Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
12:55:26
| Nuoroda
tai kaip suprantu 1920 m. geguzes 15 d. buvo igyvvendinta vasario 16 kazkokia tai nuostata,,, hm. nzn, matai kad vasario 16 buvo priimtas istatymas / aktas o igyvendintas tik 1920 geguzes 15. na nzn:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
14:09:06
| Nuoroda
Dreamer rašė:
tai kaip suprantu 1920 m. geguzes 15 d. buvo igyvvendinta vasario 16 kazkokia tai nuostata,,, hm. nzn, matai kad vasario 16 buvo priimtas istatymas / aktas o igyvendintas tik 1920 geguzes 15. na nzn:) girdėjai kad varpai skambėjo, bet nežinai kurioj bažnyčioje. Jei ir buvo kažkoks įstatymų priėmimas, tai jis nereikšmingas ir tikrai tokio egzamine nebus Net Istorijos Olimpiados programoje tokio dalyko, kaip tu minėjai nebuvo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
16:58:25
| Nuoroda
:D cia gerai pasakei |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
16:59:41
| Nuoroda
nu as sakau kad apie ta 1920 nieko nera net nera programoje egzamino |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
17:39:51
| Nuoroda
Aivaras77 rašė:
Del situ tai viskas aisku, 1917 - rysiai su Vokietija, o 1918 nepriklausoma. Bet islindo ten atsakymuose 1920 nepriklausomybes aktas, tai del to ir sakau ar jus zinot. www.elta.lt/zinute_pr.php?inf_id=1196833 cia kazka panasaus radau, bet nieko aiskaus hm įdomiai. gal turėjo omeny,kad steigiamasis seimas įtvirtino realią nepriklausomybę po tų nepriklausomybės kovų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
14:40:29
| Nuoroda
Sveiki . turiu istorijos pagal 2010 metu programa parengtus konspektus . 98psl apimties, nieko nereikalingo. jeigu ka sudomino kreipkites. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
15:56:01
| Nuoroda
ILtuteee rašė:
Sveiki . turiu istorijos pagal 2010 metu programa parengtus konspektus . 98psl apimties, nieko nereikalingo. jeigu ka sudomino kreipkites. Labai sunku nuspręsti, kas yra reikalinga ir kas ne, argi ne ? Aš pati darausi konspektą ir susiduriu su tokia problema, tad prisirašau galbūt ir šiek tiek mažiau svarbių dalykų, bet padedančių gaudytis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
18:28:23
| Nuoroda
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
18:39:22
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... aš tai ruošiuosi ruošiuosi knygų nevalgau - neskanu joke šiaip jau pasimečiau kelintą kartą kartojam kai kuriuos dalykus .. db darausi visko konspektą - naudinga tuo. kad skaitau knygas, o rašydama geriau įsimenu, be to prieš egzaminą naudinga paskaitinėt bus, o ne ištisas krūvas knygų. Mano planuose Petreikio permesti akimi užduotis dar ir mylimieji žemėlapiai bei karikatūras pasižiūrėt iš įvairių pratybų, o prieš pat egzaminą draugauti su valstybinėmis užduotimis. Daugiau jau net ir nežinau ką padaryti galima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
18:44:07
| Nuoroda
AušraL rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... aš tai ruošiuosi ruošiuosi knygų nevalgau - neskanu joke šiaip jau pasimečiau kelintą kartą kartojam kai kuriuos dalykus .. db darausi visko konspektą - naudinga tuo. kad skaitau knygas, o rašydama geriau įsimenu, be to prieš egzaminą naudinga paskaitinėt bus, o ne ištisas krūvas knygų. Mano planuose Petreikio permesti akimi užduotis dar ir mylimieji žemėlapiai bei karikatūras pasižiūrėt iš įvairių pratybų, o prieš pat egzaminą draugauti su valstybinėmis užduotimis. Daugiau jau net ir nežinau ką padaryti galima. o ka is politologijos mokais? ir kiek planuoji gaut? tai daryk valstybinius, matysi, kaip seksis, jei nekaip-teks daryt kazka... man rasyt nepatinka, nes toks dvigubas darbas-ir skaityt, ir rasyt... as skaitau ir pasibraukiu, isimenu kazkaip, po kurio laiko vel akim permetu, rasyt nenaudinga man... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
