Kauno kolegija 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:43:59 | Nuoroda
Ievute! rašė:
Gurl rašė:
Ievute! rašė:

Sveiki, i turizma yra stojanciu?

Sveika, rašiau antru numeriu :)

o koks tavo kb? :)

Buvo 17.48, bet neprireikė, įstojau į teisę, gal yra bendraminčių? :D Gal žinot kokiam bendrabuty apgyvendina būsimus teisininkus? :)

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:52:28 | Nuoroda

Sveiki, kas i Finansus istojo? ;)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:01:02 | Nuoroda

ausrytee, gali parasyti savo skype? Netycia tavo zinute istryniau ;D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:03:56 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:06:31 | Nuoroda

jeigu dabar atsisakai vietos tai 2 ture isstoti maziau ar daugiau sansu? ?

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 49
  • Matematika / VBE 3
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:14:01 | Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jungle rašė:

istojau i maisto texnologija;DDp kas su manim?;O

čia sėdi vienas :D

kas cia per moxlas wapsie?;D niftiemu wos ne paskutiny padawiau;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:14:28 | Nuoroda

O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina :( ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh :(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:15:59 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:

O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina :( ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh :(

kokiu balu bandei stoti i medicina vnf?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:17:59 | Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:

17,86 Žemokas,bet pernai net su žemesniais gavo VNF :/

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:19:07 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:

Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika :) As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ... :D

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 52
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:20:28 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:

17,86 Žemokas,bet pernai net su žemesniais gavo VNF :/

tai jo as irgi maciau, kazin kokie siemet balai buvo , nejaugi tokie auksti ?.. gal kas zinot kokie balai buvo stojant i medicina vf ir vnf?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:21:19 | Nuoroda

gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:22:57 | Nuoroda
studijos lt rašė:

gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama?

Girdejau, kad i vf apie 19,5, o i vnf jau su 19 nebeprieme :)

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 73
  • Matematika / VBE 52
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:23:17 | Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
Piktzaizde rašė:

Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika :) As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ... :D

Aš net nežinau kaip toliau elgtis :) o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)

i

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:24:09 | Nuoroda

Čia taip kilo balai šiemiat? o i buhalterine koks i vf buwo balas gal kas zino ?

• Matematika / VBE 3
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:26:50 | Nuoroda

Sveiki, as  i buhalterine apskaita istojau:) su 17,96

• Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 63
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:27:48 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:

Aš net nežinau kaip toliau elgtis :) o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)

i

As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met :)

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 73
  • Matematika / VBE 52
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:27:59 | Nuoroda

As buhalterine apskaita istojau:)) 

• Istorija / VBE 65
  • Matematika / VBE 42
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:28:10 | Nuoroda
studijos lt rašė:

Girdejau, kad i vf apie 19,5, o i vnf jau su 19 nebeprieme :)

Draugas su 19,06 gavo VNF :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:30:25 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:

i

As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met :)

O su kokiu Kb įstojai?:) eh aš ir greičiausiai nerizikuosiu...O poto išvis liksiu be jokių pasiūlymų :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą