Istorija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-03-04 12:20:22 | Nuoroda

Aš jai anglų 50 surinkčiau ir būtų labai gerai :D

Žinutė parašyta: 2010-03-05 16:37:06 | Nuoroda
witiulka rašė:

Mokykloje kai davė mums bandomąjį egzaminą gavau 48t iš 54t, o iš nec.lt naujausiojo bandomojo surinkau 88, šeip istorija tikiuosi išlaikyti virš 90... kiek jūs tikitės?

Aš bandomąjį dariau pati tai savarankiškai įsivertinau, kad surinkau apie 92 taškus, bet nežinau ar mokytoja taip gerai įvertintų Tikiuos arti 95 surinkt

Žinutė parašyta: 2010-03-06 21:56:44 | Nuoroda
witiulka rašė:

Mokykloje kai davė mums bandomąjį egzaminą gavau 48t iš 54t, o iš nec.lt naujausiojo bandomojo surinkau 88, šeip istorija tikiuosi išlaikyti virš 90... kiek jūs tikitės?

As tikiuosi mazdaug 78 / 100.

Siaip neblogai.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-03-08 19:49:16 | Nuoroda

Kaip manot, ar per likusius du su puse menesio imanoma gerai pasiruosti istorijos valstybiniam egzaminui, jei niekad pries tai nesimokiau jos. Ta prasme pazymiai buvo pakankamai geri 7-9, bet galvoj tai neislike jokiu ziniu. Kaip manot ar kasdien pasiskaitinejant ir pasimokant po kokias dvi valandas imanoma pasiruosti? 

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-03-08 19:52:27 | Nuoroda

pabandyk ir pamatysi. nuo individo priklauso. o ar tau pavyks, niekas negali pasakyti

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 35
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 50
Žinutė parašyta: 2010-03-09 16:11:15 | Nuoroda
Laura18 rašė:

Kaip manot, ar per likusius du su puse menesio imanoma gerai pasiruosti istorijos valstybiniam egzaminui, jei niekad pries tai nesimokiau jos. Ta prasme pazymiai buvo pakankamai geri 7-9, bet galvoj tai neislike jokiu ziniu. Kaip manot ar kasdien pasiskaitinejant ir pasimokant po kokias dvi valandas imanoma pasiruosti? 

Manau, kad jei tikrai skirsi tas 2 valandas kasdien tai pasiruost galima, bet nezinau ar taip sugebesi, nes daznai kasdien virsta i kas antra diena, o 2 valandos i 40min

Žinutė parašyta: 2010-03-09 17:59:45 | Nuoroda

Jo, valios cia labai reikia :D Na bet reikia suiimti pagaliau ir prisiverst pradet mokytis, kad ir kaip man ta istorija nepatiktu  

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-03-10 13:20:37 | Nuoroda
Laura18 rašė:

Lygiai tokia pati situacija pas mane. Viskas iš istorijos "kažkur girdėta", bet tiksliai tai nemoku nieko.. Pradėjau mokytis ir susinormuoju per savaitę kiek turiu išmokt. Negaliu/nenoriu vieną dieną - kitą ilgiau pasėdžiu prie knygų. Kai nori - viskas įmanoma. Jei turėsi valios ir mokysi tai laisvai gali ir gerai pasiruošt. :)

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-03-12 22:59:23 | Nuoroda

Jau pradejau, susiskirsciau visas temas, paziurejau kiek laiko kam skirti kad speciau nu ir tikekimes turesiu valios nepasiduot ir ismokt :D ;)

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-03-12 22:59:24 | Nuoroda

Jau pradejau, susiskirsciau visas temas, paziurejau kiek laiko kam skirti kad speciau nu ir tikekimes turesiu valios nepasiduot ir ismokt :D ;)

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-03-13 20:45:05 | Nuoroda
Laura18 rašė:

Sėkmės, konkurente

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-03-14 13:06:00 | Nuoroda

O tai jūs čia visi mokotės ne tik kiek mokykloj reikia, bet ir savarankiškai kartojat? Jau?..

Žinutė parašyta: 2010-03-14 15:10:18 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

O tai jūs čia visi mokotės ne tik kiek mokykloj reikia, bet ir savarankiškai kartojat? Jau?..

pati pagalvok 2men liko

Žinutė parašyta: 2010-03-14 15:17:02 | Nuoroda

Na jei tu saziningai mokeisi visalaik viska mokykloj, tai gal tau ir ne taip svarbu jau pradeti kartotis, bet kadangi as tik sededavau ir svajodavau per istorijos pamokas tai pas mane spragos milziniskos yra. Seip cia nuo kiekvieno individualiai priklauso, jauti ar moki ar ne, bet istorija man atrodo vistiek papildomai pasiskaitinet reiketu ;) 

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-03-14 16:09:36 | Nuoroda

Gerai, ir aš susigriebsiu po Velykų atostogų  Iškilmingai pasižadu :D

patiko man ta istorija, bet dabar tai jau bloga nuo jos

Žinutė parašyta: 2010-03-14 16:58:21 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Gerai, ir aš susigriebsiu po Velykų atostogų  Iškilmingai pasižadu :D

patiko man ta istorija, bet dabar tai jau bloga nuo jos

Gerai bent jau tas kad patinka tau ;) as tai nekenciu tos istorijos :D todel dar sunkiau prisiverst mokytis 

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-03-14 17:15:14 | Nuoroda

O man istorija nuo 9kl yra pats įdomiausias moklsas, kuriam savo kišenpinigius leidžiu :) ir aš kartotis pradėsiu tik po anglų įskaitos :)

Žinutė parašyta: 2010-03-14 17:31:41 | Nuoroda

nu man patinka pačios pamokos. Net ir kai jų 5 savaitėj ir penktadieniais paskutinė :D Bet jau egzaminas...tas būsimas kalimas jam.... vadovėliai, kurios vos vos talpina lentyna...  

Kažkada su klasioke išbandėm tokį metodą, per skype prieš kontrolinį pakalbėdavom apie viską taip... žmonių kalba ir šiaip taip linksmai, ir veikė, aš net 10 dažniau gaudavau:D Lūžtu dabar paskaičius tuos pokalbius

O tai kam laikai egzaminą,jei nemėgsti? :)

Žinutė parašyta: 2010-03-14 17:35:26 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

nu man patinka pačios pamokos. Net ir kai jų 5 savaitėj ir penktadieniais paskutinė :D Bet jau egzaminas...tas būsimas kalimas jam.... vadovėliai, kurios vos vos talpina lentyna...  

Kažkada su klasioke išbandėm tokį metodą, per skype prieš kontrolinį pakalbėdavom apie viską taip... žmonių kalba ir šiaip taip linksmai, ir veikė, aš net 10 dažniau gaudavau:D Lūžtu dabar paskaičius tuos pokalbius

O tai kam laikai egzaminą,jei nemėgsti? :)

Nes galvoju apie teise. Seip ziuresiu kuri geriau islaikysiu, matematika ar istorija, ir ta kryptim turbut suksiu ;)

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-03-14 17:38:35 | Nuoroda

Vajetau, gi teisėj tiek bus tos istorijos, negadink sau gyvenimo :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą