Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:04:09
| Nuoroda
Antro turo rezultatai turėtų būti paskelbti penktadienį, tačiau nežinau kelintą valadą ^^ |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:35:49
| Nuoroda
Moira rašė:
Antro turo rezultatai turėtų būti paskelbti penktadienį, tačiau nežinau kelintą valadą ^^ Ketvirtadieni. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
23:36:57
| Nuoroda
Kevin rašė:
Moira rašė:
Antro turo rezultatai turėtų būti paskelbti penktadienį, tačiau nežinau kelintą valadą ^^ Ketvirtadieni. Pasiklydau savaitės dienose. Iš "Kur stoti" priėmimo procedūrų datos: dalyvaujančiųjų antrame pagr. priėmimo etape pageidavimų eiliškumo keitimas arba išbraukimas nuo 2010-07-24 11 val. iki 2010-07-28 17 val. Kvietimo paskelbimas - 2010-07-29 15 val. Tikėkimės po 28 d. profilaktikos sistema neužluš, priešingu atveju būsiu teisi, kad paskelbs penktadienį |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
10:24:15
| Nuoroda
Gal ne penktadienį paskelbs, bet nujaučiu, kad vėluos kaip visada... |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-28
10:47:27
| Nuoroda
Aš tikiuos,kad šį kartą nevėluos... |
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:05:55
| Nuoroda
pringle rašė:
Aš tikiuos,kad šį kartą nevėluos... SVEIKI TURIU PRASYMA MAN SUGEDO PC O RYT VISA DIENA VEL REIKES NEKANTRAUTI LAUKIANT REZULTATU....GAL GALETUMETE KAS NORS I TEL PARASYTI KAI JEI JAU ATSIRAS TADA NUEICIAU PAS DRAUGE IR PASIZIURECIAU BUCIAU LB DEKINGA MANO TEL: +37062628612 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:13:20
| Nuoroda
Jenny rašė:
pringle rašė:
Aš tikiuos,kad šį kartą nevėluos... SVEIKI TURIU PRASYMA MAN SUGEDO PC O RYT VISA DIENA VEL REIKES NEKANTRAUTI LAUKIANT REZULTATU....GAL GALETUMETE KAS NORS I TEL PARASYTI KAI JEI JAU ATSIRAS TADA NUEICIAU PAS DRAUGE IR PASIZIURECIAU BUCIAU LB DEKINGA MANO TEL: +37062628612 Gerai |
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:14:24
| Nuoroda
Atsirado atnaujinimai kiek sutarčių jau yra pasirašyta... Būtų labai naudinga kad LAMA suvestų visas po to, kai dokai jau nebebus priimami Bet turbūt šito tikėtis neverta... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:16:22
| Nuoroda
naktine rašė:
Atsirado atnaujinimai kiek sutarčių jau yra pasirašyta... Būtų labai naudinga kad LAMA suvestų visas po to, kai dokai jau nebebus priimami Bet turbūt šito tikėtis neverta... Aš irgi manau,kad nereikia to tikėtis, nors būtų labai gerai |
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:20:56
| Nuoroda
pringle rašė:
Jenny rašė:
pringle rašė:
Aš tikiuos,kad šį kartą nevėluos... SVEIKI TURIU PRASYMA MAN SUGEDO PC O RYT VISA DIENA VEL REIKES NEKANTRAUTI LAUKIANT REZULTATU....GAL GALETUMETE KAS NORS I TEL PARASYTI KAI JEI JAU ATSIRAS TADA NUEICIAU PAS DRAUGE IR PASIZIURECIAU BUCIAU LB DEKINGA MANO TEL: +37062628612 Gerai aciu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:22:52
| Nuoroda
Sveiki ;] norejau suzinoti iki kada bus galima nesti dokus po antro turo? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
14:25:48
| Nuoroda
kada bus galima keisti ta eiliskuma? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:02:25
| Nuoroda
