Egzaminų perlaikymas.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-04 17:33:30 | Nuoroda

klausimas labai ne i tema, bet nesugalvojau kur dar galeciau parasyti: kur galima rasti siu metu egzaminu vertinimo instrukcijas ar ju dar isvis neskelbia? dekui :)

• Biologija / VBE 97
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-08-16 12:07:29 | Nuoroda

Sveiki aš taip pat nusprendžiau perlaikyti egzaminus pasidalinkit kaip ruošiatės mokytis savarankiškai ruoštis egzaminams ?

Žinutė parašyta: 2010-08-18 01:27:59 | Nuoroda
uuustia rašė:

neįstojau niekur, nors rašiau į VU ir KMU mediciną, o apsidraudimui į KU visuomenės sveikatą. bet niekur nepatekau

Oho, su tokiais balais ir neįstojai ;o tai ko čia man norėt. Aš irgi mąstau perlaikyti.

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-08-27 11:53:02 | Nuoroda

Gal kas galit pasiūlyti kaune chemijos korepetitorių? Man labai reiktų.

Žinutė parašyta: 2010-09-29 17:50:11 | Nuoroda

Sveiki  gal kas žinot ar reikia iš naujo laikyti lietuvių kalbėjimo įskaitą norint perlaikyti lietuvių egzaminą?

Žinutė parašyta: 2010-09-29 18:57:45 | Nuoroda
. . Rasa . . rašė:

Sveiki  gal kas žinot ar reikia iš naujo laikyti lietuvių kalbėjimo įskaitą norint perlaikyti lietuvių egzaminą?

Labas, iš naujo laikyti įskaitos nereikia. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-10-15 20:57:26 | Nuoroda

Sveiki,kur rasti biologijos valstybinio brandos egzamino programa?padekit,nesakykit ,kad nec .lt,nes man neatsidaro pdf,nesakykit kad parsisiusti,nes nemoku :D

Žinutė parašyta: 2010-10-15 21:02:59 | Nuoroda

Hello,noriu paklausti,ar yra biologijos mokyklinis egzaminas?

Žinutė parašyta: 2010-10-15 21:28:24 | Nuoroda
gloss rašė:

Hello,noriu paklausti,ar yra biologijos mokyklinis egzaminas?

Deja.

Žinutė parašyta: 2010-12-30 20:54:50 | Nuoroda

Sveiki ,turiu klausimą. Ar galima laikyti nelaikyto egzamino... pvz. šiais metais galėjau laikyti anglų egzaminą, bet nenuėjau nei į įskaitą, nei tuo lab į patį egzaminą... Tai klausimas būtų ar galiu kitais metais kreiptis į savo mokyklą ir prašyti leisti laikyti šį egzaminą? Prašau atsakyti, labai reikia atsakymo

Žinutė parašyta: 2010-12-30 22:37:36 | Nuoroda
Tutis20 rašė:

Sveiki ,turiu klausimą. Ar galima laikyti nelaikyto egzamino... pvz. šiais metais galėjau laikyti anglų egzaminą, bet nenuėjau nei į įskaitą, nei tuo lab į patį egzaminą... Tai klausimas būtų ar galiu kitais metais kreiptis į savo mokyklą ir prašyti leisti laikyti šį egzaminą? Prašau atsakyti, labai reikia atsakymo

Žinoma, kad galima. Galite laikyti ir egzaminą to dalyko, kurio net nesimokėte mokykloje. Reiktų kreiptis į bazinę miesto (rajono) mokyklą, kurią paskelbia NEC interneto svetainėje , apie sausio-vasario mėnesį. Už vieną egzaminą reik sumokėti 50 lt :D . Tik jums dar reiktų įskaitą išsilaikyti, bet nežinau kaip eksternams ją reikia laikyti, turbūt bazinėje mokykloje taip pat. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-12-31 15:18:34 | Nuoroda

ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija :D bet į šį klausimą atsakei, dėkui

Žinutė parašyta: 2011-01-01 13:23:17 | Nuoroda
Tutis20 rašė:

ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija :D bet į šį klausimą atsakei, dėkui

Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t)  , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2011-01-01 18:20:32 | Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:

Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t)  , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. 

gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais

Žinutė parašyta: 2011-01-01 19:15:53 | Nuoroda
Tutis20 rašė:
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:

Technologijų, tai ne informacinių technologijų (informatikos), o liaudiškai tariant darbų :D 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2011-01-02 13:11:47 | Nuoroda

O tai del egzaminu perlaikymo reikia kreiptis ne i savo mokykla, o i ta,  kuri skaitoma bazine? Nelabai suprantu... paaiskinkit :/

Žinutė parašyta: 2011-01-02 13:29:00 | Nuoroda

Taip, reikia kreiptis į bazinę mokyklą, ji paskelbiama sausio-vasario mėnesį. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2011-01-02 13:29:01 | Nuoroda

Taip, reikia kreiptis į bazinę mokyklą, ji paskelbiama sausio-vasario mėnesį. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2011-01-02 15:56:55 | Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:

Technologijų, tai ne informacinių technologijų (informatikos), o liaudiškai tariant darbų :D 

Taip. :)  Dariau labai paprastą uosinę rūbų pakabą :)  todėl ir  gavau tik 7 ;/

Žinutė parašyta: 2011-01-18 14:31:35 | Nuoroda

Jei kam įdomu, tai šiandien paskambinau į bazinę mokyklą Vilniuje ir sužinojau, kad imamas prastesnis įvertinimas, taigi gerai pagalvokit prieš perlaikydami.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą