Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
03:15:02
| Nuoroda
drakas rašė:
Kam nori tam nešk Man užlipus ant scenos direktorė pareiškė, kad manim nusivylė, nors aš pats savim labai džiaugiuosi, tai net nedaviau jai gėlės, nes nuotaiką sugadino. Padaviau auklėtojai. Galima sakyti spjove i veida |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
11:36:39
| Nuoroda
drakas rašė:
kunigunda forever rašė:
sveiki visi. man isleistuves ryt. kartu ir liudna ir linksma. bet vat man iskilo toks klausimelis: kam reiketu nunesti geliu? mokytojoms? direktoriui? draugei, kuri atsieme atestata?
Kam nori tam nešk Man užlipus ant scenos direktorė pareiškė, kad manim nusivylė, nors aš pats savim labai džiaugiuosi, tai net nedaviau jai gėlės, nes nuotaiką sugadino. Padaviau auklėtojai. as nenesiau niekam, nes tai tikrai tik MUSU svente. o jei buciau nesus, tai buciau turejus labai daug ju pirkti tai jau geriau prisipirkom dangaus zibintu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
11:38:56
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:
O jum patiems tos cepos nejuokingai atrodo? Ypač per išleistuves... Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet tos lenciūginės cepos man asocijuojasi su emigrantais statybininkais arba neseniai iš zonos parėjusiais pileičiais:) LOL Aš manau, kad jis juokavo dėl jų. Ir dėl kojiniu. Na vistiek fain žmogus pagalvoju, kad aš rimtai šneku. Man tai pirmas kartas kai mane rimtu paskaito |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
12:29:53
| Nuoroda
sokoladinis>>> Taip,tik nuotaiką sugadino. O dabar visa tai jau neberūpi, nes esu savim patenkintas siestaa>>> Aš ir manau, kad abiturientai neturėtų nešti gėlių, nes per paskutinį skambutį visom mokytojom dalinom. Be to tai mūsų šventė ir mums mokytojos turėtų gėles dovanoti.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
13:11:27
| Nuoroda
@ drakas tavo direktorei matyt protelis aptemo, svarbiausiu asmeniu pasijaute ir uzmirso, kas yra isleituves |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
13:26:52
| Nuoroda
Panevėžyje išleistuvių vakarą aptemdė abiturientės mirtis
R.I.P. :\ P.s. pas mus šiandien išleistuvės:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
15:43:57
| Nuoroda
Aš tai išleistuvių nelaikau labai didele švente. Dėl manęs galėtų jų ir nebūti. Baigėm mokyklą, vai tai tai, kokia šventė, kaip sunku buvo, kiek daug laimingų ir liūdnų akimirkų..xujnia.. Eilinis pagėrimas ir tiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
19:58:34
| Nuoroda
man tai rytoj isleistuves laukiu. visu pirma noriu atestata gaut, o vakarine dalis- tai neeilinis pasibuvimas su visais dvyliktokais..kas gers, kas ne, man nesvarbu, svarbiausia, kad pati pasidarysiu sau svente |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
20:46:00
| Nuoroda
Jo... Ir man rytoj, net nesitiki, kad jau baigiau mokyklą... Och širdy užplūdo džiaugsminga nostalgija... ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-11
12:51:12
| Nuoroda
pasidalinam isleistuviu akimirkomis? :)) taprasme foto ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-11
14:39:30
| Nuoroda
Jau po išleistuvių, buvo super |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-11
15:54:06
| Nuoroda
bulletukas rašė:
pasidalinam isleistuviu akimirkomis? :)) taprasme foto ) Tokie zmones kaip tu gadina isleistuves. Fotografuoja, o paskui platina nuotraukas internete. Juk nori parodyti tikrai ne mieliausias foto. Per tokius atsilikelius nei normaliai pasitusinsi, nei ka, kai zinai, kad esi pastoviai stebimas ir fiksuojamas. Pats turbut tupejai kampe su fotoaparatu, gal ir miegi su juo? Pizdukas ir tiek! |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-11
17:42:27
| Nuoroda
Šokoladinis, nerėkauk. Pvz. pas mus išleistuvės - nusilakimas juodas. Buvau vienas iš kokių penkių, kurie išbuvo 'sausi', tai keista buvo stebėt beje, aš mokyklą baigiau kartu su buvusiomis 'Mokinukėmis', dabar "Studentėmis". Ką, dabar turėčiau su jų girtų nuotraukomis bėgt į kokią "panelę"? Ko gero pasiūlytų valiutos neblogai Beje, mano išleistuvės buvo ketvirtadienį. Tauriųjų gėrimų neėmiau, bet kavos ištaršiau apie 3 litrus. Aš vis dar nemiegojęs nuo ketvirtadienio ryto D |
Žinutė parašyta:
2009-07-11
17:44:01
| Nuoroda
Pas mus visi fotkino ir fotkinosi, visiems patiko. Aišku, neužilgo kiti jau nenulaikė fotiko rankose. |
Žinutė parašyta:
2009-07-11
18:03:33
| Nuoroda
VytasSi rašė:
Tauriųjų gėrimų neėmiau, bet kavos ištaršiau apie 3 litrus. Aš vis dar nemiegojęs nuo ketvirtadienio ryto D :DD gerai cia. o del nuotrauku tikrai bjauru kai talpina, kad pazemintu nusilakusius... taip daryt zema. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-11
22:27:07
| Nuoroda
Talpint nereikia, bet pačiam smagu bus žiūrinėt nuotraukas, kur klasiokai parpuolę, o jų miegantys veidai markeriais pagražinti |
Žinutė parašyta:
2009-07-11
22:27:53
| Nuoroda
Talpinimas - gaidys. Bet fotkinimas yra kiekvieno baliaus ar susibūrimo atributas. |
Žinutė parašyta:
2009-07-11
22:35:18
| Nuoroda
isgeriau siek tiek martinio ir putojancio vyno, taciau vistiek kazkas nufotografavo paduodant draugui Metaxos buteli |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-11
22:39:53
| Nuoroda
Na ir kas? Ar būtent šį tavo judesį norėjo užfiksuot, ar beleką fotkino ir tiesiog į tave pataikė? Vajetau, bėdą radai. |
Žinutė parašyta:
2009-07-11
22:55:09
| Nuoroda
VytasSi rašė:
Na ir kas? Ar būtent šį tavo judesį norėjo užfiksuot, ar beleką fotkino ir tiesiog į tave pataikė? Vajetau, bėdą radai. o kas tau pamiegoti neleidzia? |
|
|