20:05:36
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... Aš iš dalies jau du kontros vadovėlius perskaičiau, dabar baiginėju naujausiųjų laikų, jei netingėsiu per savaitgalį pabaigsiu o apie roma ir graikus iš kitų šaltinių skaitinėsiu, nors jos visiškai aš nemoku poto dar konspektus skaitinėsiu iš keletos knygų, ir jei bus laiko pasprendinėsiu ką nors. Žemėlapius daugiau mažiau gaudausi. Tik su karikatūrom gali mane pagauti, ne visada gerai mintį pagaunu, jei nematyta karikatūra. O šiaip dėl politologijos tai nereiktų labai pergyventi. Ji būna tik testiniuose klausimuose, ir labai kartais šaltiniuose keli klausimai. O daugiausia klausimų gi būna iš konstitucijos, tai geriau konstitucija perskaityki nes kažkuriais metais žiūrėjau testą, tai berods net 5 klausimai iš konstitucijos buvo |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
20:30:06
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... Aš iš dalies jau du kontros vadovėlius perskaičiau, dabar baiginėju naujausiųjų laikų, jei netingėsiu per savaitgalį pabaigsiu o apie roma ir graikus iš kitų šaltinių skaitinėsiu, nors jos visiškai aš nemoku poto dar konspektus skaitinėsiu iš keletos knygų, ir jei bus laiko pasprendinėsiu ką nors. Žemėlapius daugiau mažiau gaudausi. Tik su karikatūrom gali mane pagauti, ne visada gerai mintį pagaunu, jei nematyta karikatūra. O šiaip dėl politologijos tai nereiktų labai pergyventi. Ji būna tik testiniuose klausimuose, ir labai kartais šaltiniuose keli klausimai. O daugiausia klausimų gi būna iš konstitucijos, tai geriau konstitucija perskaityki nes kažkuriais metais žiūrėjau testą, tai berods net 5 klausimai iš konstitucijos buvo kaip tik siandien ji dariau, is viso 25 klausimai buvo, 5 ar 6 ju - is konstitucijos. 24 taskus paemiau. ziuriu, daug kas istorijai stipriai ruosias, konkurentu bus nemazai is politologijos dar gali but apie jto, es, visokias eeb-tu biski nenoreciau... arba is siu dienu partiju kokiu, veee.. nebuna tu karikaturu belekiek, jei ir buna, palei saltinius reik gaudytis, todel come down bet siaip karikaturas is krontos vadoveliu i egzus sudeda, tai perversk butinai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
20:44:56
| Nuoroda
nu tų konkurentų visada panašiai. tik gal čia sutapimas, kad tiek apsireiškėm internete :) o mano tikslas taipogi virš 90. Svajonėse net virš 95. O kaip bus - bus matyt |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:15:32
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
nu tų konkurentų visada panašiai. tik gal čia sutapimas, kad tiek apsireiškėm internete :) o mano tikslas taipogi virš 90. Svajonėse net virš 95. O kaip bus - bus matyt daug kas nuo sekmes priklauso, t.y. kokios uzduotys paklius. o ko nors is romos ir graikijos tikies? moki tas visas gerusijas, eklezijas ir pan? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:17:16
| Nuoroda
tikrai nebus tokiu smulkmenu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:21:30
| Nuoroda
Melija rašė:
tikrai nebus tokiu smulkmenu. is kur tokia garantuota? be to, bandomajam buvo koliziejai visokie, kas galbut tau atrodo smulkmena. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:23:32
| Nuoroda
Na cia ganetinai zinomas dalykas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:25:38
| Nuoroda
Melija rašė:
Na cia ganetinai zinomas dalykas. tai, ko tu nezinai, nebutinai yra smulkmena. ir jei darai senu metu egzus, turetum matyt, jog daug kas atrodo "smulkmena" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:33:21
| Nuoroda
ko cia piktinies? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:35:20