Būsimieji VDU pirmakursiai, susipažinkim ir mes ;>
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:57:10 | Nuoroda

Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt.  Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms.

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:59:13 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:

Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt.  Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms.

Ej kodel man nieks nieko nedave ;DD o tu kalbejai del LSP? :)

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:00:21 | Nuoroda

O kur jum davė pildyt lapą dėl stipendijų? ;o Pasirašant sutartis? 

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:03:03 | Nuoroda
Sudoku rašė:

6 aukste pasigavo, kai ejau i anglu kalbos testa :)

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:05:33 | Nuoroda

Mane irgi. Ir tas faktas, jog nereikėjo nurodyt sąskaitos banko, tvarkant stipendijas, labai keistai atrodo. :|

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:05:51 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

nežinau net už ką mane taip apdovanojo ;DDD pamiršau dėl lsp,kaip ir dėl fuksų stovyklos. žiauru.

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:08:14 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

nežinau net už ką mane taip apdovanojo ;DDD pamiršau dėl lsp,kaip ir dėl fuksų stovyklos. žiauru.

o as tai tingejai beiti :D aj galvoju vistiek intike del lsp bus viskas surasyta :D

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:08:20 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Sudoku rašė:

Hmmm, man nereikėjo laikyt testo, tai kažkaip nesusidūriau :/ Bet aš nuėjau į VDU finansų tarnybą. Ten kažkokia moterėlė pavaduojanti buvo, kuri pati nelabai ką žinojo, davė kažkokį popieriuką pildyt, bet ten reikėjo nurodyt sąskaitos nr. Tikiuosi praeis :/ O kaži rugpjūčio gale gal bus galima susitvarkyti, jei kas netaip, nes toi gyvenu, dėl vieno popieriuko nenorėčiau vėl važiuoti :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:09:30 | Nuoroda
Metamorfozė rašė:

Mane irgi. Ir tas faktas, jog nereikėjo nurodyt sąskaitos banko, tvarkant stipendijas, labai keistai atrodo. :|

Aj tos panos surasys ten savo saskaitas ir joms nueis stipendijos, neprgyvenkit :DD

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:14:34 | Nuoroda
Sudoku rašė:
Sandrittta rašė:
Sudoku rašė:

Hmmm, man nereikėjo laikyt testo, tai kažkaip nesusidūriau :/ Bet aš nuėjau į VDU finansų tarnybą. Ten kažkokia moterėlė pavaduojanti buvo, kuri pati nelabai ką žinojo, davė kažkokį popieriuką pildyt, bet ten reikėjo nurodyt sąskaitos nr. Tikiuosi praeis :/ O kaži rugpjūčio gale gal bus galima susitvarkyti, jei kas netaip, nes toi gyvenu, dėl vieno popieriuko nenorėčiau vėl važiuoti :D

As tai nzn :D gaila, kad nieks normaliai neinformavo ka ten daryt, o mes pinigu tai norim :D

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:14:36 | Nuoroda

Kai man tenka kartais pasiimti pinigų iš banko, aš tik paduodu asmens tapatybės kortelę ir pagal ją atranda mano sąskaitą. Turbūt banko sąskaitą atranda pagal asmens kodą. Toks mano spėjimas. Ir todėl nereikėjo parašyti sąskaitos numerio. Aš pats klausiau, ar jo reikia ir sakė, kad nereikia, kai ėjau rašyti lapo dėl stipendijos.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:16:23 | Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:

Kai man tenka kartais pasiimti pinigų iš banko, aš tik paduodu asmens tapatybės kortelę ir pagal ją atranda mano sąskaitą. Turbūt banko sąskaitą atranda pagal asmens kodą. Toks mano spėjimas. Ir todėl nereikėjo parašyti sąskaitos numerio. Aš pats klausiau, ar jo reikia ir sakė, kad nereikia, kai ėjau rašyti lapo dėl stipendijos.

Tai kaip dbr zinot, ar bereik kazi jiems siust tuos savo duomenis el. pastu? :/

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:18:44 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
ąčęėįšųūž rašė:

Aš irgi neįsivaizduoju. Viskas greitai vyko. Dar toks džiugesys buvo. Reikės sekti naujienas, o jei ką, tuomet klausti ir rašyti.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:20:54 | Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Sandrittta rašė:
ąčęėįšųūž rašė:

Aš irgi neįsivaizduoju. Viskas greitai vyko. Dar toks džiugesys buvo. Reikės sekti naujienas, o jei ką, tuomet klausti ir rašyti.

Na jo :)

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:44:01 | Nuoroda

Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta:

DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608.

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:49:36 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:

Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta:

DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608.

Manęs klausė, ar turiu Swed banke sąskaitą, tad pasakiau, kad turiu ir po to ėjau pasirašyti dėl stipendijos lapo, bet dėl koretelės išėmimo nesirašiau, nes galvojau, kad per greitai čia viskas, labai greitai, reikia pagalvoti. Siūlė „Zoom“ programą. Tad pasirašiau tik lapą dėl stipendijos.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:52:54 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:

Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:54:40 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt

Neturėjau, tad man į blogą neišeis kortelės užsisakymas, tuo labiau nemokamai.

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:59:27 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Neturėjau, tad man į blogą neišeis kortelės užsisakymas, tuo labiau nemokamai.

Tai jauciu del to ir gavai dovanu :D

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:00:22 | Nuoroda

Esmė, ne tau vienai man irgi baugu :D bet lb jau noriu studijuoti,tai tieks:)

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 51
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą