Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:57:10
| Nuoroda
Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt. Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:59:13
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt. Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms. Ej kodel man nieks nieko nedave ;DD o tu kalbejai del LSP? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:00:21
| Nuoroda
O kur jum davė pildyt lapą dėl stipendijų? ;o Pasirašant sutartis? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:03:03
| Nuoroda
Sudoku rašė:
O kur jum davė pildyt lapą dėl stipendijų? ;o Pasirašant sutartis? 6 aukste pasigavo, kai ejau i anglu kalbos testa |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:05:33
| Nuoroda
Mane irgi. Ir tas faktas, jog nereikėjo nurodyt sąskaitos banko, tvarkant stipendijas, labai keistai atrodo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:05:51
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt. Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms. Ej kodel man nieks nieko nedave ;DD o tu kalbejai del LSP? :) nežinau net už ką mane taip apdovanojo ;DDD pamiršau dėl lsp,kaip ir dėl fuksų stovyklos. žiauru. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:08:14
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt. Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms. Ej kodel man nieks nieko nedave ;DD o tu kalbejai del LSP? :) nežinau net už ką mane taip apdovanojo ;DDD pamiršau dėl lsp,kaip ir dėl fuksų stovyklos. žiauru. o as tai tingejai beiti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:08:20
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Sudoku rašė:
O kur jum davė pildyt lapą dėl stipendijų? ;o Pasirašant sutartis? 6 aukste pasigavo, kai ejau i anglu kalbos testa Hmmm, man nereikėjo laikyt testo, tai kažkaip nesusidūriau |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:09:30
| Nuoroda
Metamorfozė rašė:
Mane irgi. Ir tas faktas, jog nereikėjo nurodyt sąskaitos banko, tvarkant stipendijas, labai keistai atrodo. Aj tos panos surasys ten savo saskaitas ir joms nueis stipendijos, neprgyvenkit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:14:34
| Nuoroda
Sudoku rašė:
Sandrittta rašė:
Sudoku rašė:
O kur jum davė pildyt lapą dėl stipendijų? ;o Pasirašant sutartis? 6 aukste pasigavo, kai ejau i anglu kalbos testa Hmmm, man nereikėjo laikyt testo, tai kažkaip nesusidūriau As tai nzn |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:14:36
| Nuoroda
Kai man tenka kartais pasiimti pinigų iš banko, aš tik paduodu asmens tapatybės kortelę ir pagal ją atranda mano sąskaitą. Turbūt banko sąskaitą atranda pagal asmens kodą. Toks mano spėjimas. Ir todėl nereikėjo parašyti sąskaitos numerio. Aš pats klausiau, ar jo reikia ir sakė, kad nereikia, kai ėjau rašyti lapo dėl stipendijos. |
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:16:23
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Kai man tenka kartais pasiimti pinigų iš banko, aš tik paduodu asmens tapatybės kortelę ir pagal ją atranda mano sąskaitą. Turbūt banko sąskaitą atranda pagal asmens kodą. Toks mano spėjimas. Ir todėl nereikėjo parašyti sąskaitos numerio. Aš pats klausiau, ar jo reikia ir sakė, kad nereikia, kai ėjau rašyti lapo dėl stipendijos. Tai kaip dbr zinot, ar bereik kazi jiems siust tuos savo duomenis el. pastu? :/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:18:44
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
ąčęėįšųūž rašė:
Kai man tenka kartais pasiimti pinigų iš banko, aš tik paduodu asmens tapatybės kortelę ir pagal ją atranda mano sąskaitą. Turbūt banko sąskaitą atranda pagal asmens kodą. Toks mano spėjimas. Ir todėl nereikėjo parašyti sąskaitos numerio. Aš pats klausiau, ar jo reikia ir sakė, kad nereikia, kai ėjau rašyti lapo dėl stipendijos. Tai kaip dbr zinot, ar bereik kazi jiems siust tuos savo duomenis el. pastu? :/ Aš irgi neįsivaizduoju. Viskas greitai vyko. Dar toks džiugesys buvo. Reikės sekti naujienas, o jei ką, tuomet klausti ir rašyti. |
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:20:54
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Sandrittta rašė:
ąčęėįšųūž rašė:
Kai man tenka kartais pasiimti pinigų iš banko, aš tik paduodu asmens tapatybės kortelę ir pagal ją atranda mano sąskaitą. Turbūt banko sąskaitą atranda pagal asmens kodą. Toks mano spėjimas. Ir todėl nereikėjo parašyti sąskaitos numerio. Aš pats klausiau, ar jo reikia ir sakė, kad nereikia, kai ėjau rašyti lapo dėl stipendijos. Tai kaip dbr zinot, ar bereik kazi jiems siust tuos savo duomenis el. pastu? :/ Aš irgi neįsivaizduoju. Viskas greitai vyko. Dar toks džiugesys buvo. Reikės sekti naujienas, o jei ką, tuomet klausti ir rašyti. Na jo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:44:01
| Nuoroda
Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta: DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:49:36
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta: DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608. Manęs klausė, ar turiu Swed banke sąskaitą, tad pasakiau, kad turiu ir po to ėjau pasirašyti dėl stipendijos lapo, bet dėl koretelės išėmimo nesirašiau, nes galvojau, kad per greitai čia viskas, labai greitai, reikia pagalvoti. Siūlė „Zoom“ programą. Tad pasirašiau tik lapą dėl stipendijos. |
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:52:54
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta: DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608. Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:54:40
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta: DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608. Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt Neturėjau, tad man į blogą neišeis kortelės užsisakymas, tuo labiau nemokamai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:59:27
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta: DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608. Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt Neturėjau, tad man į blogą neišeis kortelės užsisakymas, tuo labiau nemokamai. Tai jauciu del to ir gavai dovanu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
17:00:22
| Nuoroda
Esmė, ne tau vienai man irgi baugu |
|
|