man atrodo, kad antram etape gauti pakvietima bus ne ka lengviau nei pirmame, nors ir sako dauguma,kad dabar lengviau, bet kaip matau dauguma yra pasirase sutartis ir dar plius dalyvauja antram etape tai tas zmogus jau kaip ir 2 vietas yra uzemes, tai man susidaro toks vaizdas,kad gali but dar sunkiau :] Na tikekimes,kad gal bent jau 3 etape pasiseks :] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:39:56
| Nuoroda
kada baigiasi antras etapas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:52:24
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
kada baigiasi antras etapas? Siandien 17h |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:59:29
| Nuoroda
1. anglu fil. ir kita uzsienio kalba VU 2. anglu fil. VU 3.anglu fil. ir vokieciu kalba VDU 4.KU zurnalistika 5.MRU teise ir penitencine veikla 6.anglu fil. VU KAUNE 7.anglu fil. VDU paskutiniai politika VU, politika VDU, teise VDU zodziu, gal kas turi ideju? minciu? as nebenoriu stoti i KU, bet ai, galvoju, jei ne i filologija, tai zurnalistika bus gerai, tik ne Kaunas ir tik ne teise (kalimas), dar Romery. Draugai Vilniuj, Kaune giminiu yra, bet Kaunas ne miestas, o Klaipedoj gal vis delto ir nieko, teta yra, jura, jureiviai, pora grupioku radau (pirmam etape buvau istojus i KU), bet abejoju studiju kokybe. Pasimetus zodziu:D:D Kas minciu gal kokiu pabers?:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
19:02:39
| Nuoroda
Turiu viena klausima. Nesuprantu. Buvau pakviesta i VK finansus vf ir MRU finansu ekonomika vnf. Pirmadieni pasirasiau su VK sutarti ir antrame etape dalyvauti nenorejau. Bet siandien lamoje prie mano uzpildyto prasymo atsirado antrojo etapo lentele, kur parasyti mano buvusieji pageidavimai i vnf. Kaip tai suprasti? As gi jau priemiau viena pakvietima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
19:34:22
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
1. anglu fil. ir kita uzsienio kalba VU 2. anglu fil. VU 3.anglu fil. ir vokieciu kalba VDU 4.KU zurnalistika 5.MRU teise ir penitencine veikla 6.anglu fil. VU KAUNE 7.anglu fil. VDU paskutiniai politika VU, politika VDU, teise VDU zodziu, gal kas turi ideju? minciu? as nebenoriu stoti i KU, bet ai, galvoju, jei ne i filologija, tai zurnalistika bus gerai, tik ne Kaunas ir tik ne teise (kalimas), dar Romery. Draugai Vilniuj, Kaune giminiu yra, bet Kaunas ne miestas, o Klaipedoj gal vis delto ir nieko, teta yra, jura, jureiviai, pora grupioku radau (pirmam etape buvau istojus i KU), bet abejoju studiju kokybe. Pasimetus zodziu:D:D Kas minciu gal kokiu pabers?:D Dėl KU žurnalistikos studijų Ku kokybė tikrai nebloga. Tačiau man, rodos, tau jau neskaitys KU žurnalistikos kaip kaip šaukimo. Ku anglų filologija VF atsilaisvino vieta kiek žn, nerašius ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:14:07
| Nuoroda
O as klausima turiu, dabar uzejau i lamabpo, nors jau istojau ir sutarti pasirasiau jua, bet pas mane liko vnf vieta ir ja kazkaip nukele i antra tura, tai cia nieko nebus ? ta prasme ja panaikint gal reikejo ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:17:17
| Nuoroda
Dėl KU žurnalistikos studijų Ku kokybė tikrai nebloga. Tačiau man, rodos, tau jau neskaitys KU žurnalistikos kaip kaip šaukimo. Ku anglų filologija VF atsilaisvino vieta kiek žn, nerašius ?
Hmmmm, prasta ten kokybe kiek zmones kalba... bet, nestudijavus, tai negaliu ir sakyt ko nors... neskaitys kaip saukimo??? oi ne, as nebent i Vilniu i anglu filologija:)) dekui, kad nors kas nors atsiliepe i mano posta:D:D |
|
|