Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-04
17:33:30
| Nuoroda
klausimas labai ne i tema, bet nesugalvojau kur dar galeciau parasyti: kur galima rasti siu metu egzaminu vertinimo instrukcijas ar ju dar isvis neskelbia? dekui |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-16
12:07:29
| Nuoroda
Sveiki aš taip pat nusprendžiau perlaikyti egzaminus pasidalinkit kaip ruošiatės mokytis savarankiškai ruoštis egzaminams ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-18
01:27:59
| Nuoroda
uuustia rašė:
neįstojau niekur, nors rašiau į VU ir KMU mediciną, o apsidraudimui į KU visuomenės sveikatą. bet niekur nepatekau Oho, su tokiais balais ir neįstojai ;o tai ko čia man norėt. Aš irgi mąstau perlaikyti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-27
11:53:02
| Nuoroda
Gal kas galit pasiūlyti kaune chemijos korepetitorių? Man labai reiktų. |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-29
17:50:11
| Nuoroda
Sveiki gal kas žinot ar reikia iš naujo laikyti lietuvių kalbėjimo įskaitą norint perlaikyti lietuvių egzaminą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-29
18:57:45
| Nuoroda
. . Rasa . . rašė:
Sveiki gal kas žinot ar reikia iš naujo laikyti lietuvių kalbėjimo įskaitą norint perlaikyti lietuvių egzaminą? Labas, iš naujo laikyti įskaitos nereikia. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-10-15
20:57:26
| Nuoroda
Sveiki,kur rasti biologijos valstybinio brandos egzamino programa?padekit,nesakykit ,kad nec .lt,nes man neatsidaro pdf,nesakykit kad parsisiusti,nes nemoku |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-15
21:02:59
| Nuoroda
Hello,noriu paklausti,ar yra biologijos mokyklinis egzaminas? |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-15
21:28:24
| Nuoroda
gloss rašė:
Hello,noriu paklausti,ar yra biologijos mokyklinis egzaminas? Deja. |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-30
20:54:50
| Nuoroda
Sveiki ,turiu klausimą. Ar galima laikyti nelaikyto egzamino... pvz. šiais metais galėjau laikyti anglų egzaminą, bet nenuėjau nei į įskaitą, nei tuo lab į patį egzaminą... Tai klausimas būtų ar galiu kitais metais kreiptis į savo mokyklą ir prašyti leisti laikyti šį egzaminą? Prašau atsakyti, labai reikia atsakymo |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-30
22:37:36
| Nuoroda
Tutis20 rašė:
Sveiki ,turiu klausimą. Ar galima laikyti nelaikyto egzamino... pvz. šiais metais galėjau laikyti anglų egzaminą, bet nenuėjau nei į įskaitą, nei tuo lab į patį egzaminą... Tai klausimas būtų ar galiu kitais metais kreiptis į savo mokyklą ir prašyti leisti laikyti šį egzaminą? Prašau atsakyti, labai reikia atsakymo Žinoma, kad galima. Galite laikyti ir egzaminą to dalyko, kurio net nesimokėte mokykloje. Reiktų kreiptis į bazinę miesto (rajono) mokyklą, kurią paskelbia NEC interneto svetainėje , apie sausio-vasario mėnesį. Už vieną egzaminą reik sumokėti 50 lt . Tik jums dar reiktų įskaitą išsilaikyti, bet nežinau kaip eksternams ją reikia laikyti, turbūt bazinėje mokykloje taip pat. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-12-31
15:18:34
| Nuoroda
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-01
13:23:17
| Nuoroda
Tutis20 rašė:
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t) , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-01
18:20:32
| Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t) , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-01
19:15:53
| Nuoroda
Tutis20 rašė:
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t) , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais Technologijų, tai ne informacinių technologijų (informatikos), o liaudiškai tariant darbų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-02
13:11:47
| Nuoroda
O tai del egzaminu perlaikymo reikia kreiptis ne i savo mokykla, o i ta, kuri skaitoma bazine? Nelabai suprantu... paaiskinkit |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-02
13:29:00
| Nuoroda
Taip, reikia kreiptis į bazinę mokyklą, ji paskelbiama sausio-vasario mėnesį. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-02
13:29:01
| Nuoroda
Taip, reikia kreiptis į bazinę mokyklą, ji paskelbiama sausio-vasario mėnesį. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-02
15:56:55
| Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t) , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais Technologijų, tai ne informacinių technologijų (informatikos), o liaudiškai tariant darbų Taip. Dariau labai paprastą uosinę rūbų pakabą todėl ir gavau tik 7 ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-18
14:31:35
| Nuoroda
Jei kam įdomu, tai šiandien paskambinau į bazinę mokyklą Vilniuje ir sužinojau, kad imamas prastesnis įvertinimas, taigi gerai pagalvokit prieš perlaikydami. |