Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-01-21
18:10:17
| Nuoroda
jožikas rašė:
Jei kam įdomu, tai šiandien paskambinau į bazinę mokyklą Vilniuje ir sužinojau, kad imamas prastesnis įvertinimas, taigi gerai pagalvokit prieš perlaikydami. Kai perlaikai egzaminus, gauni naują atestato priedą ir ten įrašomi perlaikyti egzaminų balai. Tačiau galioja ir senesnis atestato priedas su anksčiau laikytais egzaminais, tad prieš stojant į aukštąją mokyklą, nuneši du atestato priedus ir skaičiuoja bala iš tų įvertinimų, kurie žmogui yra palankesni. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-10
11:10:55
| Nuoroda
Sveiki visi, norintys perlaikyti egzaminus Pati siais metais perlaikysiu 2 egzaminus, jau susitvarkiau visa popierizma, sumokejau pinigus, belieka tik mokytis ir laukti egzaminu dienos. Prisiskaiciau cia visko, tai noriu dabar pasakyt tiksliai kaip yra. Norintys perlaikyt egzaminus turi nueiti i SAVO mokykla, kuri kitaip vadinama bazine. Ateje kreipiates i ta zmogu, kuris yra atsakingas uz egzaminus, mano atveju as kreipiaus i direktore, man dave saskaitos numeri, kur turejau pervest pinigus (uz viena egzamina 50lt) tada su banke ismustu cekiuku grizau atgal i mokykla, rekejo dar su savimi turet asmens dokumenta ir atestata, o toliau viskas vyko labai greit ir paprastai, padare mano atestato ir asmens dokumento kopija ir dave uzpildyt prasyma.Po to paaiskino, kad mano atestato naujo nieks neperdarys tik duos prierasa, geltona lapuka su naujais rezultatais ir as pati galesiu pasirinkt stojant koki noriu rezultata. Taigi norintys perlaikyt neklausykit kas ka kaip sako, o nezino. geriau palinkeciau greiciau apsisprest ir kol dar yra laiko eit pildyt prasyma, nes laiko liko iki kovo 7. Nebent, kaip man dar aiskino, jei buciau atejus veliau dar buciau galejusi pildyt prasyma, bet buciau dalyvavusi pakartotineje sesijoje. Tai va, neklausykit jokiu paskalu apie tai kaip tegales but tik tie jau kuriuos gausi, kad negales nikeko pasirinkt, juk tam ir mokam pinigus, kad esam saliski zmones ir laikom del saves. Taigi, sekmes visiems, kurie siekia geresniu rezultatu! |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-15
15:23:07
| Nuoroda
Tai trumpiau tariant kai perlaikau egzamina ir gaunu atestato prieda ar duomenu baze suzino mano naujaji rezultata automatiskai ar dar paciam reikia kur kreiptis su tuo atestato priedu? Tai jei netinka naujasis ivertinima uztenka to atestato priedo niekam neskelbti ir KB nepasikeicia? |