Istorija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-03-15 13:53:42 | Nuoroda

Ledutte, aš irgi mokausi iš tos žalios knygos "Lietuva ir pasaulis". Pagrindas mano žinių. :) Dar pas kitos knygos autorių kur rašo  "Į egzaminą  be baimės" - einu papildomai visus metus. Bet vistiek žiauriai nelenda į galvą man ta istorija ... Siaubas.

Kiek jūs toli jau mokotės visos, aš dar tik šią savaitę nuo šaltojo karo pradėsiu. Iki kovo pabaigos. O balandį mokysiuos iki pirmojo pasaulinio karo visą istoriją. Gegužę kartosiu viską. Toks mano planas :D

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-03-15 14:42:40 | Nuoroda

Mes pradėjo šaltąjį karą :)

Žinutė parašyta: 2010-03-16 18:51:54 | Nuoroda

Ne išmintingoji, kodėl sakai, kad istorija nelenda? jeigu jau metus vaikštai pas Petreiki, tai turėtų būti viskas OK :)) Mes šiandien paėmėm Lietuva nacių okupacijos metais. Visiškai neskubam, man tai baisu darosi, kiek naujų dalykų dar išmokt reiks ir kartot.. Vis ruošiuosi savaitgali kartot, o vis jėgų neatrandu........... liko PUSTREČIO MĖNESIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 42
Žinutė parašyta: 2010-03-16 19:32:53 | Nuoroda

relax, take it easyyyy, and dont stress

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 35
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 50
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-03-16 20:03:12 | Nuoroda
bambukaz rašė:

relax, take it easyyyy, and dont stress

Pritariu ;) geriau neskaiciuokite kiek liko laiko, o imkite ir mokykites ;)

Žinutė parašyta: 2010-03-17 14:24:01 | Nuoroda

Ledutte, man viskas "kažkur girdėta", žinau kad tokie ir tokie faktai buvo, bet sunku sutalpint priežastis, padarinius ir pan.. Dar vakar mokytoja istorijos mane aprėkė, kad neišlaikysiu gerai egzamino ir jai gėdos pridarysiu Bet.. Mokausi pati galima sakyt iš naujo, nuo 1ojo pasaulinio karo pradėjau ir iki egzamino tikiuosi dar gerai pasiruošti, yra dar klažkiek laiko vistiek :) O kaip jums su žemėlapiu? Aš bijau jo labiausiai.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-03-17 18:42:48 | Nuoroda

Man žemėlapiai tai gana normaliai, orientuojuosi kažkiek :D 

Labai padeda 

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-03-17 21:43:15 | Nuoroda

mes taip pat iš šitos knygos mokomes, net kontrus rašom kai būna vien žemėlapiai :)

Žinutė parašyta: 2010-03-18 17:04:08 | Nuoroda

as turiu knyga ruda :ISTORIJOS IR POLITOLOGIJOS ZINYNAS,,autorius VYRAUTAS JONISKIS.

tikrai labai gera knyga,sako,kad panasi i letukienes konspektus,kaip manote ar ir ja vistiek apsimoka nusipirkt?

Žinutė parašyta: 2010-03-18 18:48:31 | Nuoroda

Turiu Letukiens knygą. Ką aš žinau, gal ir gerai kartojimui, nėra tobula, bet vistiek gerai, chronologiškai viskas... Bet kai liko tiek laiko, tai gal jau pirkt ir neapsimoka.  

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-03-18 21:05:21 | Nuoroda

Pagaliau ir mane sąžinė užgraužė ir pradėjau kartotis ;D

Pakartojau per šiandien senovę. Aš tai nusprendžiau skaityt vadovėlį ir konspektą. Manau užteks. kai prasidės tos rimtesnės temos, paskaitinėsiu ir daugiau, nes ten jau ir pačiai įdomu..

