Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-08-09
22:44:21
| Nuoroda
RobertasR rašė:
Istojau i maisto technologija VF I va iskilo dar 1 gal ir durnas bet vistiek klausimas.... VF - valstybes finansuojama ? I - istestines ? O kaip tiksliai suzinoti ar tai dalinai finansuojamos? ar tai vakarines? ar tai neakivaizdines paskaitos? Dekui uz info :> VF- valstybės finansuojama, o I-ištęstinės tai turėtų būt finansuojama pilnai, o ne dalinai, nebent vėliau į mokamą pereisi |
Žinutė parašyta:
2011-08-09
23:08:06
| Nuoroda
Gintera rašė:
RobertasR rašė:
Istojau i maisto technologija VF I va iskilo dar 1 gal ir durnas bet vistiek klausimas.... VF - valstybes finansuojama ? I - istestines ? O kaip tiksliai suzinoti ar tai dalinai finansuojamos? ar tai vakarines? ar tai neakivaizdines paskaitos? Dekui uz info :> VF- valstybės finansuojama, o I-ištęstinės tai turėtų būt finansuojama pilnai, o ne dalinai, nebent vėliau į mokamą pereisi Ištestinės tai ir yra neakivaizdinės studijos |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-09
23:41:24
| Nuoroda
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-10
00:02:28
| Nuoroda
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-10
10:38:21
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt D |
Žinutė parašyta:
2011-08-10
22:38:59
| Nuoroda
Sveiki, |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-10
23:32:23
| Nuoroda
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt D na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-10
23:52:26
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Mantulisv rašė:
Blumeee rašė:
Sveiki kas istojo i kauno kolegijos krastotvarkos fakulteta:)? Aš. Geoinformacija. Kur tu? As i agroverslu technologijas:) as ir i agroverslu .t ..:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
14:48:37
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt D na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai Na labas,as taip pat i krastotvarkos fakulteta,O tai kodel negausi nepasake? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
16:02:06
| Nuoroda
busimieji finansininkai eikite cia>>> www.facebook.com/pages/Finansai-2011-KK/230977906944140?created |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
20:09:28
| Nuoroda
Aš tai turbūt ir nerasiu žmogučių, įstojusių į anglų ir kitos užsienio kalbos pedagogiką ;o |
Žinutė parašyta:
2011-08-12
13:30:59
| Nuoroda
Sveikuciai. Gal kas nors turi nuomojama buta ir iesko kambariokes? Esu busima pirmo kurso studente kauno kolegijoje ,ieskau kambario dainavos mikrorajone.Pageidautina su kitomis studetemis. galiu gyventi su kita studente viename kambaryje arba atskitai viena kambaryje. Jeigu turite pasiulymu skambinkite ir rasykite sms siuo numeriu - 863986608. Tik rimti pasiulymai. Jeigu susidomejote,nedvejokite. P.s kaina neturetu virsyti 300lt/men (i suma ieina mokesciai) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
19:35:10
| Nuoroda
vynous rašė:
Sveiki, Baldai visuose barakuose yra taciau neipatingai geros bukles |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
16:51:50
| Nuoroda
Facebook'e sukurta grupė KK teisininkams "KK teisė 2011", parašykit, prijungsim ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-14
16:27:18
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-15
09:23:11
| Nuoroda
Agroverslininkai sukuriam facebook grupe? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-15
12:29:53
| Nuoroda
cheppas rašė:
Agroverslininkai sukuriam facebook grupe? Kuriam:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-15
14:10:10
| Nuoroda
Sveiki, parduodu bilietą į stovyklą 22-24d. Norintys rašykit 867422844 |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-15
23:55:35
| Nuoroda
Brukšt rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt D na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai Na labas,as taip pat i krastotvarkos fakulteta,O tai kodel negausi nepasake? pasake, todel, kad per arti gyvenu (60km) nuo Kauno, nesu naslaite, socialiai remtina, ar neigali todel negausiu . |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-17
14:16:34
| Nuoroda
Gal čia koks būsimas dantų technikas netyčia užklydo? |