Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
14:25:31
| Nuoroda
linute321 rašė:
fajnjote rašė:
justynecka. (h) rašė:
linute321 rašė:
fajnjote rašė:
robertookea rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:
Kas į farmakotechniką? aš į farmakotechniką įstojau , bet kiek matau tai kol kas labai mažai įstojusių O koks įdomu mažiausia kb įstojusio Sveikos. As ir labai noriu istoti i farmakotechnika, tai laukiu atrojo turo rezultatu. o maziausias kb buvo 16.61 pirmajame etape. Istojau i farmakotechnika:)) su kokiu kb įstojai? As irgi istojau, mano 16.58. )) As su 16.38:)) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:11:09
| Nuoroda
mazyte92 rašė:
ingridaa51 rašė:
mazyte92 rašė:
ingridaa51 rašė:
mazyte92 rašė:
kas istojot i imoniu ir istaigu administravima? Įstojau aš į įaigmon. ir įstg. admn. mano kb buvo apie16,5 :]aš norėjau. Tu įstojai ? ir jeigun taip tai su kokiu kb? :) kai skaiciavau buvo 9.75 lyg, tai galvojau, kad tikrai niekur neistosiu, bet istojau i mokama o tai tu neistojai? as i maisto technologija istojau. o i administravima neistojau vf su 13,5 i vnf nerasiau ziauru
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:14:25
| Nuoroda
Sweiki. Visi kurie įstojom į įmonių ir įstaigų administravimą parašykit į skype barbe5525, padiskutuosim, susipažinsim ;D
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:35:41
| Nuoroda
Barbė. rašė:
mazyte92 rašė:
ingridaa51 rašė:
mazyte92 rašė:
ingridaa51 rašė:
mazyte92 rašė:
kas istojot i imoniu ir istaigu administravima? Įstojau aš į įaigmon. ir įstg. admn. mano kb buvo apie16,5 :]aš norėjau. Tu įstojai ? ir jeigun taip tai su kokiu kb? :) kai skaiciavau buvo 9.75 lyg, tai galvojau, kad tikrai niekur neistosiu, bet istojau i mokama o tai tu neistojai? as i maisto technologija istojau. o i administravima neistojau vf su 13,5 i vnf nerasiau ziauru
reikejo neimt tos maisto technologijos, juk as antru etapu su 13.5 i buhalterija vf istojau... |
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:48:30
| Nuoroda
Sveiki , gal yra zmoniu, kurie istojo i odontologine prieziura? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
16:52:39
| Nuoroda
Rasa0411 rašė:
Inguliaaa rašė:
Rasa0411 rašė:
Inguliaaa rašė:
Rasa0411 rašė:
Labukas,turiu toky fuxiska klausima..;DDD Kas yra ta "Studentiska duona",minima tam twarkarasty?;> STUDENTIŠKA DUONA - tai alus, degtinė nu ir žodžiu viskas kas dega (išskyrus anglis ir malkas) ;D nu ir aišku zakuskė jeigu tokia reikalinga ;D Tai man taip ir sake..;DD Tik,kazkaip netikejau ;D nu bet žinok tai yra gryna tiesa mergyt tad imk kad nepritrūktų ;D Kad as nlbj tokius dalykus wartoju,kai tokia maza,tai nk nepakeliu..xDDDD Ei,o gal kas nors zn kuris bendrabutis priklauso Ekonomikos ir teises fakultetui? numerio to bendrabučio tiksliai nežinau, bet rodos kažkur netoli hyper maximos kur savanorių prospekte randasi.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:02:42
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
dmistra rašė:
Labukas,istojau i turizmo vadyba VF ! Kiek pinigeliu kainuoja sudaryti sutarti? hey, kokiu balu pakliuvai? ) 120 14.42 |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:11:49
| Nuoroda
Inguliaaa rašė:
Rasa0411 rašė:
Inguliaaa rašė:
Rasa0411 rašė:
Inguliaaa rašė:
Rasa0411 rašė:
Labukas,turiu toky fuxiska klausima..;DDD Kas yra ta "Studentiska duona",minima tam twarkarasty?;> STUDENTIŠKA DUONA - tai alus, degtinė nu ir žodžiu viskas kas dega (išskyrus anglis ir malkas) ;D nu ir aišku zakuskė jeigu tokia reikalinga ;D Tai man taip ir sake..;DD Tik,kazkaip netikejau ;D nu bet žinok tai yra gryna tiesa mergyt tad imk kad nepritrūktų ;D Kad as nlbj tokius dalykus wartoju,kai tokia maza,tai nk nepakeliu..xDDDD Ei,o gal kas nors zn kuris bendrabutis priklauso Ekonomikos ir teises fakultetui? numerio to bendrabučio tiksliai nežinau, bet rodos kažkur netoli hyper maximos kur savanorių prospekte randasi.. http://www.kksa.lt/lt/gyvenimas/bendrabuciai |
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:26:27
| Nuoroda
Sveiki kas istojo i kauno kolegijos krastotvarkos fakulteta:)? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:40:58
| Nuoroda
ka galite pasakyti apie agroverslu technologiju studijas ar tai labai bloga specialybe:)? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:42:52
| Nuoroda
Blumeee rašė:
ir jei istojote i agroverslu technologijas parasykit man i el.p. [email protected], susipazinsim ir gal busim dar kambariokes:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:06:17
| Nuoroda
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:11:24
| Nuoroda
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( man ir panasiai as nelabai zaviuosi savo specialybe, ir kazkaip tas, kad man toli nuo miesto, Mastaiciuose fakultetas baugina.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:27:59
| Nuoroda
Blumeee rašė:
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( man ir panasiai as nelabai zaviuosi savo specialybe, ir kazkaip tas, kad man toli nuo miesto, Mastaiciuose fakultetas baugina.... o i kokia specialybe istojai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:31:46
| Nuoroda
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( o draudzia kas treciam etape dalyvaut? |
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:39:40
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( o draudzia kas treciam etape dalyvaut? as tai i agroverslu technologijas |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:41:12
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( o draudzia kas treciam etape dalyvaut? Tai aš jau sutartį pasirašiau... ar bene galima dalyvauti 3 ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:42:50
| Nuoroda
o gal kas daugiau ka apie agroverslu technologiju profesija zinot, gal cia visai nieko, apie pacia profesija pasiskaiciau, bet geriau, kai patys zmones pasisako |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:47:08
| Nuoroda
Blumeee rašė:
o gal kas daugiau ka apie agroverslu technologiju profesija zinot, gal cia visai nieko, apie pacia profesija pasiskaiciau, bet geriau, kai patys zmones pasisako Man taspats su maisto technologija.. nezinau ar perspektyvi.. ar reikalinga... man skamba kaip profkes profesija... nezinau ar tai gera profesija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:50:26
| Nuoroda
ingridaa51 rašė:
Blumeee rašė:
o gal kas daugiau ka apie agroverslu technologiju profesija zinot, gal cia visai nieko, apie pacia profesija pasiskaiciau, bet geriau, kai patys zmones pasisako Man taspats su maisto technologija.. nezinau ar perspektyvi.. ar reikalinga... man skamba kaip profkes profesija... nezinau ar tai gera profesija o i kokia profesija norejai istoti? |