Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:43:59
| Nuoroda
Ievute! rašė:
Gurl rašė:
Ievute! rašė:
Sveiki, i turizma yra stojanciu? Sveika, rašiau antru numeriu o koks tavo kb? :)
Buvo 17.48, bet neprireikė, įstojau į teisę, gal yra bendraminčių? Gal žinot kokiam bendrabuty apgyvendina būsimus teisininkus? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:52:28
| Nuoroda
Sveiki, kas i Finansus istojo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:01:02
| Nuoroda
ausrytee, gali parasyti savo skype? Netycia tavo zinute istryniau ;D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:03:56
| Nuoroda
nerodo nieko ;/ |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:06:31
| Nuoroda
jeigu dabar atsisakai vietos tai 2 ture isstoti maziau ar daugiau sansu? ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:14:01
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jungle rašė:
istojau i maisto texnologija;DDp kas su manim?;O čia sėdi vienas kas cia per moxlas wapsie?;D niftiemu wos ne paskutiny padawiau;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:14:28
| Nuoroda
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:15:59
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh kokiu balu bandei stoti i medicina vnf?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:17:59
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh kokiu balu bandei stoti i medicina vnf? 17,86 Žemokas,bet pernai net su žemesniais gavo VNF
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:19:07
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:20:28
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh kokiu balu bandei stoti i medicina vnf? 17,86 Žemokas,bet pernai net su žemesniais gavo VNF
tai jo as irgi maciau, kazin kokie siemet balai buvo , nejaugi tokie auksti ?.. gal kas zinot kokie balai buvo stojant i medicina vf ir vnf?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:21:19
| Nuoroda
gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:22:57
| Nuoroda
studijos lt rašė:
gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama? Girdejau, kad i vf apie 19,5, o i vnf jau su 19 nebeprieme |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:23:17
| Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ...
Aš net nežinau kaip toliau elgtis o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)
i |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:24:09
| Nuoroda
Čia taip kilo balai šiemiat? o i buhalterine koks i vf buwo balas gal kas zino ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:26:50
| Nuoroda
Sveiki, as i buhalterine apskaita istojau:) su 17,96 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:27:48
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ...
Aš net nežinau kaip toliau elgtis o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)
i As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:27:59
| Nuoroda
As buhalterine apskaita istojau:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:28:10
| Nuoroda
studijos lt rašė:
gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama? Girdejau, kad i vf apie 19,5, o i vnf jau su 19 nebeprieme Draugas su 19,06 gavo VNF |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:30:25
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:
i As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met O su kokiu Kb įstojai?:) eh aš ir greičiausiai nerizikuosiu...O poto išvis liksiu be jokių pasiūlymų |