studijų laikotarpio |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:57:00
| Nuoroda
kas i vgtu verslo vadyba, rasykit man i skype vetute_ |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:02:01
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
kodel as nieko negaliu redaguoti, na eiliskumo ir vf i vnf?kaip stovi lentele ir viskas pirmadienio lauk, tik tada galėsi kooreaguoti |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:03:41
| Nuoroda
o jei istoji i vnf ir ta pusmeti mokiniesi labai gerai, ar galima vel vf mokintis?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:05:21
| Nuoroda
varlius rašė:
Aistučiukas rašė:
kuriam laikotarpiui yra gaunamas vf. pusmeciui ar metams? pusei studijų laikotarpio tai pusei bakalauro? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:06:44
| Nuoroda
Kas i VU, politikos mokslus? :> |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:13:00
| Nuoroda
nezinot, ar einant pasirasyt sutarti jau reikia but sumokejus pinigelius? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:16:23
| Nuoroda
gulgul rašė:
nezinot, ar einant pasirasyt sutarti jau reikia but sumokejus pinigelius? taip |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:22:46
| Nuoroda
Vakar po to kai priėmiau kvietimą studijuoti VU aš atsispausdinau mokėjimo nurodymą ir jame buvo nurodytas vienoks įmokos kodas, o šiandien, kai užsinorėjau atsispausdinti dar vieną to mokėjimo nurodymo kopiją jame jau parašytas kitoks įmokos kodas, taisyklėse ir kitame straipsnyje šiandien irgi pasikeitė tas kodas į naują. Tiesiog nesupratau, ar tai normalu ir su kokiu mokėjimo nurodyme nurodytu įmokos kodu reikia eiti į banką? gal kas irgi su tuo susidūrė ir ką jus darysite? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:25:34
| Nuoroda
Smeterling rašė:
gulgul rašė:
nezinot, ar einant pasirasyt sutarti jau reikia but sumokejus pinigelius? taip galima pavedimu ar butinai pagal kvita? |