Žinutė parašyta: 2010-03-18 21:16:40 | Nuoroda

Gera pradžia :) Man tai paskutiniu metu laiko visiškai nėra taip rimtai užsiimt kartojimu, vos nauja tema išmokstu... dings tos b lygio pamokos, tai susiimsiu ir aš

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-03-18 21:59:54 | Nuoroda

ragas, jau dvi savaites nebesimokau istorijos :) ką daryt? :D čia man vienam pavasaris? asdfsgkl;jergpjspjdgpgjo

• Istorija / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-03-18 22:03:40 | Nuoroda

Na tikrai nereikia stresuoti,kad dar 'tik' šaltasis karas :D Kiti ten baigia kursą 1 semestro gale dar ir ima kartotis, ir kas iš to?.. pirma, nežmoniškai skuba, aš tikiu,kad turi praeit truputis laiko,kol viską įsimeni. Antra, vis tiek viską pamiršta :D
Jei dabar šaltasis karas, vadinas, balandį jau baigsit viską. parašysit kontrolinį iš apjungtų naujųjų laikų, per atostogas kokią politologiją išmoksit, pakartosit senovę,dar ką nors paskaitysit,permesit akim Konstituciją ir viskas labai gerai bus;)

Na, bandau įpūsti optimizmo :D

Žinutė parašyta: 2010-03-19 15:04:08 | Nuoroda

Sveiki, konkurentai.. (:
Va ir man teks paragaut istorijos egzamino duonos.. Na mes dabar einame šaltajį karą.. Ir kiekvieną savaitę rašom tai iš senovės visos, tai iš viduramžių ar naujųjų laikų.. Kažką prisimeni, pakartoji, o būna užkabini ir neliesto ko. Čia kažkas minėjo, kad nebebus Senovės kažkurios dalies, nežinau kaip jum, na bet man atrodo pražūtinga imt ir numot ranka... Vis dėlto gi viskas prasideda nuo būtent senovės ir lipa pakopom iki mūsų laikų.. Kaip namą pastatysi be pamatų? (;

Žinutė parašyta: 2010-03-19 17:23:09 | Nuoroda

Seiki, turiu labai didelę problema ir dar didesni prasymą. Gal kas turi jau surinkta medziaga Lietuvių kalbos įskaitai bet kuria tema, nebutinai su skaidrem. Gal galetumete buti geri ir pasidalinti  galiu uz tai padaryti skaidres Rasykit  Maldauju padekit! 

Žinutė parašyta: 2010-03-19 21:36:50 | Nuoroda

gal kas turi Leitukinies,Gineikos istorijos ir politologijos knyga???pirkciau !!!!

Žinutė parašyta: 2010-03-20 15:40:49 | Nuoroda

ar labai skiriasi Lietukienes,Gineiko istorija ir politologija paregnta pagal 2003-2004 programa ir 2005-2007?

Žinutė parašyta: 2010-03-21 17:45:08 | Nuoroda
5thseason rašė:

Sveiki, konkurentai.. (:
Va ir man teks paragaut istorijos egzamino duonos.. Na mes dabar einame šaltajį karą.. Ir kiekvieną savaitę rašom tai iš senovės visos, tai iš viduramžių ar naujųjų laikų.. Kažką prisimeni, pakartoji, o būna užkabini ir neliesto ko. Čia kažkas minėjo, kad nebebus Senovės kažkurios dalies, nežinau kaip jum, na bet man atrodo pražūtinga imt ir numot ranka... Vis dėlto gi viskas prasideda nuo būtent senovės ir lipa pakopom iki mūsų laikų.. Kaip namą pastatysi be pamatų? (;

Matei naują istorijos programą? Nematei. Tada nueik ir pažiūrėk. O ten aiškiai parašyta, kad nėra tarpuupio. Viskas prasideda nuo Atėnu ir Romos.

• Istorija / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-03-21 20:35:31 | Nuoroda
bambukaz rašė:
5thseason rašė:

Sveiki, konkurentai.. (:

Matei naują istorijos programą? Nematei. Tada nueik ir pažiūrėk. O ten aiškiai parašyta, kad nėra tarpuupio. Viskas prasideda nuo Atėnu ir Romos.

Oi, ta Tavo istorijos programa jau nuo metų pradžios pas mane guli ir vartyta ne kartą. Mintį pagauk apie ką šneku.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą